Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kkwpk

Formuła1

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie koledzy, w tym roku planuję po raz pierwszy wybrać się na wyścig. Powiedzcie proszę, na jakiej stronie i kiedy najlepiej kupić bilety?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I'm szybciej, tym większy wybór miejsc. Ja na Hungaro kupowałem na ich stronie, ale jest też GP ticketshop.

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam tylko, że im wcześniej kupisz bilet, tym wcześniej i taniej zamówisz hotel, przelot itd.

Na GP ticketshop po zakończeniu sezonu - do któregoś grudnia będzie 20% taniej - na niektóre wyścigi można w ciemno kupować i nawet jak nie będziesz mógł pojechać to odsprzedaż bilety bez straty.

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie koledzy, w tym roku planuję po raz pierwszy wybrać się na wyścig. Powiedzcie proszę, na jakiej stronie i kiedy najlepiej kupić bilety?

A na który wyścig się wybierasz? 

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Holandii podobno w jeden dzień się rozeszły :D

Edycja

Ale na Spa też nie będzie łatwo więc trzeba szybko rezerwować.

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W grę wchodzi tylko Holandia, Belgia lub Francja, ponieważ mam do wykorzystania loty z airfrance/klm

Aaa ok, myślałem że piszesz jeszcze o tym sezonie, ja będę w Austin, gdyby ktoś się tam wybierał ( zdaje sobie sprawę że raczej nie, ale gdyby) , to dajcie znać spotkamy się gdzieś na browarze

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaa ok, myślałem że piszesz jeszcze o tym sezonie, ja będę w Austin, gdyby ktoś się tam wybierał ( zdaje sobie sprawę że raczej nie, ale gdyby) , to dajcie znać spotkamy się gdzieś na browarze

Będzie kolega Jacek, chociaż on nie zegarkowy, to wariat na punkcie Roberta i zawsze chętnie pogada. Jak będziesz widział starszego Pana z wielką flagą, to uderzaj śmiało. 

Tutaj taka fajna przygoda, którą przeżył z Robertem http://www.robertkubica-klubkibicow.pl/2018/03/herbatka-z-kubica-ewa-i-jacek-wspominaja-niezwykle-testy-f1/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Ogląda ktoś? Oj widać, że RK jednak ciągle wie, co to jest ściganie :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogląda ktoś? Oj widać, że RK jednak ciągle wie, co to jest ściganie :-)

Dokładnie, tylko co z tego, jak nie ma czym.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Na szczęście pokazał, że potencjał ciągle jest. A że realnie to tylko z Georgem? No cóż, jaki koń (Williams) jest, każdy widzi ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie to są podłe i fałszywe Angole. Ściągnęli Kubicę na niepotrzebny pit stop tylko po to, żeby spadł za Russella...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robert podobno złapał gumę i dlatego dodatkowy zjazd.

Niemniej jednak fajny wyścig i bardzo ładnie Robert objechał gwiazdę Mercedesa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby czujniki im tak mówiły, ale Robert nic nie czuł. W połączeniu z tym co zrobili w Rosji skłaniam się ku temu co pisze @darekmp3. Ucieszyłem się jak małe dziecko jak objechał Russella :) Jak to czasami niewiele trzeba kiedy sytuacja jest bardzo słaba... 

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W 2020 planuję pojechać na GP Węgier, czy ktoś z Kolegów był na Węgrzech, gdzie lepiej wynająć lokum w centrum czy raczej na obrzeżach. Planuję pojechać samochodem i obawiam się trochę, że w centrum będę miał problem z parkowaniem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Centrum czego? Miejscowość, w której znajduje się tor, to w zasadzie wiocha. Wokół toru jest natomiast sporo fajnych campingów. Ja miałem do toru 2 minuty na piechotę (do wejścia nr 6). Polecam ten sposób :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm a jak z miejscem na trybunach, chyba ciekawiej przy zakrętach? :D Będę jechał z Żoną i dwójką dzieci, kempingów wolę unikać... nie jestem zbyt kempingowy ostatnio namiot rozkładałem 2 godziny i myślałem, że go rozszarpię, poza tym lubię mieć toaletę :D

Edytowane przez Zolw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Ja byłem ostatnio częściowo na Goldzie (koniec prostej startowej), a na wyścigu na Generalu. Byłem nad trybuną Silver 2 i wydaje mi się, że to właśnie Silver 2, względnie trybuna Red Bull (ostatni zakręt i wyjście na prostą) są najlepsze do oglądania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na tor wydaje mi się, że Sliver 3 lub Redbull :) super to potwierdzasz to co sobie wymyśliłem :P

Edytowane przez Zolw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem w tym roku, bilety miałem na trybunę Redbull.

Świetne miejsca choc pewnie gole 4 jest jeszcze fajniejsza.

Co do noclegu - trzeba wybrać jakiś kompromis. Centrum to masakryczne korki, jeśli biwak odpada to hotel poza centrum z dobrym dojazdem na tor jest najlepszym wyborem.

Im wcześniej zamówisz tym będzie taniej.

Ważna rzecz jeśli chodzi o Hungaro to wyjazd z parkingu w sobotę i niedzielę. Warto sobie rozgryźć bo można do Budapesztu jechać pół godziny a można i trzy godziny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja byłem w tym roku na Gold 4 i jest mega, ale trochę bije po kieszeni.

Mieszkaliśmy w centrum, a na dojazd korzystaliśmy z podstawianych, darmowych autobusów i następnym razem zrobiłbym podobnie. Wieczorem całe miasto pod nosem.

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z ciekawości zapytam - ile czasu zajął dojazd autobusem z centrum na tor w sobotę lub niedzielę.

Ja jeździłem samochodem i w sobotę z parkingu wyjeżdżałem 40 minut. W niedzielę już wiedziałem gdzie zostawić auto żeby szybko wyjechać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi