Tommaso 2371 #1 Napisano 28 Grudnia 2013 WitamParę fotek mojego japońskiego wynalazku: PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maru123 940 #2 Napisano 28 Grudnia 2013 coś niesamowitego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #3 Napisano 28 Grudnia 2013 Ma tyle smaczków i wysublimowanych detali,że można by obdzielić kilka zegarków.Genialny ps.Szkoda tylko tych odcisków palców 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 25137 #4 Napisano 28 Grudnia 2013 Jakość fotek i samego zegarka - absolutny TOP 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2371 #5 Napisano 28 Grudnia 2013 Ma tyle smaczków i wysublimowanych detali,że można by obdzielić kilka zegarków.Genialny ps.Szkoda tylko tych odcisków palców Niby go przetarłem szmatką, ale widać za słabo...Zauważyłem dopiero teraz przy obróbce, a nie ma już światła żeby powtórzyć zdjęcia. Pozdrawiam i dziękujęTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 468 #6 Napisano 28 Grudnia 2013 Odjazdowy zegar 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaspl21 28 #7 Napisano 28 Grudnia 2013 Super jest ta faktura na tarczy , fajnie buduje klimat.Nic bym nie zmienił w tym GSie Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 79143 #8 Napisano 28 Grudnia 2013 Świetny zegarek i zdjęcia. Niech długo będzie w kolekcji 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #9 Napisano 28 Grudnia 2013 Uczciwie muszę przyznać, że miażdży 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10 Napisano 28 Grudnia 2013 Do mnie kompletnie nie gada, nie mniej szczerze gratuluję odważnego czasomierza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 1904 #11 Napisano 28 Grudnia 2013 Rewelacyjny jest ten zegarek. GRATULACJE!!!! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4410 #12 Napisano 28 Grudnia 2013 Tutaj więcej dałeś Fantastyczny jest, gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #13 Napisano 28 Grudnia 2013 Jest moc !Gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1307 #14 Napisano 29 Grudnia 2013 Kozak! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalrad 1 #15 Napisano 29 Grudnia 2013 Gratulacje! Niech się nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zygmac #16 Napisano 29 Grudnia 2013 Piękny.)Parafrazując pewną (niewątpliwie egzaltowaną) dziennikarkę TVP, można by rzec, że"ma wszystkich innych świętych" pod sobą.) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marceliboczar 1 #17 Napisano 30 Grudnia 2013 Jest niesamowity. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorian 151 #18 Napisano 30 Grudnia 2013 Zegarek świetny, zdjęcia świetne, cena nieświetna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #19 Napisano 31 Grudnia 2013 Super zegarek i bardzo dobre zdjęcia. I duża odwaga przy zakupie taki niestandardowy wybór. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4272 #20 Napisano 1 Stycznia 2014 Fajny jest ale przydałby się jeszcze filmik pokazujący jak płynie sekunda. 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2371 #21 Napisano 2 Stycznia 2014 Będzie filmik. W weekend. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek83 2 #22 Napisano 3 Stycznia 2014 Fantastyczny zegar ! Zazdroszczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R1910 0 #23 Napisano 3 Stycznia 2014 Miło będzie zerknąć na filmik, czekam z niecierpliwością. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artisan 30 #24 Napisano 3 Stycznia 2014 Gratulacje, ja tez czekam na filmik, ale już przeczytałem że i tak chorujesz na Submarinera, a myslałem że płynący sekundnik Cię uleczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2371 #25 Napisano 3 Stycznia 2014 Płynący sekundnik jest hipnotyzujący, ale Subochoroby nie wyleczył, za mała dawka Myślę, że to będzie świetna parka Sub i GS.Filmik jutro Pozdrawiam Tomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach