kkwpk 1588 #4051 Posted Friday at 08:42 PM 19 godzin temu, Spirygator5 napisał(-a): Haha marketing wszedl za mocno Panie. To idzie na ich wlasna szkole, ktora szkoli ludzi do ich firmy. Szkola sobie kadry pod pozorem charytatywnosci. Czyste zlo dziala widac. To bardzo ciekawe. Źródło informacji proszę. Chętnie zgłębię temat. 0 Share this post Link to post Share on other sites
czuszka 8401 #4052 Posted Friday at 11:38 PM Jutro premiera! (a właściwie dzisiaj😜) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 9798 #4054 Posted Saturday at 09:23 AM Ciekawe ile osób kupiło ? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Keniutek 410 #4055 Posted Saturday at 09:26 AM Podobno... dwie 😅 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jan 19294 #4056 Posted Saturday at 10:36 AM https://www.instagram.com/reel/DYZFya7oRM8/?igsh=Y3l4OG54dWJ6bWdk W Mediolanie juz sie bili 2 📸@horo_logic_life Share this post Link to post Share on other sites
Astarloa12 544 #4057 Posted Saturday at 12:26 PM https://www.instagram.com/reel/DYZFya7oRM8/?igsh=Y3l4OG54dWJ6bWdk W Mediolanie juz sie bili Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Share this post Link to post Share on other sites
McIntosh 817 #4058 Posted Saturday at 12:29 PM 1 godzinę temu, Jan napisał(-a): https://www.instagram.com/reel/DYZFya7oRM8/?igsh=Y3l4OG54dWJ6bWdk W Mediolanie juz sie bili Co za leszcze, zero godności. A co do poczynań AP, to działania tej firmy zaczynają trącić marką modową. Zrobili (to znaczy ktoś dla nich zrobił) już świece zapachowe, to może niech dorzucą jeszcze perfumy, torby, ręczniki i cholera wie co tam jeszcze. BTW, do ich toreb będzie pasował ten dziwny wytwór współpracy z firmą Swatch. I to ma być reprezentant "holy trinity" szwajcarskiego zegarmistrzostwa? Litości... 0 Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 73091 #4059 Posted Saturday at 12:42 PM 12 minut temu, McIntosh napisał(-a): Litości... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
beniowski 9936 #4060 Posted Saturday at 01:03 PM 2 godziny temu, Jan napisał(-a): https://www.instagram.com/reel/DYZFya7oRM8/?igsh=Y3l4OG54dWJ6bWdk W Mediolanie juz sie bili To jednak dobrze że nie stanąłem w kolejce 😂. 0 Share this post Link to post Share on other sites
blue7 86 #4061 Posted Saturday at 02:20 PM ciekawe z tą współpracą ap ze swatch..... przecież takich decyzji chyba nie podejmuje się jednak bez analiz, badań. jeśli tak, to znaczy, że ja nie jestem reprezentatywny - dla mnie jest to mezalians. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jan 19294 #4062 Posted Saturday at 02:48 PM 2 godziny temu, McIntosh napisał(-a): A co do poczynań AP, to działania tej firmy zaczynają trącić marką modową Ju od jakiegoś czasu celują glownie w target sportowcy i raperzy z usa 🙃 1 godzinę temu, beniowski napisał(-a): To jednak dobrze że nie stanąłem w kolejce Obstawiałem ze tam w 1 linii walczysz 🤣 0 📸@horo_logic_life Share this post Link to post Share on other sites
beniowski 9936 #4063 Posted Saturday at 03:03 PM (edited) 33 minuty temu, Jan napisał(-a): Ju od jakiegoś czasu celują glownie w target sportowcy i raperzy z usa 🙃 Obstawiałem ze tam w 1 linii walczysz 🤣 Ja wystarczająco dużo ryzykuję codziennie zwracając uwagę inżynierom i lekarzom w metrze żeby nie operali nóg na siedzeniach i ściszali swoje wyjące instagramem telefony, że mi już wystarczy. Włosi to są takie d*py wołowe co to im te zachowania przeszkadzają, ale uwagę boją się zwrócić, więc stękają, ale tolerują. A ja się stawiam, choć moja narzeczona twierdzi że ryzykuję cios nożem pod żebra. Edited Saturday at 03:21 PM by beniowski 1 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 9798 #4064 Posted Saturday at 03:14 PM Dobrze, że w Rolexie I PP jeszcze nie wpadli na pomysł współpracy ze Swatch 0 Share this post Link to post Share on other sites
DontTreadOnMe 52 #4065 Posted Saturday at 04:06 PM 50 minut temu, Piotr Piątkowski napisał(-a): Dobrze, że w Rolexie I PP jeszcze nie wpadli na pomysł współpracy ze Swatch Jeszcze przyjdzie na to czas OysterPOP i POPOtrava już w drodze. 0 Share this post Link to post Share on other sites
DontTreadOnMe 52 #4066 Posted Saturday at 05:18 PM Na Chrono24 te RoyalPopy po 10k no ładnie:D 0 Share this post Link to post Share on other sites
ASTRAL 6151 #4067 Posted Saturday at 06:21 PM (edited) 3 godziny temu, Piotr Piątkowski napisał(-a): Dobrze, że w Rolexie I PP jeszcze nie wpadli na pomysł współpracy ze Swatch Oj, żebyś nie wykrakał 😁 Edited Saturday at 06:22 PM by ASTRAL 1 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 9798 #4068 Posted Saturday at 07:06 PM Oj, żebyś nie wykrakał Fajny taki na lato Tutaj normalnie https://www.instagram.com/reel/DYYoO5BsqG-/?igsh=MWY0d3BkdDcwaTRheQ== 0 Share this post Link to post Share on other sites
lukighost 1218 #4069 Posted yesterday at 10:46 AM IMO 2 Share this post Link to post Share on other sites
satanic 17872 #4070 Posted 23 hours ago Akurat dla tych co mają ból d*py o to kolabo😉 1 Share this post Link to post Share on other sites
DontTreadOnMe 52 #4071 Posted 21 hours ago 2 godziny temu, satanic napisał(-a): Akurat dla tych co mają ból d*py o to kolabo😉 W zasadzie teraz tą kolaborację można mieć w d*pie xDˣᴰ 0 Share this post Link to post Share on other sites