Iko 619 #1351 Napisano 1 Maja 2021 Tak to jest, jak wygra nie ten co powinien. PR Mercedesa pewnie pełen ochów i achów, niestety korpobullshit nie przykryje prawdziwych realiów: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1954 #1352 Napisano 22 Maja 2021 Nooooo, niespodzianka na koniec Q3. A Max specjalnie na Monako dostał adekwatny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8085 #1353 Napisano 22 Maja 2021 Będzie ciekawie jutro… zobaczymy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 350 #1354 Napisano 23 Maja 2021 Ferrari dało d**y z tą skrzynią 🤪 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26889 #1355 Napisano 23 Maja 2021 Ferrari dało d**y z tą skrzynią Im więcej od nich można by oczekiwac po kwalifikacjach, tym większy jest impet pogrążenia kolejnej szansy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 754 #1356 Napisano 23 Maja 2021 Ferrari jak Ferrari ale co się odstawiło w boksie Mercedesa z Botasem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8085 #1357 Napisano 23 Maja 2021 W Ferrari zaraz zacznie się bratobójcza walka bo Sainz szybko się uczy i nie będzie chciał grać drugich skrzypiec a to Leclerc ma długoletni kontrakt. Bottas dla mnie wie już, że wylatuje i stąd hardość wobec Hamiltona i zespołu, będzie się działo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 619 #1358 Napisano 23 Maja 2021 Najnudniejszy wyścig w Monaco ever. ZERO walki i wyprzedzania jako efekt jazdy. Najciekawszym momentem wyścigu było kuriozalne machanie flagą przez S.Wiliams na koniec. Nuda, panie, nuda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8085 #1359 Napisano 23 Maja 2021 Tor w Monako jest taki sam od lat a rozmiar auta - no cóż… Jak odnieść rozmiar ostatnich spaślaków F1 do innych serii wyścigowych robi się jeszcze ciekawiej: Na nowych, super szerokich torach nie ma bardzo dużo miejsca a na tych starszych to już niestety w ogóle. Do tego charakterystyka toru w Monako nie sprzyja wyprzedzaniu, pamiętasz Ricciardo po awarii ERSa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 350 #1360 Napisano 6 Czerwca 2021 Czy w stawce kierowców F1 jest większa maruda od Hamiltona? Tyle co ten gość płacze do słuchawki i narzeka, to głowa mała. Nie pytam złośliwie, F1 interesuje się "średnio" ale nawet moja panna to zauważyła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1361 Napisano 6 Czerwca 2021 Szkoda, szkoda, szkoda Maxa.... Szkoda, szkoda, szkoda Maxa.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1362 Napisano 6 Czerwca 2021 Nie wierzę w to, co przed chwilą zobaczyłem 😱😱😱 Nie wierzę w to, co przed chwilą zobaczyłem 😱😱😱 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 8209 #1363 Napisano 6 Czerwca 2021 Hamilton dżentelmen. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 86528 #1364 Napisano 6 Czerwca 2021 Ciekawy wyścig, a szczególnie zakończenie 😜 Dlaczego czasami po wprowadzeniu SC boxy są zamykane, a czasami są zamykane dopiero jak skorzysta ze zjazdu do boxu Hamilton? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1954 #1365 Napisano 6 Czerwca 2021 Właśnie skończyłem oglądać, bo na żywo nie miałem jak. Jaka końcówka! Najpierw załamka, a później taka euforia, że szok. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1366 Napisano 6 Czerwca 2021 13 minut temu, brz napisał(-a): Właśnie skończyłem oglądać, bo na żywo nie miałem jak. Jaka końcówka! Najpierw załamka, a później taka euforia, że szok. W sensie kibic Hamiltona? 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1954 #1367 Napisano 6 Czerwca 2021 Chyba Ty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1368 Napisano 6 Czerwca 2021 4 minuty temu, brz napisał(-a): Chyba Ty. Zgadza się 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewinkorpyta 66 #1369 Napisano 6 Czerwca 2021 6 godzin temu, Keniutek napisał(-a): Czy w stawce kierowców F1 jest większa maruda od Hamiltona? Tyle co ten gość płacze do słuchawki i narzeka, to głowa mała. Nie pytam złośliwie, F1 interesuje się "średnio" ale nawet moja panna to zauważyła. Nie ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 619 #1370 Napisano 7 Czerwca 2021 Do niedawna był Tsunoda, ale go przeprowadzili przymusem do Włoch, by nad nim pracować. Nad Hamiltonem nikt nie śmie pracować, bo się obrazi i co potem? Najlepsze komentarze powyścigowe szefa Mercedesa: 6 czerwca Baku: Toto Wolff: To nie był błąd Hamiltona (słynny palec) 23 maja Monaco: Toto Wolff: To był bład Bottasa ("słynna" nakrętka) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michszy 6710 #1371 Napisano 7 Czerwca 2021 Wolf to już nawet nie udaje, że jeździ w tym sezonie po Bottasie jak po łysej kobyle.A sam wyścig..no cóż, grzechem byłoby nie powiedzieć, że restart wynagrodził mi to co się wydarzyło przed Trochę się Ham podpalił. Na kilka chwil przed restartem uzgodnili z Toto, że to maraton a nie sprint, a widać było ewidentnie, że byłoby gorąco w pierwszym zakręcie gdyby hamulce zadziałały jak trzeba. Perez też nie miał lekko, problemy z hydrauliką i brak możliwości dobrego rozgrzania opon. Pewnie było to m.in. powodem gorszej przyczepności i słabszego startu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #1372 Napisano 18 Lipca 2021 Cześć. Pamiętam ktoś może ile kosztuje bilet na Hungaroring na piątek? Będę tego dnia na Węgrzech i zastanawiam się czy warto nadrobić kilometrów i obejrzeć pierwszy trening. A nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy dostanę bilet w kasie i za ile. Dzięki za pomoc 🙂 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 350 #1373 Napisano 18 Lipca 2021 Jakie opinie na temat kolizji z początku wyścigu? Jeżeli skończy się na 10 sekundach kary, to ja bym walił w przeciwnika co wyścig 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #1374 Napisano 18 Lipca 2021 4 minuty temu, Keniutek napisał(-a): Jakie opinie na temat kolizji z początku wyścigu? Jeżeli skończy się na 10 sekundach kary, to ja bym walił w przeciwnika co wyścig Domowy wyścig + BLM to krzywdy Hamiltonowi nie zrobią. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8085 #1375 Napisano 18 Lipca 2021 To było minimum drive through, mógł zabić Maxa. Był z tylu, miał metr - półtora z prawej, poniosło go. Po ostatnich porażkach chciał w UK coś udowodnić. Max ma 0 punktów a on raptem 10s kary, opłacało się… 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach