Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kchrapek

DYSKUSJE O WSZYSTKIM

Rekomendowane odpowiedzi

14 godzin temu, Kacperek_77u napisał(-a):

Wiele razy to podkreślam że nie jestem zegarmistrzem tylko majsterkowiczem który co nie co potrafi 

Również proszę o zwrot moich bez względu na stan w jakim są.

Edytowane przez drobnypijaczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rozumiem, że każdy ma wybór komu daje zegar do naprawy (zegarmistrzowi, ,,majsterkowiczowi", czy kowalowi itp.). To indywiduwalna sprawa każdego, jakie motywy nim kierowały przy wyborze. Ale nie rozumiem jednego, a mianowicie tego, jak można nie zwrócić komuś jego właśności? Jestem prawnikiem, więc z łatwością znalazłbym na takie zachowanie fachowe określenie. Jak pokazuje przykład @Londek @TomcioMiki @drobnypijaczek (szanowanych osób naszej społeczności), to problem istnieje i nie powinien być tolerowany. Nie można go też bagatelizować, tłumacząc takie zachowanie młodością, chęcią nauki itd. Bo jak ma to usprawiedliwiać to, że Koledzy muszą ,,prosić" o zwrot ich własności? Gdzie my zmierzamy? Ta sytuacja winna być bezwzglednie wyjaśniona przez admina. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, rafalmosty napisał(-a):

Ja rozumiem, że każdy ma wybór komu daje zegar do naprawy (zegarmistrzowi, ,,majsterkowiczowi", czy kowalowi itp.). To indywiduwalna sprawa każdego, jakie motywy nim kierowały przy wyborze. Ale nie rozumiem jednego, a mianowicie tego, jak można nie zwrócić komuś jego właśności? Jestem prawnikiem, więc z łatwością znalazłbym na takie zachowanie fachowe określenie. Jak pokazuje przykład @Londek @TomcioMiki @drobnypijaczek (szanowanych osób naszej społeczności), to problem istnieje i nie powinien być tolerowany. Nie można go też bagatelizować, tłumacząc takie zachowanie młodością, chęcią nauki itd. Bo jak ma to usprawiedliwiać to, że Koledzy muszą ,,prosić" o zwrot ich własności? Gdzie my zmierzamy? Ta sytuacja winna być bezwzglednie wyjaśniona przez admina. 

Tak Panowie "Pacta sunt servanda", myślę że nie muszę tłumaczyć tej łacińskiej paremii. Proponuję jednak kwestie związane z zawartymi przez Was umowami przenieść poza forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, rafalmosty napisał(-a):

Widać admini to tolerują 😤😤😤 tego nie można zrzucać na młodość, zwykła przyzwoitość nakazuję dotrzymać słowa, szkoda słów 😔😔😔 Pozwolę sobię to jest zapytanie o pieniądze które Kacprowi wysłałem a taką odpowiedź dostałem 🤬🤬🤬🤬

Screenshot_2023-11-06-15-49-02-31_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Edytowane przez TomcioMiki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minutes ago, Hecke said:

Proponuję jednak kwestie związane z zawartymi przez Was umowami przenieść poza forum.

Priorytetem dla mnie było upublicznienie tej sprawy, czy to się komuś podoba czy też nie (Z całym szacunkiem oczywiście). 

Sorry, ale gdzie jak nie tutaj miałem „uderzyć” aby przestrzec innych? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Londek napisał(-a):

Priorytetem dla mnie było upublicznienie tej sprawy, czy to się komuś podoba czy też nie (Z całym szacunkiem oczywiście). 

Serio poproszenie o dane do wysyłki wymagało upublicznienia?

1 godzinę temu, drobnypijaczek napisał(-a):

Również proszę o zwrot moich bez względu na stan w jakim są.

Mówisz masz

Podaj dane paczkomatu i 20zł za paczkomat 🤗

,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Londek napisał(-a):

Założyć odpowiedni wątek, jak to robią inni. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat przeniesiony tymczasowo tutaj.

Ja rozumiem, że użytkownicy forum chcą załatwić sprawę na forum skoro nie mają kontaktu poprzez pw lub inne komunikatory  i dlatego  temat pozostawiam.

Natomiast prosze o kulturę i panowanie nad emocjami - piszecie wszyscy publiczne posty - i jako takie będą traktowane. 

NIc nie usuwam, nic nie ukrywam - myślę, że pojedyńczy moderator nie będzie tu decydował ponieważ sprawa robi się poważna. 

2 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a):

Widać admini to tolerują 😤😤😤

Co admini tolerują? 

Administracja forum nie odpowiada za transakcje handlowe ani usługowe zawierane pomiędzy użytkownikami forum

§ 2.

Zasady ogólne

2. Dział „RYNEK” forum KMZiZ służy do publikowania ofert i uzgadniania warunków transakcji między zainteresowanymi stronami, a jego właściciel tj. Stowarzyszenie Klub Miłośników Zegarów i Zegarków, administratorzy forum i moderatorzy forum, nie odpowiadają w żadnym stopniu za rzetelność tych ofert ani za skutki transakcji przeprowadzonych na podstawie ofert publikowanych w tym dziale. Każdą ofertę zaleca się dobrze sprawdzić, a zakup zegarka/zegara warto zawsze poprzedzić ekspertyzą u zegarmistrza, który jest w stanie potwierdzić jego rzeczywisty stan i oryginalność. Warto poprosić o referencje innych klubowiczów, z którymi sprzedający lub kupujący zawierał wcześniej transakcje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, rk7000 napisał(-a):

Ja rozumiem, że użytkownicy forum chcą załatwić sprawę na forum skoro nie mają kontaktu poprzez pw lub inne komunikatory  i dlatego  temat pozostawiam.

Natomiast prosze o kulturę i panowanie nad emocjami - piszecie wszyscy publiczne posty - i jako takie będą traktowane. 

NIc nie usuwam, nic nie ukrywam - myślę, że pojedyńczy moderator nie będzie tu decydował ponieważ sprawa robi się poważna. 

Co admini tolerują? 

Administracja forum nie odpowiada za transakcje handlowe ani usługowe zawierane pomiędzy użytkownikami forum

Tolerują naciągaczy,kretaczy ludzi nie poważnych , nie chce więcej wymieniać, pierwsze transakcje z Kacprem ok ale to co się teraz porobiło to o pomstę do nieba woła, mam u Kacpra 2 poljioty kostki automat , delbane , rosije,pobiede nie wspominając o 2 amfibiach beczkach i wpłacone 300 stówki, jak mam się nie wk***iać, a on mi wysyła znak zapytania ?  Jak się pytam o kasę no ja pier**lę, nerwy puszczają 🤬🤬🤬

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, TomcioMiki napisał(-a):

Tolerują naciągaczy,kretaczy ludzi nie poważnych , nie chce więcej wymieniać, pierwsze transakcje z Kacprem ok ale to co się teraz porobiło to o pomstę do nieba woła, mam u Kacpra 2 poljioty kostki automat , delbane , rosije,pobiede nie wspominając o 2 amfibiach beczkach i wpłacone 300 stówki, jak mam się nie wk***iać, a on mi wysyła znak zapytania ?  Jak się pytam o kasę no ja pier**lę, nerwy puszczają 🤬🤬🤬

Nie wiem czy dobrze zrozumialem - jak pierwsze transakcje były ok to administracja była ok. Ale jak teraz nie jest ok to nasza wina tak?  

No cóż - był czas przywyknąć. Prosiłem o kulturalne wpisy ale nie dotarło. Szkoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bicie piany nic nie da. Trzeba sprawy poregulować i temat zamknąć.

Na początek najlepiej poprosić Kacpra o przesłanie aktualnej fotografii zegarków (czy w ogóle je ma i w jakim są stanie) i informacji które przeszły serwis. Zaraz potem niech Kacper odsyła Wam te zegarki, a Wy po weryfikacji po prostu rozliczcie się za to co było zrobione. Sami zdecydowaliście się na te zlecenia, więc fair trzeba za robotę zapłacić.

A Kacper niech w końcu zachowa się jak facet i zakończy ten smród jaki powoduje. Poczynając od refleksji nad swoim zachowaniem na forum, po koniec ze ściemnianiem i kombinacjami z tym niby naprawianiem zegarków

Edytowane przez mkoch
Literówki

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już sam fakt że kolega ma 16 lat i dopiero coś się tam uczy powinna dać do myślenia, bo ja osobiście nie oddałbym mu zegarków nawet za darmo a co dopiero płacić za usługi niewiadomej jakości. Wydaje mi się że chłopak trochę się w tym wszystkim pogubił i nie wie jak z tego wybrnąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Progfan_87 napisał(-a):

Już sam fakt że kolega ma 16 lat i dopiero coś się tam uczy powinna dać do myślenia, bo ja osobiście nie oddałbym mu zegarków nawet za darmo a co dopiero płacić za usługi niewiadomej jakości. Wydaje mi się że chłopak trochę się w tym wszystkim pogubił i nie wie jak z tego wybrnąć.

Stało się - chłopaki oddali, Kacper sam do tego zachęcał. Już nie ma potrzeby nad tym dywagować. Trzeba kończyć honorowo sprawę, a o Kacprze jako partnerze do jakichkolwiek interesów zapomnieć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, mkoch napisał(-a):

Bicie piany nic nie da. Trzeba sprawy poregulować i temat zamknąć.

Na początek najlepiej poprosić Kacpra o przesłanie aktualnej fotografii zegarków (czy w ogóle je ma i w jakim są stanie) i informacji które przeszły serwis. Zaraz potem niech Kacper odsyła Wam te zegarki, a Wy po weryfikacji po prostu rozliczcie się za to co było zrobione. Sami zdecydowaliście się na te zlecenia, więc fair trzeba za robotę zapłacić.

A Kacper niech w końcu zachowa się jak facet i zakończy ten smród jaki powoduje. Poczynając od refleksji nad swoim zachowaniem na forum, po koniec ze ściemnianiem i kombinacjami z tym niby naprawianiem zegarków

Wysyłałem koledze @TomcioMiki fotki zrobionych zegarków tak jak wcześniej prosił, a po za tym dalej nie mam danych do wysyłki od kolegi mimo że już któryś raz o nie proszę :(

Zresztą to moja wina że ,,poszkodowani" nie potrafią się dogadać na pv tylko odrazu wolą pisać negatywy na forum? 

2 godziny temu, rk7000 napisał(-a):

Nie wiem czy dobrze zrozumialem - jak pierwsze transakcje były ok to administracja była ok. Ale jak teraz nie jest ok to nasza wina tak?  

No cóż - był czas przywyknąć. Prosiłem o kulturalne wpisy ale nie dotarło. Szkoda.

No niestety ciężko się z nim czasami dogadać

2 godziny temu, rk7000 napisał(-a):

Jestem dostępny i próbuje odpisać na każdą wiadomość jaką otrzymam

Narazie na PW cisza, jak ktoś chce to bardzo chętnie pogadam 🤗

,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak koledzy nabici w butelkę...tanio było, nie? Tu jest problem...zamiast oddać zegarek do naprawy zegarmistrzowi i uczciwie zapłacić za usługę, to wasza własność poszła gdzieś tam do kogoś i ani kasy, ani zegarków... 

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 hours ago, Kacperek_77u said:

Zresztą to moja wina że ,,poszkodowani" nie potrafią się dogadać

Doczekasz się tego że wrzucę tu wszystkie zrzuty ekranu (a jest tego co niemiara), uprzedziłem cię o tym na PW. Ale Ty dalej bredzisz trzy po trzy. 
Przeproś i napraw błędy, albo brnij dalej w guanie po same uszy… wybór należy do ciebie, żebyś tylko nie obudził się za późno, bo problemy potrafią się spiętrzyć w mgnieniu oka. 

23 minutes ago, kiniol said:

zamiast oddać zegarek do naprawy zegarmistrzowi i uczciwie zapłacić za usługę

Powstrzymałbym się od komentarza nie znając szczegółów. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanowne Koleżanki i Koledzy,

myślę, że dalsza gorąca dyskusja, ujmując to delikatnie, na temat problemu związanego z Kacprem nie doprowadzi sama w sobie do jego rozwiązania. Tak samo nie rozwiąże go dawanie rad i komentowanie zachowań.

Tworzymy tu pewną społeczność. Jest w niej również Kacper - szesnastolatek, który początkowo zyskał sympatię wielu z Was i Wasze zaufanie tym, że pokazał, że potrafi naprawiać zegarki. Pomimo umiejętności, różnie ocenianych przez Forumowiczów, nie przestał jednak być szesnastolatkiem. 

Mam nadzieję, że każda z Koleżanek i każdy z Kolegów ma dobrą wolę rozwiązania problemu. 

Szukając rozwiązania, w pierwszej kolejności trzeba poznać skalę problemu. Dopiero po jej poznaniu będzie można szukać sposobu na kompromisowe zakończenie sprawy. 

W związku z tym, jeśli oczywiście chcecie i jesteście na to gotowi, proszę o przesłanie na mój adres priv informacji:

1. jaki zegarek został przekazany do naprawy/serwisu,

2. datę przekazania,

3. kwotę uzgodnioną za usługę,

4. czy została zapłacona z góry, czy ma być płatna po wykonaniu zlecenia,

5. kto ma pokryć koszty przesyłki zwrotnej i czy była ona uwzględniona w cenie. Jeśli nie było to uzgodnione, to wpisanie: zasady pokrycia kosztów przesyłki nie były uzgodnione. 

W mailu prośba o posługiwanie się tylko nickami z forum. 

Proszę również o wstrzymanie się w mailu od wyrażania swojej frustracji, proszę tylko o przesłanie informacji 

Po ustaleniu skali, zobaczę jaka jest możliwość wprowadzenia, nazwijmy to: postępowania naprawczego. 

Pozdrawiam Wszystkich i życzę miłego dnia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, Hecke napisał(-a):

Tak Panowie "Pacta sunt servanda", myślę że nie muszę tłumaczyć tej łacińskiej paremii. Proponuję jednak kwestie związane z zawartymi przez Was umowami przenieść poza forum.

De facto, pacta sunt servanda.

Sądzę, że Koledzy uznali, iż wiadomość skierowana nie tylko do jednostki, ale całego środowiska może wywołać pozytywny oddźwięk. Presja społeczna zawsze jest większa aniżeli jednostkowa. Jeżeli kontakt jest utrudniony, to pewnie jedyne miejsce gdzie mogą przyprzeć "zleceniobiorcę". Dum spiro, spero ;)

Napisałem krótkie pismo do Zarządu gdy otrzymał ponowną karę. Problemy z komunikacją pomiędzy "zleceniodawcami" i wykonawcą znacznie wzrosły po naniesieniu na niego określonych sankcji. Otrzymałem odpowiedź od Zarządu i nie będę stawiać się po żadnej ze stron. To nie moja sprawa.

Natomiast, rozumiem postępowanie Kolegów.

I serdecznie Ci dziękuję, że wyszedłeś z taką inicjatywą jak w poniższym poście:

Cytat

Szanowne Koleżanki i Koledzy,

myślę, że dalsza gorąca dyskusja, ujmując to delikatnie, na temat problemu związanego z Kacprem nie doprowadzi sama w sobie do jego rozwiązania. Tak samo nie rozwiąże go dawanie rad i komentowanie zachowań.

Tworzymy tu pewną społeczność. Jest w niej również Kacper - szesnastolatek, który początkowo zyskał sympatię wielu z Was i Wasze zaufanie tym, że pokazał, że potrafi naprawiać zegarki. Pomimo umiejętności, różnie ocenianych przez Forumowiczów, nie przestał jednak być szesnastolatkiem. 

Mam nadzieję, że każda z Koleżanek i każdy z Kolegów ma dobrą wolę rozwiązania problemu. 

Szukając rozwiązania, w pierwszej kolejności trzeba poznać skalę problemu. Dopiero po jej poznaniu będzie można szukać sposobu na kompromisowe zakończenie sprawy. 

W związku z tym, jeśli oczywiście chcecie i jesteście na to gotowi, proszę o przesłanie na mój adres priv informacji:

1. jaki zegarek został przekazany do naprawy/serwisu,

2. datę przekazania,

3. kwotę uzgodnioną za usługę,

4. czy została zapłacona z góry, czy ma być płatna po wykonaniu zlecenia,

5. kto ma pokryć koszty przesyłki zwrotnej i czy była ona uwzględniona w cenie. Jeśli nie było to uzgodnione, to wpisanie: zasady pokrycia kosztów przesyłki nie były uzgodnione. 

W mailu prośba o posługiwanie się tylko nickami z forum. 

Proszę również o wstrzymanie się w mailu od wyrażania swojej frustracji, proszę tylko o przesłanie informacji 

Po ustaleniu skali, zobaczę jaka jest możliwość wprowadzenia, nazwijmy to: postępowania naprawczego. 

Pozdrawiam Wszystkich i życzę miłego dnia. 

Pozdrawiam

Łukasz

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To już ostatni mój wpis z głównym „bohaterem”  @Kacperek_77u

Oszukałeś mnie pisząc że oba zegarki są już gotowe/ naprawione i prosisz o jak najszybszą zapłatę. 
Zegarków nie odesłałeś a po wielu prośbach przesłałeś mi zdjęcie obu sztuk, gdzie w Slavie zmieniłeś tylko szkiełko dla pokazania że „jest zrobiona” a zegarek w rzeczywistości wyglądał inaczej. 

Oba zegarki otrzymałem z powrotem… i wiem to, że to tylko dlatego że nagłośniłem swoją sytuację  (jak się z resztą okazało nie tylko ja miałem/ mam  kłopot z twoimi usługami i niekompetencją…trzeba przyznać że masz tupet). … na twoim miejscu spaliłbym się ze wstydu, a ty dalej jak gdyby nic się nie stało hasasz sobie po forum, podejrzewam że to tylko spowodowane jest twoją głęboką ignorancją a i cichym przyzwoleniem moderacji… temat przeniesiony do zapomnianego koziego rogu, mistrzostwo👏

Ale szybciutko do meritum, Poljot działa… Slava nie, a zapłaciłem za oba. 
Odlicz proszę koszt przesyłki i szkiełka… kategorycznie nie innych, rzekomo wymienionych część, po prostu całkowicie tobie nie wierzę. 
Resztę pieniędzy przelej na „Się Pomaga” Jarek potrzebuje pomocy 💪🏻🫶🏻

Potwierdzenie wpłaty wklej tutaj w temacie. Czas… skopiuję twoje słowa  „jak najszybciej”

Ja już nie zamierzam się więcej rozpisywać na ten temat, nie wykonanie przez Ciebie mojej prośby zaowocuje posuniętymi krokami od których nie będzie odwrotu. 

Bez odbioru… Seweryn. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Kacperek_77u napisał(-a):

On ma strasznie długie kolejki bo jest zlalany zleceniami

Nawet do mnie podbijał z tematem czy bym mu nie pomógł

Oj, chyba nie doceniasz naszego młodego mistrza. W końcu nawet uznani majstrowie zabiegają o jego pomoc :D :D

A na serio. Młody ogarnij się bo marnie skończysz. I nie mówię to o forum...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, mkoch napisał(-a):

nie doceniasz naszego młodego mistrza.

Czytałem ten wpis i zatrwozylem się o los dobrej opinii renomowanego zegarmistrza który wszedłby do współpracy z powyższym mistrzem pijaru.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, zadra napisał(-a):

Czytałem ten wpis i zatrwozylem się o los dobrej opinii renomowanego zegarmistrza który wszedłby do współpracy z powyższym mistrzem pijaru.. 

Nie chciałem rozwijać tematu... Mitomania raczej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Londek napisał(-a):

To już ostatni mój wpis z głównym „bohaterem”  @Kacperek_77u

Oszukałeś mnie pisząc że oba zegarki są już gotowe/ naprawione i prosisz o jak najszybszą zapłatę. 
Zegarków nie odesłałeś a po wielu prośbach przesłałeś mi zdjęcie obu sztuk, gdzie w Slavie zmieniłeś tylko szkiełko dla pokazania że „jest zrobiona” a zegarek w rzeczywistości wyglądał inaczej. 

Oba zegarki otrzymałem z powrotem… i wiem to, że to tylko dlatego że nagłośniłem swoją sytuację  (jak się z resztą okazało nie tylko ja miałem/ mam  kłopot z twoimi usługami i niekompetencją…trzeba przyznać że masz tupet). … na twoim miejscu spaliłbym się ze wstydu, a ty dalej jak gdyby nic się nie stało hasasz sobie po forum, podejrzewam że to tylko spowodowane jest twoją głęboką ignorancją a i cichym przyzwoleniem moderacji… temat przeniesiony do zapomnianego koziego rogu, mistrzostwo👏

Ale szybciutko do meritum, Poljot działa… Slava nie, a zapłaciłem za oba. 
Odlicz proszę koszt przesyłki i szkiełka… kategorycznie nie innych, rzekomo wymienionych część, po prostu całkowicie tobie nie wierzę. 
Resztę pieniędzy przelej na „Się Pomaga” Jarek potrzebuje pomocy 💪🏻🫶🏻

Potwierdzenie wpłaty wklej tutaj w temacie. Czas… skopiuję twoje słowa  „jak najszybciej”

Ja już nie zamierzam się więcej rozpisywać na ten temat, nie wykonanie przez Ciebie mojej prośby zaowocuje posuniętymi krokami od których nie będzie odwrotu. 

Bez odbioru… Seweryn. 

Jak Kacper zbanowany to źle bo nie można się skontaktować. Jak nie zbanowany to moderacja pozwala mu "hasać" po forum. Jest w tym jakiś sens?! 

Temat przeniesiony do "zapomnianego koziego rogu"  

Może dla Ciebie to jest mało ważne miejsce ale my tutaj  je lubimy. A temat został przeniesiony  w obrębie tego samego działu  do tematu który jako jedyny się do tego nadawał.  

Ostatnia kwestia - jak wysyłałaś zegarki do naprawy  to załatwiałeś to poprzez pw lub inne komunikatory więc jak je odebrałeś to dalej załatwiaj sprawy tą samą drogą. 

Pozwoliłem jakiś czas temu aby problemy   opisywane przez użytkowników zostały w postach na forum. Ale nie ma zgody na  niekończącą się opowieść. 

EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minute ago, rk7000 said:

Jak Kacper zbanowany to źle bo nie można się skontaktować. Jak nie zbanowany to moderacja pozwala mu "hasać" po forum. Jest w tym jakiś sens?! 

Temat przeniesiony do "zapomnianego koziego rogu"  

Może dla Ciebie to jest mało ważne miejsce ale my tutaj  je lubimy. A temat został przeniesiony  w obrębie tego samego działu  do tematu który jako jedyny się do tego nadawał.  

Ostatnia kwestia - jak wysyłałaś zegarki do naprawy  to załatwiałeś to poprzez pw lub inne komunikatory więc jak je odebrałeś to dalej załatwiaj sprawy tą samą drogą. 

Pozwoliłem jakiś czas temu aby problemy   opisywane przez użytkowników zostały w postach na forum. Ale nie ma zgody na  niekończącą się opowieść. 

EOT

😂 Tylko to mi pozostaje 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi