brz 1955 #1451 Napisano 23 Kwietnia 2022 W dniu 26.03.2022 o 19:44, sanik napisał(-a): Hamilton dziś 16 miejsce w kwalifikacjach 🤔 Po sprincie zdecydowana poprawa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 86906 #1452 Napisano 23 Kwietnia 2022 Forma merola jest katastroficzna i chyba jest coraz gorzej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #1453 Napisano 24 Kwietnia 2022 Paradoksalnie, Bottas chyba nie wyszedł tak źle na tym, że go tak wydupcyli. To strasznie zabawne, że Alfa miała być dla niego jak zesłanie, a tu albo wciąż lądują z Hamiltonem dość blisko siebie, albo H. jest 7 miejsc za B. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 86906 #1454 Napisano 9 Października 2022 (edytowane) W Suzuce ogłoszono, że Max drugi raz zdobył mistrzostwo, tym razem nie na ostatnim okrążeniu, a 4 rundy przed końcem sezonu. 🎇 😜 Edytowane 9 Października 2022 przez sanik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #1455 Napisano 9 Października 2022 (edytowane) Znowu będzie biadolenie, że to przez bałagan przy sędziowaniu. Już myślałem, że najwięcej okrążeń wykręci dziś Mylander w swoim samochodzie bezpieczeństwa, ale jednak puścili bolidy i w 40 minut atrakcji było naprawdę sporo. Edytowane 9 Października 2022 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 86906 #1456 Napisano 9 Października 2022 Tym razem sędziowanie raczej bez zarzutu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9393 #1457 Napisano 16 Listopada 2022 W zeszłym tygodniu miałem przyjemność porozmawiania z tym jegomościem i teamem McLarena na czacie - ciekawe doświadczenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 757 #1458 Napisano 16 Listopada 2022 może conieco opowiesz, chyba nie rozmawialiście o pogodzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9393 #1459 Napisano 16 Listopada 2022 No o pogodzie nie 😀. Miałem pół godziny, pogadaliśmy o tym jak się jeździ, o niebezpieczeństwie, adrenalinie, rywalizacji, o różnych torach. Lando to taki dzieciak tak naprawdę, ale ciekawie się rozmawiało. Opowiadał o zespole i jak bardzo jest zgrany z teamem, jak spędza czas z nimi i jak wie jak dużo od nich zależy. Będę mieć bilety wyścig, pit stop i after party na Imolę, Monzę, Spielberg i może Monako i jak się spotkam z tymi gośćmi to wtedy więcej napiszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piku 2100 #1460 Napisano 16 Listopada 2022 (edytowane) @beniowski a to nie Ralf Schumacher? Też kiedyś z "czwórką" jeździł Pytałeś może Lando czemu właściwie "zakończył" karierę Ryszarda w F1? Jak się nastawia na rywalizację w zespole z Piastrim? Jak się czuł po zmarnowanej szansie na zwycięstwo w GP Rosji w ub. sezonie, gdy nie posłuchał zespołu czy też w GP Włoch na Monzy, gdy posłuchał zespołu i nie zaatakował Ricciardo? No dobra, tutaj pojechałem A tak na serio. Fajna sprawa móc sobie pogadać z kierowcą F1 i to jednym z najbardziej utalentowanych. Bo moim zdaniem Lando szybkość ma, choć czasami za bardzo chce i błędy mu się czasami zdarzają. A gdybyś miał nadmiar biletów, to może jakiś konkursik na forum? 😉 Podsumowując: świetna sprawa. Piszę to jako wieloletni fan F1 (kiedyś miałem na różnych nośnikach prawie wszystkie wyścigi od drugiej połowy lat 70-tych do końca poprzedniej dekady). Edytowane 16 Listopada 2022 przez piku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9393 #1461 Napisano 16 Listopada 2022 Aż tak szczegółowo nie pytałem, byli też ze mną na czacie inni ludzie (ja byłem gościem dzięki żonie) i bardziej to była taka trochę ugrzeczniona rozmowa, bo był sponsor obecny, więc takie pytania raczej nie wchodziły w grę. Niemniej, ciekawe doświadczenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 757 #1462 Napisano 17 Listopada 2022 Lando ma wszystko, żeby w przyszłości zostać mistrzem, tylko trzeba poczekać aż nieco okrzepnie. Wg mnie Ricciardo ma po prostu jakiegoś pecha do młodszych utalentowanych kolegów z teamu, w McLarenie w ogóle nie umiał się odnaleźć i takie efekty. Ogólnie taka pogadanka i wejściówki super sprawa, będzie co wspominać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memo88 4190 #1463 Napisano 17 Listopada 2022 Witam wszystkich! Kurczę nie wiedziałem że mamy tutaj na forum temat F1😅. Super się składa bo również jestem fanów królowej sportów motorowych. 22 godziny temu, beniowski napisał(-a): No o pogodzie nie 😀. Miałem pół godziny, pogadaliśmy o tym jak się jeździ, o niebezpieczeństwie, adrenalinie, rywalizacji, o różnych torach. Lando to taki dzieciak tak naprawdę, ale ciekawie się rozmawiało. Opowiadał o zespole i jak bardzo jest zgrany z teamem, jak spędza czas z nimi i jak wie jak dużo od nich zależy. Będę mieć bilety wyścig, pit stop i after party na Imolę, Monzę, Spielberg i może Monako i jak się spotkam z tymi gośćmi to wtedy więcej napiszę. Zazdroszczę biletów Monzę... Świątynia prędkości jest podobno niesamowita a klimat panujący tam podczas weekendu F1 jeden z najlepszych. Muszę tam kiedyś pojechać Na Spielberg byłem i szczerze polecam. Bardzo fajny obiekt. Tor nie jest długi więc z dobrego miejsca można widzieć większość nitki toru. Do tego RedBull organizuje również pokazy samolotów co jest również ciekawą atrakcją. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 3040 #1464 Napisano 17 Listopada 2022 23 godziny temu, beniowski napisał(-a): No o pogodzie nie 😀. Miałem pół godziny, pogadaliśmy o tym jak się jeździ, o niebezpieczeństwie, adrenalinie, rywalizacji, o różnych torach. Lando to taki dzieciak tak naprawdę, ale ciekawie się rozmawiało. Opowiadał o zespole i jak bardzo jest zgrany z teamem, jak spędza czas z nimi i jak wie jak dużo od nich zależy. Będę mieć bilety wyścig, pit stop i after party na Imolę, Monzę, Spielberg i może Monako i jak się spotkam z tymi gośćmi to wtedy więcej napiszę. Swietnie! Biore Monako! 🤩 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewinkorpyta 66 #1465 Napisano 20 Listopada 2022 W dniu 17.11.2022 o 19:53, memo88 napisał(-a): Zazdroszczę biletów Monzę... Świątynia prędkości jest podobno niesamowita a klimat panujący tam podczas weekendu F1 jeden z najlepszych. Muszę tam kiedyś pojechać Byłem w tym roku i więcej na Monzę nie pojadę słaba organizacja, jak to u Włochów. ps. tak na prawdę to był mój pierwszy wyścig, więc nie mam porównania, ale słyszałem tez dużo negatywnych opinii na temat Monzy od innych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9393 #1466 Napisano 20 Listopada 2022 25 minut temu, Kewinkorpyta napisał(-a): Byłem w tym roku i więcej na Monzę nie pojadę słaba organizacja, jak to u Włochów. ps. tak na prawdę to był mój pierwszy wyścig, więc nie mam porównania, ale słyszałem tez dużo negatywnych opinii na temat Monzy od innych. Nie wypowiem się nt. innych torów F1, bo byłem do tej pory tylko na Monzy. Niemniej, moi zdaniem organizacja zawodów była jak najbardziej ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewinkorpyta 66 #1467 Napisano 23 Listopada 2022 Byłeś w tym roku? Na jakim sektorze? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9393 #1468 Napisano 23 Listopada 2022 (edytowane) Ostatni raz byłem w 2019 roku. Bilety miałem na Curva Parabolica. Edytowane 23 Listopada 2022 przez beniowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebrov 221 #1469 Napisano 11 Grudnia 2022 Tak z ciekawości. Orientuje się ktoś czy można kupić bilety na GP bez znajomości ? Runda Silverstone jest w lipcu a biletów już brak ? Kiedy polować na 2024 ? Jest w ogóle szansa dostać bilety z generalnej sprzedaży ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memo88 4190 #1470 Napisano 3 Lutego 2023 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 757 #1471 Napisano 3 Lutego 2023 film całkiem spoko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9393 #1472 Napisano 3 Lutego 2023 W dniu 11.12.2022 o 20:02, Rebrov napisał(-a): Tak z ciekawości. Orientuje się ktoś czy można kupić bilety na GP bez znajomości ? Runda Silverstone jest w lipcu a biletów już brak ? Kiedy polować na 2024 ? Jest w ogóle szansa dostać bilety z generalnej sprzedaży ? Wystarczy chyba wejść na stronę danego wyścigu i .. kupić. Co w tym trudnego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebrov 221 #1473 Napisano 3 Lutego 2023 37 minut temu, beniowski napisał(-a): Wystarczy chyba wejść na stronę danego wyścigu i .. kupić. Co w tym trudnego? Przecież napisałem, sprawdzałem w grudniu 2022 i bilety na lipiec 2023 już sprzedane. Skoro 7 miesięcy to zbyt późno to chciałem się dowiedzieć kiedy można polować na sezon 2024. Ile miesięcy wcześniej trzeba polować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9393 #1474 Napisano 3 Lutego 2023 11 minut temu, Rebrov napisał(-a): Przecież napisałem, sprawdzałem w grudniu 2022 i bilety na lipiec 2023 już sprzedane. Skoro 7 miesięcy to zbyt późno to chciałem się dowiedzieć kiedy można polować na sezon 2024. Ile miesięcy wcześniej trzeba polować. Nie wiem jak na Silverstone, ale ja na Monzę kupowałem na 3 miesiące przed i bez problemu były. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewvin 3 #1475 Napisano 3 Lutego 2023 Ja polecam śledzić co jakiś czas, czy nie pojawi się nowa pula biletów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach