Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tarant

Nie jest OK...

Rekomendowane odpowiedzi

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GCE

Zjadłbym jakiegoś stejka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też w sumie . Ale jak przyjdą ci od Yody ( via UE )  , to się może skończyć , cholera .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doprawdy straszne .

Też w sumie . Ale jak przyjdą ci od Yody ( via UE )  , to się może skończyć , cholera .

post-48316-0-94286900-1475591786.jpg

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślałem , że jesteśmy kolegami z forum , popieram całym sercem Twoje zaniepokojenie , a ty mnie od trolli ???

Yoda bój się Boga .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślałem , że jesteśmy kolegami z forum , popieram całym sercem Twoje zaniepokojenie , a ty mnie od trolli ???

Yoda bój się Boga .

post-48316-0-26054200-1475593207.gif

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadłeś .

Szczególnie obawiam się kolejnego ostrzeżenia , tak dziwnym trafem kończą się moje próby wymiany poglądów z Tobą kolego .

Czyżbyś miał w tym jakiś udział ?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadłeś .

Szczególnie obawiam się kolejnego ostrzeżenia , tak dziwnym trafem kończą się moje próby wymiany poglądów z kolegą .

Czyżbyś miał w tym jakiś udział ?.

post-48316-0-78401500-1475594099.gif

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta panna na pierwszym foto obok kolesia całkiem fajna, taka inna :)

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Nie jest OK, bo zaczyna mnie irytować postawa naszego admina, który dodam, że merytorycznie i w żaden inny sposób nie istnieje na forum. Podbiłem swoją ofertę sprzedaży godzinę za szybko (byłem pewny, że wrzucałem ją z samego rana) i zamiast usunąć podbicie i napisać PW od razu poczęstował mnie ostrzeżeniem. Słabe jak Najman w ringu panie administratorze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest ujowo bo mnie rwa kulszowa połamała i od miesiąca naparza mnie cała noga od " d*py" w dół strasznie :wacko:

na razie po 4 zabiegach rehabilitacji mała poprawa ,na NFZ zabiegi przyznali na lipiec 2017 hehe 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Admin nie ma być merytoryczny od tego sa modowie, Admin jest właśnie po to bestronna osoba spoza społeczności forum ,aby pilnować jak automat porządku 

Jak Wam sie wydaje że coś jest nie ok , to sobie przeczytajcie ostatni wpis fankidaktarina w watku o pomocy to sobie wtedy uświadomicie ( może ) że te Wasze problemy to małe miki kolokwialnie pisząc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Na temat naszych, a przynajmniej moich problemów Darku, z całym szacunkiem ale nie masz zielonego pojęcia, a myślę, że byś posłuchał to byś zbladł. Po prostu ich tu nie opisuję, bo to osobiste rzeczy. Ten temat jest jak dla mnie od drobnych spraw.

Tak, czy siak dziękuję za wyjaśnienie, że admin jest tylko robotem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Wam sie wydaje że coś jest nie ok , to sobie przeczytajcie ostatni wpis fankidaktarina w watku o pomocy to sobie wtedy uświadomicie ( może ) że te Wasze problemy to małe miki kolokwialnie pisząc

przepraszam, ale taka argumentacja to największe gównozjadztwo jakiego nie widziałem od dawna! Po wspomnianym wpisie, chwilę zajeło mi zanim zacząłem dalej przeglądać forum, też bym ci polecał :[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to sobie przeczytaj ( ze zrozumieniem ) zanim zaczniesz po raz kolejny wypisywać bzdury o g..zjadztwie 

i ciesz się ,że chodzisz po tym świecie w miarę względnym zdrowiu fizycznym

Cytat - Fanka Daktarina

Witajcie,

Chciałam Was poinformować, że środki, które zebraliśmy zostały przeznaczone na realizację marzenia Izy i częściowo na marzenie innej dziewczynki- Mariki. Relację ze spełnienia marzenia Mariki w najbliższym czasie Wam przedstawię. 

Niestety Iza nie zdążyła zobaczyć swojego nowego pokoju... Wszystko czekało gotowe. Mam nadzieję, że w ostatnich dniach świadomość, że w Jej pokoju czekają nowe, wymarzone meble dała Jej choć odrobinę radości...

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie w humorze mi sie kłócić ani wyzywać od klientów psychiatrów, niemniej potwierdze ci że napisałem co przemyślałem. Nie akceptuję takich plwocin, wiec się odzywam, pewnie niepotrzebnie. Nie próbuje pouczać, komentuje, nie co się zdarzyło a jak użyłeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to sobie porownaj problem z usunięciem wpisu przez admina czy ból nogi ze śmiercią dziecka ( myślę że NIC o tym nie wiesz po prostu i oby tak pozostało) 

Kretynizmów o "plwocinach" nawet mi się w tej sytuacji nie chce komentować ...

Czasem lepiej się nie odzywać i wyglądać na głupiego niż otworzyć usta i rozwiać wszelkie wątpliwości 

Przeczytałem dziś rano wpis o śmierci małej dziewczynki, której marzenie mieliśmy spełnić.. napełniło mnie to wielkim smutkiem, po czym wchodzę do działu "Nie jest ok " i czytam o problemach ze zbyt wczesnym usunieciem wpisu..czy tego typu drobiazgami.

Dlatego napisałem- PRZECZYTAJMY o prawdziwych poważnych problemach jakim jest niewątpliwie śmierć małego dziecka 

i co czytam " plwociny " czy "g..jadztwo"

I sam nie wiem już ,wśród jakich ludzi żyję .... i to jest chyba nie ok 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Czy ktoś może tu nieco wyczyścić atmosferę? Najlepiej od postu Jash-a z nieregulaminowym komentarzem działań admina, skończywszy na moim, który de facto też jest nieregulaminowy, bo wytykam Jash-owi niestosowanie się do regulaminu. Dziękuję w imieniu moim i chyba kilku innych osób również.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie denerwuj się Dariusz, widać komuś kapusta nie obrodziła...

Szalenie mi przykro z powodu odejścia dziewczynki, pozostaje nam ufać, że Jej jest już po prostu lepiej...

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś może tu nieco wyczyścić atmosferę? Najlepiej od postu Jash-a z nieregulaminowym komentarzem działań admina, skończywszy na moim, który de facto też jest nieregulaminowy, bo wytykam Jash-owi niestosowanie się do regulaminu. Dziękuję w imieniu moim i chyba kilku innych osób również.

Popieram.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, nie jest Ok. Od tygodnia jestem w domu sam i jedno co mogę napisać to, to, że życie singla nie jest łatwe, zwłaszcza w moim wieku. :)

Pokończyły się już wszystkie zapasy żarcia i w lodówce zostało już tylko światło.  :)

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno. Przyszedł czas na potrawkę z Mruczka...

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marian weź jakąś Ukrainkę do sprzątniecia i ugotowania albo wbijaj jutro na spotkanie naprzeciwko jest mc'donald :D

Ja stawiam :)

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.