rafi87 585 #901 Napisano 4 Sierpnia 2019 Brawo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 86485 #902 Napisano 4 Sierpnia 2019 Dobra strategia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #903 Napisano 4 Sierpnia 2019 Raczej zła strategia Redbull - to sie nie mogło udać. W momencie jak nie zjechał od razu to powinien zjechać 12 okrążeń przed metą - miałby 10 sekund straty do Levisa i nowe miękkie opony. 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #904 Napisano 11 Sierpnia 2019 :-) https://spidersweb.pl/autoblog/oto-najdziwaczniejsze-bolidy-formuly-1-w-historii-w-niektore-rozwiazania-trudno-uwierzyc/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12751 #905 Napisano 11 Sierpnia 2019 A gdzie bolid Williams'a z odpadającymi lusterkami? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #906 Napisano 12 Sierpnia 2019 Za świeża sprawa, choć nie mam wątpliwości, że prędzej czy później tegoroczna konstrukcja Williamsa trafi do jakiegoś "panteonu" ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2948 #907 Napisano 12 Sierpnia 2019 Racja, ale jednak klimat nie ten, to tak jak z żużlem, piłką nożną i wszystkimi innymi sportami, tzw. lizanie lizaka przez papierek Ja bym jeszcze dodał porównanie - "wyjazd z rodziną, a z kumplami na wakacje" - hahah 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #908 Napisano 12 Sierpnia 2019 Ot, stało się. http://www.sport.pl/F1/7,96296,25080435,pierre-gasly-nie-jest-juz-kierowca-red-bull-racing-zespol-ma.html#s=BoxOpLink 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #909 Napisano 12 Sierpnia 2019 Myślałem, że dojeździ ten sezon. Albon dostał ogromną szansę ale też wielkie obciążenie, trudno będzie pokazać coś wielkiego na tle Maxa ale zobaczymy. Ja tam życzę mu powiedzenia. 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #910 Napisano 12 Sierpnia 2019 Ja też, choć nie ma wątpliwości, kto w tym kurniku jest Kogutem :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #911 Napisano 21 Sierpnia 2019 Na Russella też było zlecenie..?.https://swiatwyscigow.pl/f1/f1-wypowiedzi/18871-russell-hejt-od-polskich-kibicow-jest-bolesny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 350 #912 Napisano 21 Sierpnia 2019 Polski "kibic", trudny kibic. Do tego mało realne oczekiwania, a kiedy okazało się, że młody jest lepszym kierowcą w tym sezonie, frustracja się pogłębiła. Prawie jak za Małysza i Hannawalda W przyszłym roku, "problemu" już nie będzie. Robert raczej pożegna się z królową motor sportu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #913 Napisano 23 Sierpnia 2019 2021 is comming ;-) https://f1.dziel-pasje.pl/F1_news-29168-Auto_na_sezon_2021_zostalo_sprawdzone_w_tunelu_aerodynamicznym_.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #914 Napisano 20 Września 2019 Odświeżę zapytaniem - czy informacja o nieprzedłużeniu umowy z RWR to zabieg czysto uprzedzający ruch Williamsa czy raczej element gry o coś więcej? To już nie jest "sezon ogórkowy" i mam wrażenie, że gra idzie o wysoką stawkę.Macie jakieś domysły? Druga sprawa - kontakt Romana na 2020.Medialny gość, doskonale imię ale jakoś tak nijak jeździ niestety. 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #915 Napisano 20 Września 2019 Trochę to wszystko tajemnicze. Takie uprzedzenie ruchu Williamsa ze strony Kubicy. Jakby coś było w zanadrzu.Nie chce mi się wierzyć, że zgodziłby się na przyszły sezon na rolę kierowcy testowego. Na DTM też jeszcze jest czas.Coś mi się wydaje, że Orlen tak łatwo nie odpuści i możemy mieć niespodziankę za niedługo. Mnie by tu pasowała Alfa... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43537 #916 Napisano 21 Września 2019 Czy czasem Alfa to nie stary Sauber❓ 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #917 Napisano 21 Września 2019 Z Alfą jest taki problem, że w statusie widnieje zapis, iż jeden kierowca musi być ze szkółki Ferrari. Tak więc Alfa możliwa jedynie w przypadku emerytury Kimmiego. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9735 #918 Napisano 21 Września 2019 Nawet jeżeli wypowiedzenie Roberta miało być tylko uprzedzeniem Williamsa, to dobrze zrobił. A jeżeli jest to związane z jakimś potencjalnym kontraktem to prędzej uwierzyłbym w Racing Point albo McLarena (wiem, wiem obaj kierowcy są zakontraktowani od dawna, ale nie takie rzeczy pieniądze w F1 już robiły). No i ciekawe są słowa Roberta z konferencji, że nie wyobraża sobie jeżdżenia na symulatorze cały rok, a z drugiej strony nie wyobraża sobie bycia poza F1. No i patrząc na jego zachowanie i nastrój w wypowiedziach to nie wygląda na człowieka bez dobrego planu. Ewidentnie jest nastawiony pozytywnie, nawet bardziej jak w trakcie sezonu z Williamsem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #919 Napisano 21 Września 2019 Orlen negocjuje z RP, ML i Haas, zobaczymy gdzie się zaczepią. Tam pewnie wyląduje Robert na trzeciego, oby jak najwięcej treningów wynegocjować. Dodatkowo pewnie inna seria. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #920 Napisano 21 Września 2019 No to pewnie to był ostatni rok Kubicy w F1 kiedykolwiek.Nie oszukujmy się, jak straci przyszły sezon, to później będzie już coraz trudniej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #921 Napisano 21 Września 2019 Ważne, żeby dostał kilka piątków, testów, ale we w miarę normalnym samochodzie. Wtedy wszystko jest możliwe. Zresztą Robert już kilka niemożliwych spraw dokonał Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 483 #922 Napisano 21 Września 2019 No to ile tych milionów na tej inwestycji zarobiliśmy? 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #923 Napisano 21 Września 2019 Testami się zadowalacie? Matko.... To nie ten wiek by tracić rok na bycie trzecim kierowcą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #924 Napisano 21 Września 2019 Ja tam Robertowi jedynie kibicuję, zadowalałbym się, jakby jeździł dla czerwonych. To on wie jakie ma opcje i wybierze to, co da mu w końcu trochę radości, jak sam powiedział. Praktycznie nie ma już miejsca na głównego kierowcę, chyba, że wydarzy się jakieś trzęsienie ziemi, typu Vettel czy Kimmi emerytura. Jeżeli oprócz innej serii będzie rola trzeciego, to po to, żeby pozostać w kręgu F1, a może powrócić jak Pan Torpeda. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12751 #925 Napisano 21 Września 2019 No to trochę dla rozweselenia towarzystwa i kibiców F1 i ROBERT KUBICA TUŻ PO ROZWIĄZANIU KONTRAKTU Z WILLIAMSEM, PŁOCK, WRZESIEŃ 2019 R: 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach