Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ledr

Klub Miłośników Zegarków Christopher Ward

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki, no wielkolud nie jest, ale zobaczymy, wykonanie pierwsza klasa, że o pudełku nie wspomnę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pudełko jest super. Krzyśki są świetne, ale pudła mają jak o dwie półki wyżej jeszcze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to te drewniane czy one niby drewniane? 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie jakby drewniano- skórzane super wykonanie, wiele droższych Szwajcarów takich nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z palcem w nosie. Ja dałem radę zwykłym "popychaczem" do pinów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, TRobert napisał:

U mnie to był strzał w 10, jak zobaczyłem ten zegarek, to pomyślałem chcę go 😃 Cena mnie odstraszała ale na -40% nie mogłem się oprzeć, co prawda na ręku od 2 godzin ale już wiem, że zakup udany 🙂 

Za***isty.

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, TRobert napisał:

U mnie to był strzał w 10, jak zobaczyłem ten zegarek, to pomyślałem chcę go 😃 Cena mnie odstraszała ale na -40% nie mogłem się oprzeć, co prawda na ręku od 2 godzin ale już wiem, że zakup udany 🙂 A pudełko faktycznie super w porównaniu do tego które mam od C7

Bardzo fajny niech się dobrze sprawuje👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj dotarł, po nerwowym dniu z celnikami 🙂 Świetny zegarek, ale dla mnie trochę mały.  Pójdzie do ludzi.  Jak by ktoś reflektował oddam po kosztach + flaszka 🙂

20210115_162753.jpg

20210115_162800.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, michszy napisał:

no widzi mi się 🙂

Kurcze, pierwszy raz w życiu żałuję, że nie mam mniejszego nadgarstka. U Ciebie leży idealnie, u mnie jednak widać, że mógłby być nieco większy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to zgodnie z tradycją, następna duża promocja u Krzyśka pewnie w okolicach maj-czerwiec. Ciekawe co dadzą

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, clusca napisał:

Kurcze, pierwszy raz w życiu żałuję, że nie mam mniejszego nadgarstka. U Ciebie leży idealnie, u mnie jednak widać, że mógłby być nieco większy :)

ja z kolei jestem tak przyzwyczajony do koperty c65 41mm, że też mi tak nieswojo z nim na ręku, nie wiem jak to opisać bo wiem że dobrze leży, to mimo wszystko jakiś za mały mi się wydaje 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Najki napisał:

No to zgodnie z tradycją, następna duża promocja u Krzyśka pewnie w okolicach maj-czerwiec. Ciekawe co dadzą emoji846.png

Kompresory w "halfprice", kilka Tridentów w różnych opcjach i mam nadzieję, że Sandhursty i Cranwelle w HP ;)

Teraz, michszy napisał:

ja z kolei jestem tak przyzwyczajony do koperty c65 41mm, że też mi tak nieswojo z nim na ręku, nie wiem jak to opisać bo wiem że dobrze leży, to mimo wszystko jakiś za mały mi się wydaje 🙂

Kwestia przyzwyczajenia, po dwóch dniach nie będziesz widział różnicy do momentu zmiany na 41mm :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam to samo. Jak zrobilem przymiarke to lezy dobrze, jest jakby zintegrowany z nadgarstkiem ale dalej mam wrazenie, ze jakis maly jest i folie jeszcze zostaly na nim... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czym prędzej ściągnąłem, żeby mi czasem nie przyszło do głowy sprzedawać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam to samo. Jak zrobilem przymiarke to lezy dobrze, jest jakby zintegrowany z nadgarstkiem ale dalej mam wrazenie, ze jakis maly jest i folie jeszcze zostaly na nim... 
ha ha też nie ściągałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
56 minut temu, Rikimaru75 napisał:

Dzisiaj dotarł, po nerwowym dniu z celnikami 🙂 Świetny zegarek, ale dla mnie trochę mały.  Pójdzie do ludzi.  Jak by ktoś reflektował oddam po kosztach + flaszka 🙂

20210115_162753.jpg

20210115_162800.jpg

Kolega @CzasNaZdjecia był zainteresowany, jeżeli dobrze kojarzę? 

Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no widzi mi się 

Według mnie rozmiar idealny :)

Niech się nosi jak najdłużej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam i ja 🙂. Po zakupie jakoś mimo wszystko nie byłem do końca przekonany do niego. W pewnym momencie chciałem nawet anulować zamówienie. Na szczęście tego nie zrobiłem i dzisiaj do mnie zawitał w wersji 38mm. Fajnie że CW myśli również o posiadaczach niezbyt imponujących nadgarstków 🙂. Zegarek leży świetnie i jest bardzo wygodny. Bransoleta i jej zapięcie to po prostu mistrzostwo. Dotychczas nie spotkałem się z taką. Nie żałuję żadnej wydanej złotówki na ten zegarek. Pudełko jak już wcześniej wspomniano to dwie klasy wyżej. Smaczku dodaje personalizowany liścik 🙂.  A oto zegarek który przez najbliższe dni nie będzie schodzić z nadgarstka (na żywo kolor bezela jest ciemniejszy) 🙂:

IMG_20210115_135222104.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, dawid_999 napisał:

Mam i ja 🙂. Po zakupie jakoś mimo wszystko nie byłem do końca przekonany do niego. W pewnym momencie chciałem nawet anulować zamówienie. Na szczęście tego nie zrobiłem i dzisiaj do mnie zawitał w wersji 38mm. Fajnie że CW myśli również o posiadaczach niezbyt imponujących nadgarstków 🙂. Zegarek leży świetnie i jest bardzo wygodny. Bransoleta i jej zapięcie to po prostu mistrzostwo. Dotychczas nie spotkałem się z taką. Nie żałuję żadnej wydanej złotówki na ten zegarek. Pudełko jak już wcześniej wspomniano to dwie klasy wyżej. Smaczku dodaje personalizowany liścik 🙂.  A oto zegarek który przez najbliższe dni nie będzie schodzić z nadgarstka (na żywo kolor bezela jest ciemniejszy) 🙂:

Fajny jest, ja sobie obiecuje od 2 lat że kupię coś poniżej 40mm, ale zawsze coś psuje moje plany😛. Pewnie gdyby nie kompresor to kupiłbym właśnie C60 w rozmiarze 38 lub 40mm. A tak poza staruszkiem Casio mam same 41 i 42 mm, ale może jeszcze kiedyś 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny ten trident. Ja już miałem w koszyku c60 38mm w brązie i podczas wypełniania zamówienia ktoś mi podwędził.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi