Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kkwpk

Formuła1

Rekomendowane odpowiedzi

5 sekund kary się należy. Bez cienia wątpliwości (z resztą Lewis sam przyznał się do błędu i przeprosił).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda Albona bo pewnie dowiózłby pozycję do mety. Ferrari no cóż, daleko mi do sympatii czy antypatii do konkretnego kierowcy ale Vettel chyba za wysoko nosi głowę. A jak się za wysoko nosi głowę i nie patrzy pod nogi to czasami zęby można sobie wybić 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To niestety nie jest śmieszne - Vetel przez głupotę być może pozbawił Ferrari 3 miejsca w klasyfikacji kierowców.

Słabe to jak na czterokrotnego mistrza świata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem masochista ... znaczy kibicem Ferrari od ponad 20 lat i to co się dzieje w tej chwili to dramat.

O jednego koguta w kurniku za dużo. Musza się ogarnąć i wziąć kierowców w karby bo się pozabijają, o stratach punktów nie wspomnę.

Żal na to patrzeć, przypominać mi się zaczyna trochę Prost i Senna w jednym teamie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I dobrze, może jest jeszcze jakaś szansa na powrót do ścigania za rok.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie w RP raczej. Większa była w Haasie.

Edytowane przez Keniutek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

No nie wiem Tomek, co musiałoby się stać... Stroll będzie jeździł tak długo, jak będzie chciał, z wiwdomego powodu. Perez ma umowę na 3 lata i mocną kasę za sobą. Oczywiście RP to zespół IMO o mocniejszych fundamentach niż Haas, ale to też noże wyglądać tak, że RK zdaje sobie sprawę z tego, że na ściganie się w F1 nie ma już raczej szans i w związku z tym gdy o ściganie chodzi, skupi się na czymś innym, a w tym kontekście F1 będzie dodatkiem. Miłym, interesujący, może i nawet całkiem intratnym, ale jednak dodatkiem... Tak ja to widzę, jeśli to info o RP się potwierdzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, ale szansa zawsze jest :D Stroll zgadza się, ale Perez? A nóż widelec pójdzie gdzieś indziej, albo się rozbije, czego mu oczywiście nie życzę.

A Robert podobno będzie jeszcze jeździł BMW w DTM.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plotki, ploteczki póki co z jednego źródła. Co do Pereza, w 2014 roku mógł jeździć dla Ferrari, ale poszedł drogą McLarena, moim zdaniem byłby idealnym partnerem dla Leclerca, jako wingman.

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

No, ale szansa zawsze jest :D Stroll zgadza się, ale Perez? A nóż widelec pójdzie gdzieś indziej, albo się rozbije, czego mu oczywiście nie życzę.

A Robert podobno będzie jeszcze jeździł BMW w DTM.

Oczywiście, w F1 nie ma rzeczy niemożliwych. No i faktycznie, zaczekajmy na oficjalne komunikaty ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat przyszłego roku i miejsca Roberta w F1 jest na widelcu od dawna.

Haas czy RP? W DTM Audi czy BMW?

Może lepiej, że jednak RP i BMW.

Każdy kto liczył na Haasa z tyłu głowy miał RG i jego kiepskie jednak występy czyli możliwość zastąpienia w trakcie sezonu 2020

I myślę, że tą opcję negocjowano ale ...

... RP jest bardziej stabilne podczas gdy Haas nie wiadomo czy będzie w F1 w sezonie 2021.

Takie tam dylematy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Oczywiście nic nadzwyczajnego miejsca nie miało, bo można się było tego spodziewać. Z rozbawieniem odnotowałem jednak tytuł artykułu, w którym pojawia się słowo "wybrał" i jednocześnie zauważam, że na krótkim filmiku z nowym kierowcą Williamsa jest bolid z oznaczeniami, których w 2020 roku już nie zobaczymy  :D

http://www.sport.pl/F1/7,96296,25456430,oficjalnie-williams-wybral-kierowce-na-nowy-sezon-podpisal.html#s=BoxSportMT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robert w wywiadzie dla Przeglądu:

„W tym roku może się zdarzyć, że to mój ostatni wyścig w Formule 1, ale... niekoniecznie”

Tajemniczo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Robert w wywiadzie dla Przeglądu:

„W tym roku może się zdarzyć, że to mój ostatni wyścig w Formule 1, ale... niekoniecznie”

Tajemniczo

No tajemniczo... Bo i ciągle nic nie wiadomo. Steiner mówi, że nie może zagwarantować kierowcom miejsca w 2021 roku i może to "haczyk" na Roberta? A może jest tak, że Haas ciągle jeszcze nie jest pewny, czy w 2021 nadal będzie w stawce? No nic, trzeba czekać, a tymczasem Williamsowi można pogratulować "wyboru" kierowcy na 2020  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sprzęt działa prawidowo, to i czasy OK. Wydaje mi się, że jeszcze trochę pociechy z tego będzie ;)

Edytowane przez tommly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Coś czuję, że w 2020 czeka mnie wyjazd na jakiegoś DTMa ;-)

http://www.sport.pl/moto/7,64997,25511729,media-robert-kubica-bardzo-szybki-podczas-piatkowych-jazd.html#s=BoxOpImg4

https://powrotroberta.pl/2019/12/pozytywne-odczucia-i-swietny-wynik-kubica-zdal-test-w-dtm-wysmienicie.html

Po prostu wygląda na to, że ten gość ciągle TO ma :-)

Edytowane przez fidelio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hockenheim, trybuna Mercedesa - świetny widok na najlepsze miejsce do wyprzedzania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi