Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
armageddon10

Klub Miłośników Zegarków Certina

Recommended Posts

Dlaczego, bardzo ładny zegar. Niepotrzebnie mu tylko końcówki wskazówek obcięli ;)

Guest gość”u

Normalnie AT :)

Edited by Konrad Wróblewski

Robiłem dzisiaj przymiarkę. Bardzo niewiele brakło żebym go kupił. Gdyby był na kajdanie i sekundnik miałby czerwony akcent mógłbym się nie powstrzymać :)

1e8d699fe6d0f92c40bbb2998b5330cf.jpg

Time matters

Jutro wracam do domu i muszę sprawdzić. Ale chyba wstrzymał się do września z zakupem Certine. Czekam na Action Diver Vintage. A na razie... post-102592-1525536281,9507_thumb.jpeg

Widzę podobne gusty mamy. Wybór że względu na gumę czy kolory? Nie może się nie podobać.

Widzę podobne gusty mamy. Wybór że względu na gumę czy kolory? Nie może się nie podobać.

he he miał to być zegarek do sportu i na wakacje ale trafiła się inna okazja i jest na sprzedaż :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Mało się tu coś dzieje ;) Moja pierwsza Certina, ale jestem tak zadowolony, że na bank nie ostatnia.

K5sPDS8.jpg

9Bzf2Db.jpg

Edited by Krygo

Guest fidelio

Fajna, pytanie tylko, czy zostanie ;-)

Zmieniam często, prawda, ale on jest naprawdę super. Musiałem zamówić dwa paski 21 mm, które potem mogą mi się w ogóle nie przydać, więc kilka miesięcy mu daje :D 

Oj, bez wątpienia :) Ale co zrobisz...

Oktoto jaki masz nadgarstek. Będzie pasował na 17?

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

Mam 18,5 - 19, więc jak na 17 będzie się sprawować nie wiem. Mogę tylko powiedzieć, że jest dość płaski i dobrze do nadgarstka przylega.

Edited by noktoto

Przeglądałem wczoraj paski i znalazłem jeden łudząco podobny do tego jaki ma być w nowym vintage'u DS PH200M. Pomyślałem: Zobaczymy jak to może wyglądać... Mieszane mam uczucia... Ale na gumę już nie wróci chyba bo mam za szeroką rękę. Ma ktoś bransoletę do oddania za pieniądze? :D Nie chcę kupować nowej bo 500zł kosztuje a nie wiem czy będę nosił... Na razie poszukam NATO. Jakie firmy od pasków NATO polecacie?

post-102592-0-89050400-1526982219_thumb.jpg

Dzięki. Oglądam. A co myślicie o zestawieniu czarnego zegarka z brązowym paskiem w kontekście nowego divera vintage?

Przeglądałem wczoraj paski i znalazłem jeden łudząco podobny do tego jaki ma być w nowym vintage'u DS PH200M. Pomyślałem: Zobaczymy jak to może wyglądać... Mieszane mam uczucia... Ale na gumę już nie wróci chyba bo mam za szeroką rękę. Ma ktoś bransoletę do oddania za pieniądze? :D Nie chcę kupować nowej bo 500zł kosztuje a nie wiem czy będę nosił... Na razie poszukam NATO. Jakie firmy od pasków NATO polecacie?

Mi się podoba DS'ka na tym pasku. Dodatkowo jest pewnie wygodniejsza, niż na bransolecie.