renqien 3534 #4726 Napisano 27 Października 2020 (edytowane) Eeeee, nie... Jak zaczniesz szukać VIS-a, poświęcisz rok lub dwa, dwie dioptrie w okularach i osiągniesz stan depresji wpadający w katatonię, przestaną Cię cieszyć gołe baby bez VIS-a na ręku, a dla samozadowolenia będziesz przeglądać wyblakłe ze starości zdjęcia VIS-ów na stronie Vratislavii, wtedy będziesz mógł powiedzieć, że żałujesz. Teraz to jedynie bezobjawowy stan zarażenia chorobą współistniejącą, dostępną od ręki na ich stronie. Najbardziej mnie wk**wiało, jak ktoś złośliwy tak niby od niechcenia wrzucał na forum zdjęcie swojego VIS-a... Edytowane 27 Października 2020 przez renqien 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daroko 370 #4727 Napisano 27 Października 2020 No tak:) Lepiej na niego nie patrzyć. Piękny skurczybyk. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 41782 #4728 Napisano 27 Października 2020 31 minut temu, renqien napisał: Ach, ci złośliwcy...😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6606 #4729 Napisano 27 Października 2020 E tam - VISÓW były setki, a PanAfrica tylko 100... 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TylerVega 2235 #4730 Napisano 27 Października 2020 (edytowane) To i ja może coś dorzucę😀 Edytowane 27 Października 2020 przez TylerVega 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gruby2000 344 #4731 Napisano 27 Października 2020 1 godzinę temu, renqien napisał: Eeeee, nie... Jak zaczniesz szukać VIS-a, poświęcisz rok lub dwa, dwie dioptrie w okularach i osiągniesz stan depresji wpadający w katatonię, przestaną Cię cieszyć gołe baby bez VIS-a na ręku, a dla samozadowolenia będziesz przeglądać wyblakłe ze starości zdjęcia VIS-ów na stronie Vratislavii, wtedy będziesz mógł powiedzieć, że żałujesz. Teraz to jedynie bezobjawowy stan zarażenia chorobą współistniejącą, dostępną od ręki na ich stronie. Najbardziej mnie wk**wiało, jak ktoś złośliwy tak niby od niechcenia wrzucał na forum zdjęcie swojego VIS-a... Fajny pasek. Gdzie taki można zakupić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6606 #4732 Napisano 28 Października 2020 To ori pasek Vratki. Taki pasek można kupić za kilkadziesiąt złotych - pogadaj z kolegą @As82 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3534 #4733 Napisano 28 Października 2020 U mnie nie "ori" tylko zamówiony i zrobiony przez @gripen Kalmerka zwykła czarna szczotkowana, kupiona u @Z_bych i przetarta na rogach zwykłym papierem ściernym. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1159 #4734 Napisano 28 Października 2020 No ładnie to w całość i wyszło, chociaż sam zegarek wystarczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daroko 370 #4735 Napisano 28 Października 2020 Nie patrzę nawet na te zdjęcia. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 41782 #4736 Napisano 28 Października 2020 😃 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7255 #4737 Napisano 28 Października 2020 Tak go wszyscy kochamy, że założyłem mu własny wątek: Ciekawe ile ich jeszcze jest na forum? 4 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #4738 Napisano 28 Października 2020 Oby nie wyszło, że więcej niż w poszczególnych limitacjach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 69771 #4739 Napisano 28 Października 2020 12 godzin temu, renqien napisał: U mnie nie "ori" tylko zamówiony i zrobiony przez @gripen Kalmerka zwykła czarna szczotkowana, kupiona u @Z_bych i przetarta na rogach zwykłym papierem ściernym. Świetny pasek. Pasuje do tego zegarka jak ulał. 👍 Poza tym drugi plan na zdjęciach też interesujący. 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4211 #4740 Napisano 30 Października 2020 (edytowane) Czekam na opinie: Edytowane 30 Października 2020 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
91maniek 8 #4741 Napisano 11 Listopada 2020 Jest już jakiś przybliżony termin realizacji czarnego Architekta i Panoramy? Wiosna? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4211 #4742 Napisano 11 Listopada 2020 Czarny architekt tarcze sa zrobione trwa kontrola jakosci. ale projekt zmieni koperty ktorych nawet projektu jeszcze nie ma wiec to dalsza perspektywa. Formmeister jeszcze dalsza. Na pewno przyszly rok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1159 #4743 Napisano 11 Listopada 2020 Fajnie, że cały czas są nowe modele i jest na co czekać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4211 #4744 Napisano 14 Listopada 2020 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #4745 Napisano 15 Listopada 2020 Achtung, achtung, wnimanie, wnimanie, red alert: na OLX niebieski Miszcz Formy! https://www.olx.pl/oferta/vratislavia-conceptum-formmeister-CID87-IDHn9S3.html#645180d250 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6606 #4746 Napisano 15 Listopada 2020 12 minut temu, clusca napisał: Achtung, achtung, wnimanie, wnimanie, red alert: na OLX niebieski Miszcz Formy! https://www.olx.pl/oferta/vratislavia-conceptum-formmeister-CID87-IDHn9S3.html#645180d250 1999pln do delikatnej negocjacji..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8058 #4747 Napisano 16 Listopada 2020 2 lata nieprzespanych nocy, koszmarow, okazji ktore przeszly kolo nosa i wreszcie sie udalo Zdjecia fatalne robione na szybko ale po prostu nie moge przestac sie cieszyc jak dziecko. Mam automat i kwarc od VC, moj quest dobiegl konca - czas gonic kolejnego kroliczka 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #4748 Napisano 16 Listopada 2020 Gratulacje Odeśpij porządnie i szykuj się na kolejne zakupy. Vratislavia niebawem wypuści nowe ciekawe zegarki: jednowskazówkowiec, Architekt III... będzie się działo. Na szczęście nie trzeba będzie tak polować, jak na PA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8058 #4749 Napisano 16 Listopada 2020 Pozyjemy - zobaczymy, na razie musialem na wniosek zony zapisac sie do WPAC (Watch Purchase Abstinence Club) i mam bana na zegarki na jakis czas ale niech mnie, warto bylo Byl jeszcze jeden model, przez ktory spac nie moglem (Formmeister) ale odkad mam CW C5 Malverna 595 troche mi przeszlo, poki co niebieski F&F w kwarcu i zielony PA w auto wystarczaja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #4750 Napisano 16 Listopada 2020 Sam się czaiłem na C5 i trochę żałuję, że nie kupiłem w ostatniej promocji Ja nie mogę się doczekać czarnego Architekta III w nowej kopercie. Coś czuję, że to będzie rynkowy sukces 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach