Sol 7276 #7601 Posted June 3 Czy dobrze widzę, że nie ma daty? Oby tak zostało! 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Share this post Link to post Share on other sites
Daito 6842 #7603 Posted Wednesday at 05:47 PM (edited) W dniu 2.06.2026 o 16:38, subarist napisał(-a): zapowiedź nowego VIS-a / prototyp - Aurochronos26 "PRODUKT BĘDZIE DOSTĘPNY W SPRZEDAZY POD KONIEC CZERWCA 2026" - na ile to prawdopodobne jest? Edited Wednesday at 05:48 PM by Daito 0 Share this post Link to post Share on other sites
sanik 90652 #7604 Posted Wednesday at 08:46 PM 9 godzin temu, Sol napisał(-a): Czy dobrze widzę, że nie ma daty? Oby tak zostało! Nie ma daty. W tej kopercie wygląda jak inny projekt. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Nocny duch 5364 #7605 Posted Thursday at 10:19 PM W dniu 3.06.2026 o 19:47, Daito napisał(-a): "PRODUKT BĘDZIE DOSTĘPNY W SPRZEDAZY POD KONIEC CZERWCA 2026" - na ile to prawdopodobne jest? taka data padła też na Aurochronos dzięki @QuadrifoglioVerde za możliwość pogadania i sporo przymiarek 0 Share this post Link to post Share on other sites
rafi 16512 #7606 Posted Friday at 06:19 AM Dobry jest! 8 Share this post Link to post Share on other sites
eye_lip 27736 #7607 Posted Friday at 08:06 AM To prawda, na żywo widać mega jakość, świetny zegarek. 2 Instagram.com/horlobby.watches Share this post Link to post Share on other sites
QuadrifoglioVerde 4473 #7608 Posted Friday at 05:44 PM (edited) 9 godzin temu, eye_lip napisał(-a): To prawda, na żywo widać mega jakość, świetny zegarek. Twoja Filip opinia jest bardzo cenna. Dziękuję, niezmiennie się staram. Dzisiaj przeczytałem pod filmem na yt Kanału Zero wpis jakiegoś frustrata, że miał vratislavię ale to lipa bo miała spiek spawalniczy na kopercie. Dawno się tak nie uśmiałem. Taaak tym bardziej, że żadna nasza koperta nie widziała spawarki nigdy. Pierwszą kopertę w której uszy będą spawane dopiero ukończyliśmy projektować. Ja nie wiem co w ludziach siedzi aby takie bzdury wymyślać. Edited Friday at 05:45 PM by QuadrifoglioVerde 1 Share this post Link to post Share on other sites
Daito 6842 #7609 Posted Friday at 06:44 PM 57 minut temu, QuadrifoglioVerde napisał(-a): Ja nie wiem co w ludziach siedzi aby takie bzdury wymyślać. Zawiść, głupota, brak wiedzy, kompleksy - jest masa takich cech i predyspozycji... A najnowszy Vis wygląda naprawdę świetnie - mam nadzieję że brak daty to będzie stała cecha tego modelu. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Balansujący Na Osi 1220 #7610 Posted Saturday at 04:53 PM Kolejny świetny VIS i kolejny świetny zegarek od VC. 0 Share this post Link to post Share on other sites