Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Matt2405

Klub Miłośników Zegarków Audemars Piguet

Rekomendowane odpowiedzi

troche kolorowego plastiku i zaraz zegarkowy beton trzesie sie w posadach ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ciekawe czy wyjdzie im to na dobre, jeśli chodzi im o hałas wokół marki, to na pewno się udało 

Hałas zrobią. Ja za bardzo szanuje swoje pieniądze, żeby je wydawać na twory typu Royal Pop czy Moonswatch. Jeśli są na to chętni, to niech płacą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba najlepszy pomysł z tych które widziałem 😁

FB_IMG_1778739123133.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Hałas zrobią. Ja za bardzo szanuje swoje pieniądze, żeby je wydawać na twory typu Royal Pop czy Moonswatch. Jeśli są na to chętni, to niech płacą emoji16.png

A czym różni się przepalenie tysiąca złotych na plastikowy zegarek od przepalenia stu tysięcy za stalowy?

Logo jest, historia marki jest, heritage jest. Według mnie wszystko się zgadza 😁

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, meXy napisał(-a):

A czym różni się przepalenie tysiąca złotych na plastikowy zegarek od przepalenia stu tysięcy za stalowy?

Logo jest, historia marki jest, heritage jest. Według mnie wszystko się zgadza 😁

Prawie. Plastikowy powinien kosztować przynajmniej te 10k euro

Omologato Tifosi / G-Shock GBD800 / Casio A158 / Tag Heuer Aquaracer WBP5110.BA0013 / Tag Heuer 2000 Quartz / Tag Heuer Formula 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, meXy napisał(-a):

Heritage?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 hours ago, Piotr Piątkowski said:

Hałas zrobią.

Jak można zauważyć obserwując ten wątek, to założenie działa 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
Godzinę temu, Londek napisał(-a):

Jak można zauważyć obserwując ten wątek, to założenie działa 😉

Może w glowie AP, bo faktycznie, to będzie największa kicha z tego combo... 😏

Zarówno Omega jak i Bancpain nie bali się "odwzorować" swoich kultowych modeli, zaś AP chyba zabrakło jaj i się wystraszyli, że jak ludziska pokupują te plastiki, to zapotrzebowanie na oryginały im spadnie, więc poszli w jakieś kolorowe wisiorki, które może tylko dzieci bogatych rodziców w podstawówce poprzypinają to coś do plecaków, bo nie mam zielonego po ki grzyb komuś w tych czasach dyndający zegarek...????

Przecież mogli na kolorowo i na paskach polecieć i to by był faktycznie hit na miarę moona, ale nie... chcieli być oryginalni i wymyślili coś na miarę PP Cubitusa - czyli taki koszmarek w stosunku do oryginalu 😂

Edytowane przez artme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
54 minutes ago, artme said:

AP chyba zabrakło jaj

Ciekawe czy to będzie jedna i jedyna propozycja… może temat się rozwinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, artme napisał(-a):

Może w glowie AP, bo faktycznie, to będzie największa kicha z tego combo... 😏

Zarówno Omega jak i Bancpain nie bali się "odwzorować" swoich kultowych modeli, zaś AP chyba zabrakło jaj i się wystraszyli, że jak ludziska pokupują te plastiki, to zapotrzebowanie na oryginały im spadnie, więc poszli w jakieś kolorowe wisiorki, które może tylko dzieci bogatych rodziców w podstawówce poprzypinają to coś do plecaków, bo nie mam zielonego po ki grzyb komuś w tych czasach dyndający zegarek...????

Przecież mogli na kolorowo i na paskach polecieć i to by był faktycznie hit na miarę moona, ale nie... chcieli być oryginalni i wymyślili coś na miarę PP Cubitusa - czyli taki koszmarek w stosunku do oryginalu 😂

Jak wykreują na to modę i hype, to będą ‚modni’ ludzie przypinać je choćby do torebek czy pasków i nosić z dumą. Nie takie głupoty można sprzedać i sprawić by były modne. To nie ma nic wspólnego z praktycznością czy przydatnością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, beniowski napisał(-a):

Jak wykreują na to modę i hype, to będą ‚modni’ ludzie przypinać je choćby do torebek czy pasków i nosić z dumą. Nie takie głupoty można sprzedać i sprawić by były modne. To nie ma nic wspólnego z praktycznością czy przydatnością.

No tak - wywalić prawie 2 koła, żeby dyndało sobie plastikowe AP przy torebce... może faktycznie są i tacy giganci na tym świecie... Wg mnie będzie zalegać na półkach i tyle w temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No tak - wywalić prawie 2 koła, żeby dyndało sobie plastikowe AP przy torebce... może faktycznie są i tacy giganci na tym świecie... Wg mnie będzie zalegać na półkach i tyle w temacie.

Jak jest torebka za 40K, to i brelok za 2K znajdzie swoje miejsce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Za chwile bedzie pelno after marketowych bransolet do ktorego wlozymy te Swatch AP. Spokojnie ;) 

Edytowane przez DawidM86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadłem na coś takiego - https://apwristswatch.com/ - mam wrażenie, że to jest nieźle zaprojektowany scam. A może nie...

W każdym razie pojawią się paski/bransolety, i wtedy zacznie to mieć sens.

PS. Mój AP się w rotomacie przewraca...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, artme napisał(-a):

Chyba nie widziałeś np. co się działo z debilną laleczką Labubu i ile kobiety płaciły za ten badziew na rynku wtórnym. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, beniowski napisał(-a):

Chyba nie widziałeś np. co się działo z debilną laleczką Labubu i ile kobiety płaciły za ten badziew na rynku wtórnym. 

Widziałem - tylko ta laleczka niczego nie udaje ani też nie jest to tańsza wersja 10 razy droższej, więc trochę inna historia prócz tego, że próżność przyćmiewa rozum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dobra, ale teraz poważnie. Osobiście nie rozumiem tego kociokwiku. Kolaboracja SWATCH'a tak naprawdę może być z każdym producentem zegarków bo sama idea SWATCHA jako drugiego, zapasowego zegarka jest symaptyczna - niezależnie czy jest to AP, Omega czy inny brand. Poza tym SWATCH jest cool. I absolutnie zrozumiałbym kwik gdyby kolab był np. z Dieslem czy innym majtkowcem... 

Co więcej 100% dochodów AP z tego zegarka idzie na edukację i ochronę zegarmistrzostwa.  

Edytowane przez DontTreadOnMe

Omologato Tifosi / G-Shock GBD800 / Casio A158 / Tag Heuer Aquaracer WBP5110.BA0013 / Tag Heuer 2000 Quartz / Tag Heuer Formula 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, DontTreadOnMe napisał(-a):

Co więcej 100% dochodów AP z tego zegarka idzie na edukację i ochronę zegarmistrzostwa.  

Haha marketing wszedl za mocno Panie. To idzie na ich wlasna szkole, ktora szkoli ludzi do ich firmy. Szkola sobie kadry pod pozorem charytatywnosci. 

Czyste zlo dziala widac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Spirygator5 napisał(-a):

Haha marketing wszedl za mocno Panie. To idzie na ich wlasna szkole, ktora szkoli ludzi do ich firmy. Szkola sobie kadry pod pozorem charytatywnosci. 

Czyste zlo dziala widac.

O widzisz. Zawsze warto się dowiedzieć czegoś nowego 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nosiłbym. 😎

9HbysX.jpg

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest idealna rzecz do Taylor Swift, która lubi nosić zegarki wokół szyi. Ten jest większy niż te w których była widywana, a wiadomo że jak większy, to lepszy.

image.thumb.png.9a53f8efb6fbb11e6ba4f03141f8ec41.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minutes ago, Jan said:

Ehh

Jakoś przecież trzeba “fliperkę” zacząć 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Młodzi flipperzy, za mały kapitał na nieruchomości, łatwiej zacząć od Royal Popa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi