adiblue2 11117 #15380 Posted July 7 On 7/1/2026 at 12:34 PM, mariusz9a said: Szkoda😪 Natknąłem się na taką recenzję. Prowadzący raczej ma mały obwód. Zwrócił uwagę, że nowy design jakby lepiej oplatał nadgarstek. Tym bardziej warto przymierzyć. https://youtu.be/ZHwVwZjV5Ic?is=oCwMLFphf9HNcQlC 1 Share this post Link to post Share on other sites
pbozek75 15821 #15385 Posted July 12 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 13 Share this post Link to post Share on other sites
Daito 8791 #15387 Posted July 14 (edited) Minusem tego zegarka jest to że przez sposób mocowania pierwszych ogniw bransolety może on zdecydowanie gorzej leżeć/wyglądać na małych nadgarstkach - ale wyświetlacz "CZAD". Bezel jest nieco inaczej zrobiony niż w poprzednim GMW-B - więc nie będzie wymienny z tymi modelami, nie pamiętam jak w poprzedniku było z tymi pierwszymi ogniwami - ale wydaje mi się że był ten sam problem i też nie był przyjazny dla małych nadgarstków. Niemniej zegar świetny - nie jestem pewien czy wart swojej ceny, ale na pewno wart uwagi. Edited July 15 by Daito literówka 10 Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 27065 #15388 Posted July 15 19 godzin temu, Daito napisał(-a): Minusem tego zegarka jest to że przez sposób mocowania pierwszych ogniw bransolety może on zdecydowanie gorzej leżeć/wyglądać na małych nadgarstkach - ale wyświetlacz "CZAD". Bezel jest nieco inaczej zrobiony niż w poprzednim GWM-B - więc nie będzie wymienny z tymi modelami, nie pamiętam jak w poprzedniku było z tymi pierwszymi ogniwami - ale wydaje mi się że był ten sam problem i też nie był przyjazny dla małych nadgarstków. Niemniej zegar świetny - nie jestem pewien czy wart swojej ceny, ale na pewno wart uwagi. Właśnie te sterczące pierwsze ogniwa to jest deal breaker dla mnie. Gdyby nie to to trzymałbym czarnego 10 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
pbozek75 15821 #15389 Posted July 15 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 12 Share this post Link to post Share on other sites
GitBit 695 #15391 Posted July 18 (edited) Edited July 18 by GitBit 14 Share this post Link to post Share on other sites
GitBit 695 #15392 Posted July 18 (edited) Edited July 18 by GitBit 14 Share this post Link to post Share on other sites
pbozek75 15821 #15393 Posted July 18 Lubię za wygodę i bezobsługę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 9 Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 27065 #15397 Posted July 21 1 godzinę temu, adiblue2 napisał(-a): Zarąbisty. Gdyby tylko poprawili te sztywne endlinki to bym szarpał. 0 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
adiblue2 11117 #15398 Posted July 21 1 hour ago, Funky_Koval said: Zarąbisty. Gdyby tylko poprawili te sztywne endlinki to bym szarpał. Potwierdzam. Dawno mnie żadne zegarki tak nie cieszyły jak metalowe kostki. GMW-B5000PS chyba zaskoczył najbardziej. Kiedy go pierwszy raz mierzyłem to szybko zdjąłem z nadgarstka z wrażeniem że jest cały w brokacie. Kwestia oświetlenia, ale też uprzedzenia. Musiałem dojrzeć do niego. Natomiast MRG-B5000B cieszy nawet bardziej niż BB54 czego się w ogóle nie spodziewałem. Jakość wykonania jest niesamowita. Powłoka przywodzi mi wspomnienia oksydy z karabinka Webley. Jest niesamowita. 2 Share this post Link to post Share on other sites