Gość cyklotymik #1876 Napisano 13 Marca 2014 Oud - mani ciąg dalszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1877 Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) Zamówiłem sobie 10ml CC Boże spraw, żeby mi się nie spodobał ! Edytowane 13 Marca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MSc04 1 #1878 Napisano 13 Marca 2014 U mnie ostatnio na zmianę L'Istant de Guerlain, Burberry London Men oraz YSL pour Homme 0 Maciej (MSc04) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pamula 0 #1879 Napisano 13 Marca 2014 ja cenie sobie kosmetyki naturalne i ekologiczne, a ze dodatkowo te perfumy: http://www.drtaffi.pl/perfumy-merlot-rovere.html zawieraja piżmo, ostatnio to wlasnie one sa moimi ulubionymi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #1880 Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) Zajrzałem do tego tematu w przeciągu ostatnich 2 miesięcy kilka razy, kilka razy coś naskrobałem i podsumowując muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem tego, iż zdecydowana większość(jakieś 70-90%) forumowiczów perfumuje się dobrej klasy zapachami, ma więcej niż jeden zapach(na dzień i na wieczór co najmniej), a standardy jak Hugo Boss, Armani, Dior Homme czy Paco Rabanne, powoli stają za bardzo popularne i sięgamy po niszę. Co raz więcej blogerów modowych, co raz więcej Omeg, Rolexów, AP na forum. Nie tolerujemy chamstwa i wulgaryzmów, dbamy o poprawną polszczyznę(co rusz ktoś kogoś grzecznie poprawia, że poprawna forma jest inna). Widać, zaczynamy powracać do wizerunku polskiego gentleman'a z dwudziestolecia międzywojennego i czerpać z dobrych stron wizerunku polskiego szlachcica, kiedy nie uważano niektórych kolorów za pedalskie, dobry zapach i ubiór nie ujmowały nam męskości, bo każdy potrafił dać w ryj lub wyzwać szabelką na pojedynek, gdy zachodziła taka potrzeba, czuliśmy się facetami wewnątrz i nie potrzebowaliśmy tego podkreślać czarnym kolorem i zegarkiem wielkości pięści. Klasy średniej co raz więcej. Powoli zaczynamy rozmywać wizerunek Polaka ze skarpetkami w sandałach - btw. brat kiedyś opowiadał, że wychodząc pracy, zauważył gościa ze skarpetkami w sandałach pod Starym Browarem i co ważniejsze, zauważył, że wszyscy przechodnie i kierowcy go obserwują ;D Edytowane 13 Marca 2014 przez Jakub Mróz 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aty3 12 #1881 Napisano 13 Marca 2014 Hmm Twoja wypowiedź mnie skłoniła do zastanowienia się kto jest w Polsce klasą średnią. Czy tak jak piszesz (zegarki, zapachy itp.) czy jednak gość jeżdżący kilkuletnim passatem, na codzień pachnący old spice, od święta bossem i powiedzmy mający chociaż 1 zegarek droższy niż 500 zł? Wydaje mi się, że w naszych warunkach osobę którą opisałeś można uznać za zamożną. Zwłaszcza, że w naszym kraju spory procent społeczeństwa kąpie się od święta o myciu zębów nie wspomnę, jeździ MPK po zakupy do biedronki z wózeczkiem na kółkach a za szczyt luksusu uznaje all inclusive w Egipcie... 0 Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przempox 3 #1882 Napisano 13 Marca 2014 http://www.forbes.pl/zarobki-w-europie-polska-srednia-placa-w-tyle,artykuly,160354,1,1.html nic dodać nic ująć, niestety w naszym pięknym kraju przedsiębiorcy mają taką mentalność i pragnienie, żeby samemu mieć tyle, że nie idzie już udzwignąć a pracownikowi dać 1500zł miesięcznie i niech się cieszy, że ma pracę! Ale co tam, jest przecież nisza po 1500 za 10ml 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asknet 1 #1883 Napisano 14 Marca 2014 Zamówiłem sobie 10ml CC Boże spraw, żeby mi się nie spodobał !Cc='C' for man ?Byłem wachalem na razie Jubilation potem Memoir Man ..... I CC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #1884 Napisano 14 Marca 2014 Oud - mani ciąg dalszy Wąchałem już pare zapchów z oudem i powiem szczerze - ten jest wyjątkowy 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1885 Napisano 14 Marca 2014 Cc='C' for man ?Tak 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1509 #1886 Napisano 14 Marca 2014 (edytowane) AD_ex, dnia 14 Marz 2014 - 11:44, napisał:AD_ex, dnia 14 Marz 2014 - 11:44, napisał:Wąchałem już pare zapchów z oudem i powiem szczerze - ten jest wyjątkowy Witam,kolejny raz zachęcam Kolegów do spróbowania : Dostępny m.in. Warszawa, Złote Tarasy, Douglas.Pzdr. P.S. Na ubraniu zapach utrzymuje się prawie tydzień ! Edytowane 14 Marca 2014 przez Jacek K. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #1887 Napisano 14 Marca 2014 Mój najnowszy nabytek 100ml Yves Saint Laurent L'Homme Libre. Świetny świeży trwały zapach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #1888 Napisano 14 Marca 2014 brat kiedyś opowiadał, że wychodząc pracy, zauważył gościa ze skarpetkami w sandałach pod Starym Browarem i co ważniejsze, zauważył, że wszyscy przechodnie i kierowcy go obserwują ;D Ja bardzo lubię zakładać skarpety do sandałów. To takie bezcenne patrzeć na potępiające i zszokowane miny ortodoksyjnych trendykulów od "Logo" i "MH" 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 335 #1889 Napisano 14 Marca 2014 Widziałem inny zestaw wyjściowy-Klapki sportowe plus białe skarpetki. Wysłane z Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1890 Napisano 14 Marca 2014 Ja taki zestaw dzisiaj na forum widziałem A co powiecie na japonki + białe skarpety? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pair_a_dice 5 #1891 Napisano 14 Marca 2014 Też już oklepane: https://www.google.pl/search?q=japonki+i+skarpetki&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=FCUjU5y8A6nnygPr-IDYBQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1536&bih=758 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1509 #1892 Napisano 14 Marca 2014 chronofil, dnia 14 Marz 2014 - 16:00, napisał:Ja bardzo lubię zakładać skarpety do sandałów. To takie bezcenne patrzeć na potępiające i zszokowane miny ortodoksyjnych trendykulów od "Logo" i "MH" Witam,ja również nie kieruję się "modą" > stosuję wariant "higieniczny" = stopki i takie bardziej kryte sandały (Geox). W klapkach chodzę boso Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #1893 Napisano 14 Marca 2014 A ja jednak stawiam na pierwszym miejscu codzienne porządne mycie się !Panowie to nie zastąpi żadnych perfum!!! A czy jedno wyklucza drugie? Chyba nie. 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1894 Napisano 14 Marca 2014 (edytowane) Panowie, lecimy z naszym TOP 10 ? U mnie na dzień dzisiejszy, (przed zapoznaniem się z niszą ) wygląda to mniej więcej tak :1. Tom Ford Tobacco Vanille2. Chanel Platinum Egoiste3. YSL L' Homme Intense4. Dior Homme Eau For Men5. D&G The One Sport6. Chanel Bleu De Chanel7. Burberry Brit Rhythm8. Gucci By Gucci Pour Homme9. Dior Homme Intense10 Diesel Fuel For LiveWasza kolej Edytowane 15 Marca 2014 przez chronofil 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asknet 1 #1895 Napisano 14 Marca 2014 (edytowane) Panowie, lecimy z naszym TOP 10 ? U mnie na dzień dzisiejszy, (przed zapoznaniem się z niszą ) wygląda to mniej więcej tak :........ Wasza kolej Kurczę nie mam 10 ....... Narazie tak ale dzis przyszła paczka z Q wiec zobaczymyAmouage Jubilationamouage Memoir manA&F. FierceTom Ford TVCC 'C' for manPlatinium EgoisteKenzo PH L'EAU PAR........... Edytowane 15 Marca 2014 przez chronofil 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1896 Napisano 14 Marca 2014 No to lecimy z top 10 Amouage Opus IV Opus VI Opus II InterludeKilian StHTom Ford. TVPuredistance MNasomatto Black AfganoAmouage Jubilat XXV Kolejnosc niekoniecznie.przypadkowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Głowa69 0 #1897 Napisano 14 Marca 2014 1.Tom Ford TV2.Kenzo pour homme 3.YSL opium4.Chanel allure edition blanche5.Oscar de la renta for man 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #1898 Napisano 15 Marca 2014 1. Chanel platinum egoiste2. YSL opium3. Givenchy xeryus rouge4. Terre Hermes5. Paco rabanne XS6. Davidoff cool water7. Boss bottled8. Dior homme9. Dior eau sauvage extreme10. Dior fahrenheit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PICAD #1899 Napisano 15 Marca 2014 Gdzie można w warszawie amouage wyprobować a najchętnej kupic próbki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asknet 1 #1900 Napisano 15 Marca 2014 Klif ... Ale próbki to tylko przez internet chyba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach