hezio 251 #276 Napisano 6 Grudnia 2016 A co w tym intrygującego, skoro to kolena odsłona moonwatcha?Bardziej intrygujący jest Kosmos poprzez niebanalnie grube wskazówki oczywiście, że bardziej intrygujący - zgadzam się. Astronauta teraz stał się takim trochę homarkiem Speedmastera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19457 #277 Napisano 6 Grudnia 2016 A ja mówię, że sobie wmawiacie bo Wam się nowy podoba, a nie możecie wymienić wskazówek, hihihihi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 251 #278 Napisano 6 Grudnia 2016 A ja mówię, że sobie wmawiacie bo Wam się nowy podoba, a nie możecie wymienić wskazówek, hihihihiTeż mi się podoba jak prawie wszystkie chrono VC, ale jak sobie wyciągłem z pudełka Kosmosa to stwierdziłem, że jest bardziej intrygujący i czytelny Jestem ciekaw co QV wymyśli następnym razem.Czy będzie chrono w automacie?Czy kolejny projekt powtórzy bądź co bądź sukces wersji chrono patrząc na ilość kolorowych edycji?W jaką stronę zmierza marka Vratilslavia Conceptum ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7277 #279 Napisano 6 Grudnia 2016 A ja mówię, że sobie wmawiacie bo Wam się nowy podoba, a nie możecie wymienić wskazówek, hihihihiPodoba, ale bez szału.Trzeba by na żywo porównać obydwa i ocenić 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoric 797 #280 Napisano 7 Grudnia 2016 Astronauta właśnie wylądował!Wielkie dzięki QuadrifoglioVerde!Na tym etapie bardzo pozytywne wrażenia. Podoba mnie się i to nawet z drobnym "szałem" Coś więcej - proszę trzy zdjęcia na szybko po lądowaniu: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4473 #281 Napisano 7 Grudnia 2016 Ładne zdjęcia dobrej jakości to i przyjemnie się ogląda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoric 797 #282 Napisano 7 Grudnia 2016 ... bo i takiej jakosci zegarek:-) Jezeli zdjecia moga Ci do czego posłużyć. Prosze skorzystac! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoric 797 #283 Napisano 8 Grudnia 2016 Astronauta wylądował na docelowym pasku od andygp1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19457 #284 Napisano 8 Grudnia 2016 Fajna skórka Czym focić masz widzę, mógłbyś zrobić coś mniej artystycznego, żeby było widać ładnie cały zegarek bez rozmycia itd.? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoric 797 #285 Napisano 8 Grudnia 2016 Chciełbym... ale tak "produktowo" to trzeba umieć, a ze mnie amator na dorobku Te moje "artystyczne" to co mi najłatwiej pstryknąć i niestety z tym obiektywem (jakieś makro moje żony?) i światłem nie zrobię nic z mniejszą głębią.Próbowałem i nic dobrego nie wyszło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 38326 #286 Napisano 8 Grudnia 2016 Astronauta wylądował na docelowym pasku od andygp1 I dobrze mu tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoric 797 #287 Napisano 8 Grudnia 2016 I dobrze mu tak Dzięki :-)Teraz czekamy na Twojego! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #288 Napisano 8 Grudnia 2016 Astronauta wylądował na docelowym pasku od andygp1 No taki pasek mógłby być seryjny, dodaje astronaucie klasy i charakteru! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoric 797 #289 Napisano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Dziękuję! Jakby był seryjny to co MY byśmy robili... Paseczki to jedna z zabaw, którą uwielbiam Edytowane 8 Grudnia 2016 przez leoric 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertn 327 #290 Napisano 8 Grudnia 2016 Drugi! 0 instagram.com/average_watch_enjoyer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoric 797 #291 Napisano 8 Grudnia 2016 Zostanie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertn 327 #292 Napisano 8 Grudnia 2016 Myślę, że w końcu Vratislavia, która zostanie;)Tylko oczywiście na innym pasku. 0 instagram.com/average_watch_enjoyer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoric 797 #293 Napisano 8 Grudnia 2016 ... no myślę;-)Przeciez Tej nie odkupie od Ciebie;-) Czekamy na inspiracje paskowe... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 38326 #294 Napisano 8 Grudnia 2016 Wiecie, że na WUS-ie wątek Vratislavii liczy ponad 100 stron? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoric 797 #295 Napisano 8 Grudnia 2016 Samo Heritage Chrono na WUS to 53 strony!Śledzę i pracuje by miał ich wiecej ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertn 327 #296 Napisano 9 Grudnia 2016 Miałem wczoraj chwilkę i ustrzeliłem Astronautę w różnych wariantach - mimo wątpliwych umiejętności fotograficznych postanowiłem się podzielić efektami;) NATO: Mesh: Corny: Ciemny brąz: Jasny brąz: A na koniec bonus - porównanie z Spiduszem: 0 instagram.com/average_watch_enjoyer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19457 #297 Napisano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Jakkolwiek to nie zabrzmi ja za Twoje foto dziękuję bo mnie z niego ostatecznie wyleczyły. Jakiś taki ja wiem? pospolity? mi się wydaje. Bez żadnej urazy oczywiście Może na żywo zmieniłbym zdanie, ale jednak pozostaję tylko przy pandzie Kilka zdjęć również ode mnie: Edytowane 9 Grudnia 2016 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 251 #298 Napisano 9 Grudnia 2016 Jakkolwiek to nie zabrzmi ja za Twoje foto dziękuję bo mnie z niego ostatecznie wyleczyły. Jakiś taki ja wiem? pospolity? mi się wydaje. Bez żadnej urazy oczywiście Może na żywo zmieniłbym zdanie, ale jednak pozostaję tylko przy pandzie Kilka zdjęć również ode mnie: Krygo spamerze - na watchuseek musisz też je wstawiać? Wszędzie widzę te dobr zdjęcia Przez Ciebie cholera zacznę żałować, że nie mam pandy za którą tak gorąco optowałem Miałem wczoraj chwilkę i ustrzeliłem Astronautę w różnych wariantach - mimo wątpliwych umiejętności fotograficznych postanowiłem się podzielić efektami;) Super !Czyli najlepiej mu jednak w odmianach brązu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoric 797 #299 Napisano 9 Grudnia 2016 (edytowane) @robertnDzięki za zdjęcia! Porównanie ze Speedmasterem znakomite! Dla mnie zegarek VC jeszcze zyskał Mamy też już prawie pełen przegląd pasków - dla mnie faworyci to mesh i jasny brąz. @KrygoSport dla mnie najfajniej na pasku rally - no w sumie to odpowiednie połączenie dla zegarka z konotacjami rajdowymi i przy takim podobieństwie do Hauera Autavi.Zegarek piękny - dla mnie jednak tylko Kosmonauta lub Astronauta - ale tylko dlatego, że zegarki inspirowane motoryzacją to nie moja bajka. Cieszę się, że w przypadku dwóch ostatnich wypustów VC nie były to zegarki typowo inspirowane motoryzacją i pojawiło się też coś dla mnie Edytowane 9 Grudnia 2016 przez leoric 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19457 #300 Napisano 9 Grudnia 2016 Krygo spamerze - na watchuseek musisz też je wstawiać? Wszędzie widzę te dobr zdjęcia Przez Ciebie cholera zacznę żałować, że nie mam pandy za którą tak gorąco optowałem Jestem tam świeżyna. Musiałem się jakoś wkupić w łaski @KrygoSport dla mnie najfajniej na pasku rally - no w sumie to odpowiednie połączenie dla zegarka z konotacjami rajdowymi i przy takim podobieństwie do Hauera Autavi.Zegarek piękny - dla mnie jednak tylko Kosmonauta lub Astronauta - ale tylko dlatego, że zegarki inspirowane motoryzacją to nie moja bajka. Cieszę się, że w przypadku dwóch ostatnich wypustów VC nie były to zegarki typowo inspirowane motoryzacją i pojawiło się też coś dla mnie No i fajnie Jakby wszyscy byli tacy sami to kto wie co by się z nami działo. A co do rally to 100% zgoda bo sprawdziłem wszystko co mogłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach