AK&AK 56253 #7476 Napisano 15 Stycznia 46 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): (...) Koperta też jest fajnie wykonana i wygodna. Dzwięk rotora szalejącego w Miyocie jest wytłumiony dużo lepiej niż w Architekcie. Doprecyzuję, że chodzi Tobie o starego Architekta. W nowym nr 3 jest cichutko. Koperta naszego Klubowca jest bardzo udana, a dzięki temu, że nie była projektowana dla "garniturowca" to ma i WR 100m i zakręcaną koronkę. Przy takich parametrach to pasek skórzany można na gumę podmienić. 53 minuty temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): (...)Pasek faktycznie zupełnie nie jest przeznaczony na drobny, kobiecy nadgarstek, ale to wręcz okazja i zachęta do poszukania alternatyw. W końcu pasek jest „quick release” więc… czekam na Wasze foty na innych paskach . Będą, będą. Zegarek jest na tyle urodziwy, że aż chce się eksperymentować, a pasek to nie problem, nawet gdy nie ma teleskopów do szybkiej zmiany. A gdy takowe są to już w ogóle. 46 minut temu, beniowski napisał(-a): Ja się tylko obawiam czy nie będzie za duży na mój mały nadgarstek. Zegarek nie będzie za duży. Najwyżej pasek zmienisz i będzie super. Podsumowując - to jest naprawdę świetny zegarek! Na żywo robi wrażenie i jest efekt wow. Szczególnie uwzględniając cenę (z której 100 zł trafiło na szczytny cel utrzymania naszego forum). Poniekąd przerażające jest tylko jak dobrej jakości elementy składowe zegarka Chińczycy potrafią wykonać w cenie umożliwiającej VC sprzedaż z zyskiem dopracowanego produktu, montowanego w Polsce, z ładnym pudełkiem, uwzględniając VAT i 100 zł na forum, w takiej cenie. Piękny jest! 20 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74864 #7477 Napisano 16 Stycznia I jeszcze raz. W dobrym świetle pięknie wskazówki błyszczą. 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 166917 #7478 Napisano 16 Stycznia W oczekiwaniu na zegarek klubowy, taka Vratka przy piątku na nadgarstku🤚 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 56253 #7479 Napisano 16 Stycznia Klubowiec w sześciokrotnym przybliżeniu: 19 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4666 #7480 Napisano 16 Stycznia ukryte detale 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotoman 2566 #7481 Napisano 16 Stycznia 12 godzin temu, rafalmosty napisał(-a): W oczekiwaniu na zegarek klubowy, taka Vratka przy piątku na nadgarstku🤚 Wiem, że to już choroba (na tym forum pewnie to nikogo nie zdziwi), ale mi sie nawet podoba dopasowanie paska do mankietu 👍 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1224 #7482 Napisano 16 Stycznia Szczegóły mają znaczenie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 166917 #7483 Napisano 16 Stycznia (edytowane) 8 godzin temu, Piotoman napisał(-a): Wiem, że to już choroba (na tym forum pewnie to nikogo nie zdziwi), ale mi sie nawet podoba dopasowanie paska do mankietu 👍 Jako współuzależniony napiszę, że też o tym pomyślałem😉 Edytowane 17 Stycznia przez rafalmosty 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 17229 #7484 Napisano 17 Stycznia Fajne te ukryte detale. Gratuluję wszystkim klubowców, spoko wyszły. u mnie dziś ta sama koperta, totalnie inny image. Waldek @beniowski koperta jest bardzo dobrze zaprojektowana, ergonomiczna. 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 56253 #7485 Napisano 17 Stycznia Vratislavia Conceptum - czarno to widzę 😉 23 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4666 #7486 Napisano 17 Stycznia 🙂 wierni fani zawsze cieszą 🙂 w produkcji są tarcze do tego fircyka, musiałem robić na nowo bo dostawca pochrzanił odcienie i zrobił mi tarcze mimo że perfekt techniczne to za jasne a zbyt jasna zieleń nie pasuje do brązu. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13506 #7487 Napisano 17 Stycznia W dniu 16.01.2026 o 09:41, rafalmosty napisał(-a): W oczekiwaniu na zegarek klubowy, taka Vratka przy piątku na nadgarstku🤚 Rafał podoba mnie się 😍 Wisiał ostatnio u nas na bazarku i nie zdążyłem. Nie chce się ktoś pozbyć w rozsądnych pieniążkach? Tak wiem, że wisi kilka na OLX, ale jak mawia pewien Pan w TV: NIE NO, TYLE TO NIE 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1548 #7488 Napisano 17 Stycznia 4 godziny temu, QuadrifoglioVerde napisał(-a): 🙂 wierni fani zawsze cieszą 🙂 w produkcji są tarcze do tego fircyka, musiałem robić na nowo bo dostawca pochrzanił odcienie i zrobił mi tarcze mimo że perfekt techniczne to za jasne a zbyt jasna zieleń nie pasuje do brązu. Fajny. Tylko żeby WR było przyzwoite i koronka zakręcana. To by był zegarek, Coś jak Ralf Tech Acadamie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4666 #7489 Napisano 17 Stycznia 18 minut temu, mirek 1969 napisał(-a): Fajny. Tylko żeby WR było przyzwoite i koronka zakręcana. To by był zegarek, Coś jak Ralf Tech Acadamie. 100m i zakrecana 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamss68 3905 #7490 Napisano 18 Stycznia Klubowiec na gumie.. 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nocny duch 5399 #7491 Napisano 18 Stycznia Pierwsza wersja Pro-Militari 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4666 #7492 Napisano 18 Stycznia Godzinę temu, Adamss68 napisał(-a): Klubowiec na gumie.. gdzie ty tak idealnie dopasowana gume znalazles ? czy to AI ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamss68 3905 #7493 Napisano 18 Stycznia (edytowane) Na Ali,już nie pamiętam dobrze,ale jakieś 23pln kosztował. Pierwotnie,nosiłem go z innym zegarkiem. Dość uniwersalny,daje się podpiąć do wielu czasomierzy. Edytowane 18 Stycznia przez Adamss68 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4666 #7494 Napisano 18 Stycznia za to cene to silikon na pewno i lapie kazdy paproch 😞 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamss68 3905 #7495 Napisano 18 Stycznia Też tak myślałem,ale nie ma tragedii. Był dedykowany do Spidmastera. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74864 #7496 Napisano 20 Stycznia Coraz bardziej mi pasuje . I dołączę się do pochwał odnośnie antyrefleksu. Pod tym względem jest naprawdę bardzo dobrze. 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 93704 #7497 Napisano 21 Stycznia 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezary1976 3376 #7498 Napisano 21 Stycznia Taki dzisiaj 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 166917 #7499 Napisano 22 Stycznia 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44554 #7500 Napisano 22 Stycznia W dniu 17.01.2026 o 20:25, QuadrifoglioVerde napisał(-a): 🙂 wierni fani zawsze cieszą 🙂 w produkcji są tarcze do tego fircyka, musiałem robić na nowo bo dostawca pochrzanił odcienie i zrobił mi tarcze mimo że perfekt techniczne to za jasne a zbyt jasna zieleń nie pasuje do brązu. Ta koperta będzie "dziadzieć" ❓️ 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach