paul221 40491 #1851 Napisano 28 Czerwca 2018 Pudełko kupione, to można pokazywać. Szału nie ma, ale pierwszy zegarek zakupiłem w sierpniu tamtego roku, więc nie jest źle Co prawda większość zegarków została podarowana, ale już rodzą się plany na zakup pierwszego poważnego automatu Wybaczcie za oświetlenie i popalcowane szkła, fotograf ze mnie żaden :/ Ma identycznego Poljota, nawet na takim samym pasku :-). Mały, ale wygodny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #1852 Napisano 28 Czerwca 2018 Pudełko kupione, to można pokazywać. Szału nie ma, ale pierwszy zegarek zakupiłem w sierpniu tamtego roku, więc nie jest źle Co prawda większość zegarków została podarowana, ale już rodzą się plany na zakup pierwszego poważnego automatu Wybaczcie za oświetlenie i popalcowane szkła, fotograf ze mnie żaden :/ Świetna różnorodna kolekcja w tym tempie to za parę lat też będziesz mógł trzymać w wiadrach, jak niektórzy koledzy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #1853 Napisano 28 Czerwca 2018 U mnie aktualnie wygląda to tak Sporo już tego nazbierałeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #1854 Napisano 28 Czerwca 2018 (edytowane) Sporo już tego nazbierałeś.A ile by miał, gdyby małżonka nie stawiała granic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 28 Czerwca 2018 przez Szyszkops 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1855 Napisano 28 Czerwca 2018 Ma identycznego Poljota, nawet na takim samym pasku :-). Mały, ale wygodny.Uwielbiam go Podarowny przez mojego dziadka, moja mama pamięta jak była mała i mój dziadek go nosił Zachował się w dobrym stanie, jak na 20 lat siedzenia w piwnicy, jednak trzeba było iść do zegarmistrza Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #1856 Napisano 28 Czerwca 2018 No dobra,to tylko mała cząsteczka tego co mam,a CDN 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 137 #1857 Napisano 28 Czerwca 2018 orzesz k...rczaczaki :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #1858 Napisano 28 Czerwca 2018 Trochę tego jest 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128684 #1859 Napisano 28 Czerwca 2018 No dobra,to tylko mała cząsteczka tego co mam,a CDN 20180628_0830131.jpg20180628_0831381.jpg20180628_0835031.jpgDobra. W którym komisie robiłeś zdjęcie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1860 Napisano 28 Czerwca 2018 Ja pierdziele Wpadam w kompleksy dzięki ????I Gratulacje zbiorów Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40491 #1861 Napisano 28 Czerwca 2018 No dobra,to tylko mała cząsteczka tego co mam,a CDN 20180628_0830131.jpg20180628_0831381.jpg20180628_0835031.jpgInny zegarek na każdy dzień roku? . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1862 Napisano 28 Czerwca 2018 Gratuluję, choć tak na prawdę to się nie liczy. Kolekcja, to kolekcja i powinna być pokazana cała, a z tego co pamiętam, to masz tych zegarków o wiele więcej. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #1863 Napisano 28 Czerwca 2018 Tak jest Stachu jest tego naprawdę dużo,postaram zrobić i pokazać to na jednym zdjęciu będzie ciężko w jednym kadrze uchwycić ale się postaram trochę to potrwa,a i dzięki za gratulacje CDN 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wieloryb 3730 #1864 Napisano 28 Czerwca 2018 Napisz jeszcze, ilu zegarmistrzôw masz w piwnicy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1865 Napisano 28 Czerwca 2018 Mówiłem, że są na forum ludzie, którzy trzymają zegarki w wiaderkach? 50 Cent jakbyś potrzebował człowieka od nakręcania Twoich zegarków, to ja chętnie pójdę na staż i sobie dorobię Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1866 Napisano 28 Czerwca 2018 Sporo już tego nazbierałeś.Myślę o tym, żeby 2-3 się pozbyć i zostawić sobie max. 7-8... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fiere 143 #1867 Napisano 28 Czerwca 2018 Myślę o tym, żeby 2-3 się pozbyć i zostawić sobie max. 7-8...Doszedłem do tego samego wniosku jak kolekcja już dochodziła do 20 sztuk. Potem się wyprzedałem i miałem tylko 3 sztuki. Było to zdecyowanie za mało. Kupiłem pudło z rotomatem na w sumie 8 i to fajna liczba. Nie nudzi się, jest jakaś rotacja i zawsze znajdzie się coś pasującego do stroju. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1868 Napisano 28 Czerwca 2018 IMO 7-8 to w sam raz. 3-4 EDC, coś typowo sportowego (u mnie to G), może jakiś typowy diver i max. 2 typowo eleganckie, takie, które się do garnituru nadadzą :-) I jest spoko ;-) A jak żona się ucieszy, kiedy zobaczy, że zegarków ubywa :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fiere 143 #1869 Napisano 28 Czerwca 2018 IMO 7-8 to w sam raz. 3-4 EDC, coś typowo sportowego (u mnie to G), może jakiś typowy diver i max. 2 typowo eleganckie, takie, które się do garnituru nadadzą :-) I jest spoko ;-) A jak żona się ucieszy, kiedy zobaczy, że zegarków ubywa :-)Ja się pozbyłem żony. Efektywniejszy sposób Z drugiej strony nigdy nie wtrącała się w moje zakupy i dla mnie to trochę nie halo gdyby komuś przeszkadzało na co wydaje się własne pieniądze. No chyba, że człowiek jest jakimś zakupocholikiem i bierze kredyty na zegarki... Takich też już widziałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1870 Napisano 28 Czerwca 2018 Ja się pozbyłem żony. Efektywniejszy sposób Z drugiej strony nigdy nie wtrącała się w moje zakupy i dla mnie to trochę nie halo gdyby komuś przeszkadzało na co wydaje się własne pieniądze. No chyba, że człowiek jest jakimś zakupocholikiem i bierze kredyty na zegarki... Takich też już widziałem."Ja się pozbylem żony. Efektywniejszy sposób" o kurcze, tyle czasu czytam jak ludzie narzekaja tutaj na żony, a tu coś takiego. To już wyższy poziom zegarkomaniactwa Oczywiście żartuję, trzymaj się dobrze Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fiere 143 #1871 Napisano 28 Czerwca 2018 "Ja się pozbylem żony. Efektywniejszy sposób" o kurcze, tyle czasu czytam jak ludzie narzekaja tutaj na żony, a tu coś takiego. To już wyższy poziom zegarkomaniactwa Oczywiście żartuję, trzymaj się dobrze Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaKobiety to wspaniałe istoty, na pewno dużo bardziej interesujące niż zegarki To tylko przedmioty, na dodatek mocno zbyteczne w otaczającym nas świecie biorąc pod uwagę ich wartość użytkową. Z moich 9, które miałem w listopadzie nie został już żaden. Ale ja uwielbiam rotację w kolekcji. Takie hobby, na którym tylko się traci (a przynajmniej ja nie zarabiam ), szczególnie w przypadku mało popularnych marek. Ale ile fajnych modeli mozna przerobić, poczytać, powymieniać info. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #1872 Napisano 28 Czerwca 2018 Kobiety to wspaniałe istoty, na pewno dużo bardziej interesujące niż zegarki To tylko przedmioty, na dodatek mocno zbyteczne w otaczającym nas świecie biorąc pod uwagę ich wartość użytkową. Z moich 9, które miałem w listopadzie nie został już żaden. Ale ja uwielbiam rotację w kolekcji. Takie hobby, na którym tylko się traci (a przynajmniej ja nie zarabiam ), szczególnie w przypadku mało popularnych marek. Ale ile fajnych modeli mozna przerobić, poczytać, powymieniać info.Masz jeszcze OS w manualu? Jest po niego kolejka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fiere 143 #1873 Napisano 28 Czerwca 2018 Masz jeszcze OS w manualu? Jest po niego kolejka?Bardzo go lubię, na razie zostaje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #1874 Napisano 28 Czerwca 2018 (edytowane) Ja się ograniczyłem do dwóch myśląc że już starczy jednak nie dam rady chyba że mnie jakiś tak zauroczy że zostanę z dwoma plus G. Ani Seamaster ani BBR tego nie uczynił. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Czerwca 2018 przez Mistrz17 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128684 #1875 Napisano 28 Czerwca 2018 Ja pierdziele Wpadam w kompleksy dzięki ????I Gratulacje zbiorów Sent from my iPhone using TapatalkPocieszę Cię, że taka kolekcja jest możliwa tylko w trzech sytuacjach:1. Życie samotnika.2. Zdominowana kobieta, żeby nie powiedzieć sterroryzowana.3. Kobieta tolerancyjna (są takie??).Mam nadzieję, że kolega 50 CENT znalazł taką wyrozumiałą istotę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach