Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
wocio19

Nowe nabytki szwajcarskie i niemieckie

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Dość dawno nic nowego nie wpadało, ale wczoraj BUM. Bardzo mi się ten zakup podoba. To będzie chyba mój ulubiony garniturowiec. Ascetyczny design i niezwykła smukłość. Piękny, trochę niedoceniany ze względu na markę model. Gdyby na tarczy było logo Omegi, to pewnie byłby sprzedażowy hit i kultowy model za kilkukrotnie wyższą cenę. Ale to „tylko” Montblanc więc można się nim cieszyć za rozsądne pieniądze emoji6.png.

Gratuluję Robert, świetny model👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dość dawno nic nowego nie wpadało, ale wczoraj BUM. Bardzo mi się ten zakup podoba. To będzie chyba mój ulubiony garniturowiec. Ascetyczny design i niezwykła smukłość. Piękny, trochę niedoceniany ze względu na markę model. Gdyby na tarczy było logo Omegi, to pewnie byłby sprzedażowy hit i kultowy model za kilkukrotnie wyższą cenę. Ale to „tylko” Montblanc więc można się nim cieszyć za rozsądne pieniądze emoji6.png.

baf3d08de9d85634c26d7c765f908397.jpg

a992631d63eee55dd46e6ef555580849.jpg

a77e2cccbf5f4ffaec17c8e7435485fb.jpg

Świetny zegarek - niech się nosi i o serwis nie prosi :-) Gratulacje! 

Świetny zegarek - niech się nosi i o serwis nie prosi :-) Gratulacje! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dość dawno nic nowego nie wpadało, ale wczoraj BUM. Bardzo mi się ten zakup podoba. To będzie chyba mój ulubiony garniturowiec. Ascetyczny design i niezwykła smukłość. Piękny, trochę niedoceniany ze względu na markę model. Gdyby na tarczy było logo Omegi, to pewnie byłby sprzedażowy hit i kultowy model za kilkukrotnie wyższą cenę. Ale to „tylko” Montblanc więc można się nim cieszyć za rozsądne pieniądze .

Robert, gratuluję najlepszego eleganta zarówno w swoim, jak i znacznie wyższym budżecie.
Długi czas za mną chodził. W tej chwili ma u mnie ograniczony sens, bo dość mocno dublowałby się z GSem. Niemniej niezmiennie mi się podoba.
Niech się nosi i cieszy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

I ja śpieszę z gratulacjami. Jeden z lepszych garniturowcow. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy, bardzo dziękuję za miłe słowa.

Dzięki Wam zakup kolejnego, w sumie wcale mi niepotrzebnego czasomierza nie będzie obarczony wyrzutami sumienia 😉.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, vspr napisał(-a):

Kilka miesięcy temu pomyślałem o czymś typowo pod garnitur, temat przycichł na jakiś czas bo nie miałem przekonania do żadnego pomysłu na 100%, ale kilkukrotnie jeden z pomysłów wracał no i jest..;)

Dla mnie bomba, świetny zegar, pierwszy tak delikatny u mnie ale myślę że na długo zostanie. 

IMG_9428.jpeg

IMG_9433.jpeg

IMG_9434.jpeg

IMG_9435.jpeg

IMG_9436.jpeg

Bardzo fajny niech się nosi.

42 minuty temu, Picy napisał(-a):

Taka nowość u mnie 

IMG_1511.jpeg

Szalejesz :) Gratuluję Navitimera w kolekcji. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, kornel91 napisał(-a):

Bardzo fajny niech się nosi.

Szalejesz :) Gratuluję Navitimera w kolekcji. 

Za to Tudor bb58 opuścił mój dom 😀 miał być Sinn ale jakoś zawsze marzyłem o tym. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Picy napisał(-a):

Za to Tudor bb58 opuścił mój dom 😀 miał być Sinn ale jakoś zawsze marzyłem o tym. 

Trzeba spełniać swoje marzenia :) 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, loco50 napisał(-a):

Tylko nie wiem czy prawidłowo założyłem 🤣

20250102_162435.JPG

20250102_162644.JPG

Nie no gdzie, na łokciu powinien być Gratuluję Adamie świetnej Omegi!
@Perpetuum MobileRobert ten MB zawsze mi chodził po głowie, Jest rewelacyjny!

4 godziny temu, Picy napisał(-a):

Taka nowość u mnie 

IMG_1511.jpeg

Gratuluję!

8 godzin temu, vspr napisał(-a):

Kilka miesięcy temu pomyślałem o czymś typowo pod garnitur, temat przycichł na jakiś czas bo nie miałem przekonania do żadnego pomysłu na 100%, ale kilkukrotnie jeden z pomysłów wracał no i jest..;)

Dla mnie bomba, świetny zegar, pierwszy tak delikatny u mnie ale myślę że na długo zostanie. 

IMG_9428.jpeg

IMG_9433.jpeg

IMG_9434.jpeg

IMG_9435.jpeg

IMG_9436.jpeg

Gratuluję!

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Autor1984 napisał(-a):

@Perpetuum MobileRobert ten MB zawsze mi chodził po głowie, Jest rewelacyjny!

Dzięki. Razem z drugim kolegą z Forum chyba wykupiliśmy w grudniu wszystkie oferowane egzemplarze tego modelu na Chrono24 😉 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Dzięki. Razem z drugim kolegą z Forum chyba wykupiliśmy w grudniu wszystkie oferowane egzemplarze tego modelu na Chrono24 😉 

Szkoda, że już nie produkują ten referencji, jest doskonały.

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, loco50 napisał(-a):

Tylko nie wiem czy prawidłowo założyłem 🤣

Oj, chyba nie... :D

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tylko nie wiem czy prawidłowo założyłem

Pytasz, to znaczy, że wiesz …

Niech się nosi!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję PRXa, niech się nosi!
Jak z jakością tej gumy? Przynajmniej jak pierwsze wrażenia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

20250105_082410.jpg20250105_082512.jpg

Gratuluję Paweł. Nie sądziłem, że PRX tak świetnie zgra się w tej kolorystyce srebra i bieli. Rewelacyjny!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Autor1984 napisał(-a):

Gratuluję Paweł. Nie sądziłem, że PRX tak świetnie zgra się w tej kolorystyce srebra i bieli. Rewelacyjny!

Dzięki za miłe słowa a biel idealnie się wpasowała w polską wersję zimy typu "short". ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

20250105_082410.jpg20250105_082512.jpg

Bardzo ładny zegarek, gratulacje. Niech daje radość :)

Ładnie by mu na bransie było

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi