Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Yokaszin

CASIO G-9300 Mudman

Rekomendowane odpowiedzi

Zibi odradzam, pasek + bezel zamówione w  październiku, pasek dotarł w grudniu a na bezel czas oczekiwania co najmniej kolejne 2 miesiące. Zrezygnowałem i zamówiłem na allegro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomek świetny Twój Mudman. Zazdroszczę. Chętnie bym kilka dni ponosił go bo cały czas za mną chodzi tylko dw i adriatica nie chcą się sprzedać.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetnie się prezentuje ten GW-9300 :-) Ja czekam na swojego pierwszego G-Shocka, którego wybrałem dzięki poradom na forum. Jutro do mnie dojedzie mój G-9300 :-D Ogólnie to będzie mój pierwszy zegarek. Jakoś nigdy nie nosiłem zegarków. Jedynie podczas ostrego tyrania siebie na rowerze miałem pulsometr na nadgarstku. Ale i to się zmieniło jak kupiłem sobie garniaka rowerowego i nadgarstek wolny na zegarek ;-)

Edytowane przez Michal7e91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koledzy koleżanki szukam na prezent mudmana-  czarnego. Zarażam siostrzeńca a nie chcę przy okazji samemu pozbyć się szansy na nowe cudenko więc może macie jakieś sprawdzone sklepy z oryginalnymi mudmanami?  @tomaliusz pasek robi robote;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba bedzie mój nastepny G. A Tomaliusz tymi fotami jeszcze bardziej pobudza moje pragnienie :)

Nie wiem czy wytrzymam do wakacji . A tak na marginesie ma może ktoś wersje niebieską?

Podpowiedzcie, dobra cena?? -->https://www.e-watches.pl/casio-gw-9300cm-1er-zegarek-g-shock-gw-9300cm-1er.html

Edytowane przez GeRmAnOs

Mistrz edycji :lol:7FnFWZl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem takiego Mudmana i o ile zegarek był super, to nijak nie mogłem przekonać się do wzoru i koloru paska... Za to 9300DC chętnie bym przygarnął :)

Mniejsza z perfekcją, wystarczy być bardzo dobrym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde Tomek ale szczujesz tym Mudkiem, aż się chyba swojego MM pozbędę :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nabyłem nowego nawyku oglądania witryn w TT :) nie zdażało mi się wcześniej. Stoje z żoną, patrze i słysze - " o, ten jest fajny" - spoglądam a żona wskazuje Mundka :) to chyba zachęta i przyzwolenie? Jak myślicie?

wysłane z SG Note 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korzystaj póki możesz ;)

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiednie miejsce dla mojego mundka :)

CRKT DRIFTER???

Fajny grawer :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś przegapilem temat ;)

To dużo się nie pomyliłem kopia crkt :)

W sumie Sanrenmu nie jest złe no może tylko trochę nie ładnie, że kopiuja,ale przy najmniej nazwy mają swoje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś przegapilem temat ;)

To dużo się nie pomyliłem kopia crkt :)

W sumie Sanrenmu nie jest złe no może tylko trochę nie ładnie, że kopiuja,ale przy najmniej nazwy mają swoje ;)

Za to jaki dodatek do EDC  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi