hrabia 72 #501 Napisano 13 Lutego 2015 W środku werk Omegi, czy fantazja twórcę poniosła? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6502 #502 Napisano 13 Lutego 2015 Jak będziesz tak ciągle londował i londował to w końcu w Londynie wylądujesz Gdzie? Nie ma takiego miasta! Londek, Londek Zdrój! 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarekx4 1 #503 Napisano 13 Lutego 2015 Najmocniej przepraszam za błędy. Nigdy nie byłem orłem z ortografii. W środku Omega ale nie pamiętam który model. Lata produkcji okolo 1906-1926 czy coś około. Jak wrócę do domu zrobię fotkę.Mechanizm ładnie zdobiony aż miło popatrzeć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit55 509 #504 Napisano 13 Lutego 2015 Gdzie? Nie ma takiego miasta! Londek, Londek Zdrój! – Nie ma takiego miasta – Londyn! Jest Lądek, Lądek-Zdrój, tak... – Ale Londyn – miasto w Anglii. – To co mi pan nic nie mówi?! – No mówię pani właśnie. – To przecież ja muszę pójść i poszukać, zobaczyć gdzie to jest. Cholera jasna... :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarekx4 1 #505 Napisano 24 Lutego 2015 Omega ciąg dalszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaweknh 246 #506 Napisano 28 Lutego 2015 Dziś Cyma: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #507 Napisano 28 Lutego 2015 Ładna ta Cyma, szczególnie faktura tarczy pozytywnie wpływa na odbiór tego zegarka. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaweknh 246 #508 Napisano 28 Lutego 2015 Dzieki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krywoj75 414 #509 Napisano 3 Marca 2015 A to i ja cosik wrzucę - u mnie gości ostatnio stara niemiecka Erkania... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mw75 36 #510 Napisano 3 Marca 2015 Też Cyma: 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #511 Napisano 21 Marca 2015 Dziś takie dwa przewietrzałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #512 Napisano 21 Marca 2015 Ten Atlantic aby nie malowany? ps. Widziałem na OLX, że sprzedajesz tego ode mnie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #513 Napisano 21 Marca 2015 Wygląda jak robota Zbigniewa z Allegro. Zenek też po farbie, no nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #514 Napisano 21 Marca 2015 Wygląda jak robota Zbigniewa z Allegro. Zenek też po farbie, no nie?Zenek: poważnie wątpię.Atlantic: bardzo prawdopodobne. pozdrawiamNarfas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #515 Napisano 21 Marca 2015 Zenek orginal a Atek bardzo ładny ale po tuningu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #516 Napisano 21 Marca 2015 To z Zenkiem przepraszam, zmyliły mnie te "ciemności" wewnątrz cyfr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #517 Napisano 17 Października 2015 Tak!Dawno, dawno temu tu nie pisałem,choć zawsze na rękumam jakiegoś starego "paździerza". I nie wiem czemu?Razgawor padł w zapomnienie? I tak czasem się wyłączam, pozostając "SOLO" 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6502 #518 Napisano 21 Października 2015 O! W życiu takiego nie widziałem. Fajny! I ta lupka 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szego 2 #519 Napisano 21 Października 2015 Świetny ten z lupką. Jaki to model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #520 Napisano 21 Października 2015 Młody! Włącz se światło! Będziesz lepiej widział. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szego 2 #521 Napisano 21 Października 2015 Patrze, szukam i nie ma! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #522 Napisano 21 Października 2015 Lechu, a te sznyty to na tarczy czy na blacie? Bo jakoś dojrzeć nie mogę. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #523 Napisano 21 Października 2015 Patrzcie!Patrzy, patrzy i nadal d*pa, bo nie widzi........ I tak, by dotrwać do 50 postówi otwarcia furtki do bazarku, trzeba delikwentowi zaprykować obowiązkowe czytanie tych tematów: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/45030-poka%C5%BCmy-swoje-worldmastery/http://zegarkiclub.pl/forum/topic/85863-atlantic-oryginalny-czy-nie-zapytania-wszelkie/ i w formie relaksu od wszystkiego,poprawka tym : http://zegarkiclub.pl/forum/topic/21744-nietypowe-zegarki-marki-atlantic/ Egzamin w styczniu ze krzynką piwa na plecachA my powołamy Jacka, Staszka i Jochna na egzaminatorów! Arek!No coś Ty! Toć to firana!Twarzyczka czystai nie skalanajak młodej "sałatki". Natomiast szkiełkorusane z framugą siem pizdnęło! Jednak z uwagi na oczkomryga dalej. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #524 Napisano 21 Października 2015 No to super. Ale faktycznie ajć! To szkło trochę boli. Ale rozumiem, że nie wymieniasz, też bym zostawił.Próbowałeś polerki, czy za głęboko? 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #525 Napisano 21 Października 2015 Dziś przez chwilę go nosiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach