Adi 4707 #2626 Napisano 10 Sierpnia 2015 Tez lubie. Zreszta Privat Collection TF sa inne niz wszystkie . Szkoda tylko,ze malzonka podbiera u Forda nie ma wyraznych podzialow na plec No tak - niby unisex Jednak Tuscan dla mnie raczej męski. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24410 #2627 Napisano 10 Sierpnia 2015 Panowie ja ostatnio wąchałem takie coś: Bardzo fajny klasyk. 100% mój styl Poza tym Lubin Idole, przypomina mi moją ulubioną M7: Przy okazji - mam Toma Ford Noir 50ml i Tom Ford Black Orchid 30ml - oba mało psikane, może z 10 - 12 razy. W pudełkach oryginalnych, kupione w sephorze - może ktoś chce kupić albo zamienić się na coś? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #2628 Napisano 10 Sierpnia 2015 Poza tym Lubin Idole, przypomina mi moją ulubioną M7: Nie wiem jak pachnie, ale flakon kapitalny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71916 #2629 Napisano 20 Sierpnia 2015 Próbował ktoś? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 598 #2630 Napisano 2 Września 2015 (edytowane) Panowie, gdzie teraz najtaniej kupie oryginalna 212? Ta najbardziej klasyczna wersja. Edytowane 2 Września 2015 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #2631 Napisano 2 Września 2015 iperfumy.pl, ja korzystam jeszcze z perfumerii twojafanaberia.pl- od lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 598 #2632 Napisano 2 Września 2015 Na iperfumy jest zwykla i tester. Jaka roznica miedzy nimi, poza tym, ze tester tanszy? 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #2633 Napisano 2 Września 2015 W testerze możesz nie mieć np. korka, oryginalnego handlowego opakowania, a jedynie szary kartonik... 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #2634 Napisano 2 Września 2015 Żadna. Tester zazwyczaj nie ma pudełka "sprzedażowego" tylko uproszczone. Często tez nie ma zatyczki na atomizer. Poza tym brak różnic - a taniej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #2635 Napisano 2 Września 2015 Brak ori pudła i zatyczki, poza tym testery często mają mocniejszy zapach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1078 #2636 Napisano 2 Września 2015 Brak ori pudła i zatyczki, poza tym testery często mają mocniejszy zapachMocniejszy zapach? Dobre.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #2637 Napisano 2 Września 2015 Perfumowy mit. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1078 #2638 Napisano 2 Września 2015 No mit ale jak widac jeszcze niektorzy w niego wierza....poza tym jak by mialy mocniejszy zapach to juz by byly innymi perfumami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #2639 Napisano 2 Września 2015 Perfumowy mit.Zgadza się, to byłby strzał w kolano a nie promocja produktu. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 598 #2640 Napisano 2 Września 2015 To lepiej dolozyc, czy mozna sobie darowac i kupic tester? 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #2641 Napisano 2 Września 2015 Jeśli nie na prezent, nie potrzebujesz by miało to wygląd - a Ciebie samego też to nie interesuje - to pewnie - lepiej tester. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1078 #2642 Napisano 2 Września 2015 Jak dolozysz to do opakowania i ew korka...ale bez tego to i tak bedzie tak samo sluzylo....wiec jak stryjenka woli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 598 #2643 Napisano 2 Września 2015 Biore tester. Dzieki Panowie 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejko 27 #2644 Napisano 2 Września 2015 Warto wiedzieć, że testery są zwykle gorzej opakowane. Opakowania są mniej szczelne, gdyż tester z założenia ma iść na ekspozycję i być używany, a nie leżeć na magazynie. Takie przelażakowane testery mogą pachnieć słabiej niż pełnowartościowe, szczelnie opakowane perfumy. Po prostu znacznie gorzej zniosą przechowywanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #2645 Napisano 2 Września 2015 (edytowane) Czy ja wiem, nie zauważyłem różnicy pomiędzy testerami a produktami, testery Dior,Chanel, Givenchy czy Lalique zawsze mialem z korkiem, szczelnie zapakowane, może to zalezy od marki, ale na ilość zużytych testerów i produktów, na jakość trudno narzekać.212 testery zużyłem 2 i było ok. Edytowane 2 Września 2015 przez MHAEM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejko 27 #2646 Napisano 2 Września 2015 (edytowane) Jeśli są szczelnie zapakowane, to nie ma problemu.Pamiętaj, że perfumom poza samą szczelnością, szkodzi jeszcze światło. Te we flakonach o dużej przepuszczalności światła i bez kartoników mogą być gorszej jakości o ile są przechowywane w oświetlonych pomieszczeniach. Edytowane 2 Września 2015 przez dejko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #2647 Napisano 2 Września 2015 Wiem o tym, dlatego wszystko niezależnie od tego, czy tester czy produkt trzymam w szafce, do tego nie kupuję już po 5-6 butelek, tylko mam 2-3 i zmieniam, bo czas tez robi swoje... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #2648 Napisano 2 Września 2015 czy strzał w kolano? W perfumerii nie kupimy testera, w tym temacie przeczytać można opinie, że te same perfumy dzisiaj są gorszej jakości niż X lat temu, to też są inne czy te same perfumy? Kupujący np w Sephorze wącha tester, gdy zapach będzie na tyle mocny itd i spodoba się klientowi to ten kupuje pudełko z flakonem perfum, po kilku h otwiera w domu i jak ktoś nie ma super węchu to nie wyczuje jakiekolwiek różnicy (być może jej nie ma). Być może zawartość testera i "zwykłego" flakonu jest taka sama, nie jestem tutaj obrońcą żadnej z teorii ale życie pokazuje, że bardzo często prezentowany klientowi towar jest jakościowo lepszy niż to co później kupuje, za przykład może służyć afera z Ferrari, które do testów panom z gazet i telewizji miało podstawiać podrasowane auta, które oczywiście ich zdaniem były seryjne a wszystko po to, żeby lepiej wypaść w oczach potencjalnych kupujących. Być może firmy nie pogrywają sobie z klientami i leją do flakonów to samo ale wcale nie jest nie logiczne dawanie pod nos lepszych jakościowo perfum a lanie do sprzedawanych flakonów nawet minimalnie gorszego produktu, jak zapach się podoba to nikt nie będzie się przejmował że szybko się skończył itd tylko pójdzie do duglasa po nowy flakon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #2649 Napisano 2 Września 2015 Nie poczuł byś się oszukany, gdyby perfumy kupione przez Ciebie okazały się mniej trwałe niż te z testera ? 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #2650 Napisano 2 Września 2015 jeżeli wierzysz że oszukują Cię (przypuszczalnie) tylko gdy kupujesz perfumy to bardzo optymistyczne podejście ja osobiście wolę kupić perfumy niż tester, przez internet i tak jest sporo taniej niż w perfumerii w galerii handlowej. Mam nadzieję, że perfumy nie są w jakiś sposób rozcieńczane itd ale biorę pod uwagę to, że liczy się głównie pieniądz, marketing, dobro klienta przez małe "d" itd Będąc szczerym to nikt nie wie ile perfum jest w flakonie, tak samo jak z pomidorami w ketchupie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach