AD_ex 283 #1201 Napisano 1 Grudnia 2013 Znaczenie ma tez to gdzie sie psikasz (nie w ktorym pokoju tylko w ktore miejsca na ciele ) 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1202 Napisano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Znaczenie ma tez to gdzie sie psikasz (nie w ktorym pokoju tylko w ktore miejsca na ciele )Ponadto ważnym jest, czy miejsce "perfumowane" w sensie skóra jest sucha, czy natłuszczona (balsam, oliwka) Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1203 Napisano 1 Grudnia 2013 Koledzy i przedewszystkim koleżanki, coś przyjemnego, nietuzinkowego dla kobiety, niezbyt mocne, oryginalne tzn. jedyne w swoim rodzaju... Poleci ktoś jakiś zapach? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maclaren 1 #1204 Napisano 1 Grudnia 2013 Dla kobiety polecam Chanel Coco Noir, klasa sama w sobie. Z męskich wczoraj sprawdziłem Pradę Luna Rossa Extreme całkiem fajny zapach i długo trzyma, przynajmniej tak zapewniał sprzedawca.Osobiście nie lubię zapachów które szybko wietrzeją. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kadargo 2 #1205 Napisano 1 Grudnia 2013 Przychodzi mi tylko jeden do głowy... Thierry Mugler - Alien Jest tak niesamowity, że nawet w Hamburgu, jak idziemy ulicą, co chwilę ktoś się obraca. Zarówno kobiety jak i faceci a kilka razy padło pytanie o markę. Jednym słowem, polecam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1206 Napisano 1 Grudnia 2013 Coco Noir odpada, był już w użyciu Też mi się podoba. Alien od Thierry Mugler sobie sprawdze, dzięki. Coś jeszcze? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #1207 Napisano 1 Grudnia 2013 ja polecam Yves Saint Laurent Belle D'Opium.Koleżanki go uwielbiają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4676 #1208 Napisano 1 Grudnia 2013 panowie_ cartier pasha...ktoś miał, używał ; jak z trwałością...podobno to jest "dla starszych Panów" ;-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k601 0 #1209 Napisano 1 Grudnia 2013 To i ja coś polecę Romance Ralph Lauren.Mało popularny bardzo kobiecy zapach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 334 #1210 Napisano 1 Grudnia 2013 Koledzy i przedewszystkim koleżanki, coś przyjemnego, nietuzinkowego dla kobiety, niezbyt mocne, oryginalne tzn. jedyne w swoim rodzaju... Poleci ktoś jakiś zapach? Poczytaj, ponieważ więcej opinii tworzy lepszy obraz:http://wizaz.pl/kosmetyki/kategoria.php?kat=35&next=1&sort=8 Poszukaj ciekawego wydania które będzie stanowiło ozdobę.Ze swojej strony polecam ładny zapach i w świetnym flakonie i dodatkowo w ładnym opakowaniu:http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=55382znajdziesz je w necie. Polecam jeszcze odwiedziny w perfumerii Quality:http://www.perfumeriaquality.pl/perfumerie/Nie wiem z jakiego miasta jesteś ale w kilku mają swoje perfumerie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domurst 2 #1211 Napisano 1 Grudnia 2013 (edytowane) panowie_ cartier pasha...ktoś miał, używał ; jak z trwałością...podobno to jest "dla starszych Panów" ;-)) Bo jest. Po użyciu czułem się 20 lat starszy i kilka zer na koncie bogatszy. Średnio trwały. Na swoim blogu popełniłem recenzję. Edytowane 1 Grudnia 2013 przez domurst 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4676 #1212 Napisano 1 Grudnia 2013 dziekuje, juz goglowalem- a co bys proponowal?do teraz gulerian wetiwer; dior home; lato joop night...cos tamteraz chcialbym zdecydowanie meski lekko ciezki pomocy!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marceliboczar 1 #1213 Napisano 1 Grudnia 2013 Ostatnio, po wielu, wielu latach kupiłem joop nightflight. Rewelacja. Może dkatego, że przypomniał mi lata 90te, ale jednak i zapach jak dla mnie świetny. Chyba jedna on nie taki znowu ciężki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4676 #1214 Napisano 1 Grudnia 2013 joop jest na lato...dopiero teraz chcialbym cos ciezszego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marceliboczar 1 #1215 Napisano 1 Grudnia 2013 Jasne, niezrozumialem wypowiedzi;)A ja go teraz poużywam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domurst 2 #1216 Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) dziekuje, juz goglowalem- a co bys proponowal?do teraz gulerian wetiwer; dior home; lato joop night...cos tamteraz chcialbym zdecydowanie meski lekko ciezkipomocy!!!! Skoro używasz Dior Homme to może Joop Homme? Też killer, też jest słodkawo i lekko uniseksowo. Albo w orientalno-przyprawową słodycz czyli wanilia z przyprawami - Laura Biagiotti Roma Uomo, YSL Opium, Givenchy Xeryus Rouge? Albo Burberry London - świątecznie mi się kojarzy - nalewka z wiśni, albo cos podobnego ale bardziej pudrowo - Azzaro Pour Homme Elixir Edytowane 2 Grudnia 2013 przez domurst 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4676 #1217 Napisano 2 Grudnia 2013 dzięki- a co sądzisz o:1) guerlian habit rouge2) caron le 3 homme;3) dunhill dunhill black4) must de cartier pour home5)st dupont intense pour home ....pomocy- a Ty się znasz :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domurst 2 #1218 Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Habit Rouge polecam, ale wg współczesnych standardów perfumeryjnych lekko trąci myszką, niemniej jednak ten miks skóry, róży i przypraw jest przepiękny, nawet w obecnie dostępnej zreformułowanej wersji. Z podanej listy znam jeszcze Dunhilla ale z czernią, "wieczorowością", elegancją nie ma ten zapach wg mnie nic wspólnego - nudne syntetyczne mdłe piżma. Edytowane 2 Grudnia 2013 przez domurst 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #1219 Napisano 2 Grudnia 2013 Carlito Hermesy damskie,,, wiekszosc kozak! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4676 #1220 Napisano 2 Grudnia 2013 Habit Rouge polecam, ale wg współczesnych standardów perfumeryjnych lekko trąci myszką, niemniej jednak ten miks skóry, róży i przypraw jest przepiękny, nawet w obecnie dostępnej zreformułowanej wersji. Z podanej listy znam jeszcze Dunhilla ale z czernią, "wieczorowością", elegancją nie ma ten zapach wg mnie nic wspólnego - nudne syntetyczne mdłe piżma.dzieki- czyli biore te co traca myszko; ja akurat nie musze byc passe.dziekuje. p.s konkretne sa twoje recenzje na blogu - fajnie sie czyta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #1221 Napisano 2 Grudnia 2013 Tylko błagam nie wpadnijcie na genialny pomysł, żeby swoim pięknym połówką kupować Naomi Campbell Cat Delux. Zapach ładny, ale ciężki. Mnie już drugi dzień przez te perfumy boli głowa. Nie polecam i więcej nie użyje chyba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #1222 Napisano 2 Grudnia 2013 To ja chyba będę jednym z niewielu, któremu Terra od Hermesa się nie podoba, i to bardzo. :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1223 Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Spokojnie Łukasz, napewno nie jesteś sam. Kupiłem w ciemno za radą forumowiczów i tak jak szybko przyszedł, tak szybko dałem go tacie Zupełnie mi nie podpasował. EDIT : dzisiaj kupiłem Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh i Lancome Midnight Rose Bardzo ładne kobiece zapachy. Edytowane 2 Grudnia 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarrantul 0 #1224 Napisano 2 Grudnia 2013 dzieki- czyli biore te co traca myszko; ja akurat nie musze byc passe.dziekuje. dobre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1225 Napisano 5 Grudnia 2013 Co by sobie sprawdzić date produkcji perfum http://www.dolce.pl/dataprodukcji/ Tapnięte z SGS3 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach