radekglaz 55 #4026 Napisano 26 Października 2017 trzeba wypróbować, dzięki. RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6338 #4027 Napisano 26 Października 2017 (edytowane) Malizia bardzo fajna, ale raczej na wiosnę-lato. Dobry i tani zapach.Kojarzy mi się z moim dziadkiem, który używał jej (wraz z dezodorantem) w latach 90.Teraz ja czasem się psiknę Edytowane 26 Października 2017 przez Walter_87 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #4028 Napisano 26 Października 2017 Malizia Vetiver w ciemno? Nie polecam, bo pachnie trochę retro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6338 #4029 Napisano 26 Października 2017 E tam, retro. To przodek Lalique Encre Noire, w lżejszej i słodszej wersji 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #4030 Napisano 26 Października 2017 Właśnie, przodek. Encre Noire też w ciemno nie polecam. Ogólnie perfumy kupuję tylko po dogłębnych testach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2154 #4031 Napisano 26 Października 2017 Ja do testów zamówiłem 4 próbki Montale Gorzej jak wszystkie mi się spodobają... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4032 Napisano 26 Października 2017 Co jakiś czas zadaję sobie Montale Black Aoud i choć to zapach raczej mało wyrafinowany, to jednak o ogromnej mocy ;-) Polecam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2154 #4033 Napisano 26 Października 2017 Czekam na Black Aoud, Honey Aoud, Crystal Aoud i Aoud Night.Chcę na własnej skórze poczuć tę legendarną moc i trwałość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4034 Napisano 26 Października 2017 Jest jedno i drugie! Te zapachy to ciężki kaliber ;-) niech Kolega podzieli się swoimi spostrzeżeniami o Honey Aoud, bo jestem nim mocno zainteresowany! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #4035 Napisano 26 Października 2017 Czy ktoś miał do czynienia z lanymi perfumami Ambra? Ceny mocno zachęcają... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2154 #4036 Napisano 26 Października 2017 Mnie zaintrygowała recenzja tego miodu na blogu a zwłaszcza to zdanie " Można by rzec, że wręcz niedźwiedź, obładowany drewnianymi beczkami z miodem" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #4037 Napisano 26 Października 2017 Muszę coś kupić sobie bo się zapasy kończą co polecacie w stylu EN od Lalique 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #4038 Napisano 26 Października 2017 Za Wasza rada przeszedlem sie do Zary i kupielm jedne.Powiem tak - slodkie jak cholera choc przy testowaniu byly bardziej korzenne/przydymione. Trwalosc...? Ok - jak za 70 dych daja rade i to bardzo A przy okazji - wachalem tez kilka innych zapachow Zary i powiem szczerze, ze kazdy przypominal mi juz jakis istniejacy - takie troche kopie klasycznych modeli Bossa, Armaniego itp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #4039 Napisano 26 Października 2017 Ja polecam Narcisio Rodriguez for him, wersja Noir też bardzo przyjemna- w klimacie. Ostatnio pogoda skłania mnie do częstszego sięgania po klasyk Chanel Antaeus- dla mistrz w swojej kategorii, nie mniej z innej beczki YSL Homme i Armani Noir również pasują na tę porę. Testuję też Balmain Homme i Carbone, pierwsze bardzo przystępne i trwałe ale bez ogona, carbone- świetne ale krótkotrwałe 4-5h i gasną. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #4040 Napisano 26 Października 2017 Za Wasza rada przeszedlem sie do Zary i kupielm jedne.Powiem tak - slodkie jak cholera choc przy testowaniu byly bardziej korzenne/przydymione. Trwalosc...? Ok - jak za 70 dych daja rade i to bardzo A przy okazji - wachalem tez kilka innych zapachow Zary i powiem szczerze, ze kazdy przypominal mi juz jakis istniejacy - takie troche kopie klasycznych modeli Bossa, Armaniego itp. Mi jeden z perfum Zary przypomina stary wynalazek - lata 90-te, Cristopher Columbus. Ale nie wiem który. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #4041 Napisano 26 Października 2017 Dziś wąchałem Malizia... fajny, ale faktycznie trochę retro. Mi przypomina lata 90-te.Trzeba jednak przyznać, że bardzo mocne i trwałe... próbowałem to zmyć z nadgarstka, ale dalej czuć jak zaraz po aplikacji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71455 #4042 Napisano 26 Października 2017 Zamówiłem ten Avon, który zachwalałeś. Jutro chyba będę go mieć. Rano dostałem SMS od konsultantki, której fota na stronie Avon eksponuje, rzekłbym w tonacji Bogusia Lindy z "Psów" 'jej siedemnastoletnie czujko-cycki'. Napisała m.in. "Perfum bendzie jutro." 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4043 Napisano 26 Października 2017 Może też coś u nich zamówię, tylko link do tej foty wstaw ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71455 #4044 Napisano 26 Października 2017 Mogę wstawić, no prob - tyle, że wątpię, żeby dostarczyła towar do Łodzi. Tam z pewnością macie swoje godne odpowiedniki. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4045 Napisano 26 Października 2017 Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem ;-) wstawiaj ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #4046 Napisano 26 Października 2017 GREEN IRISH TWEED BY CREED czy TOM FORD NOIR EXTREME, a może YSL LA NUIT DE L'HOMME LA PERFUM Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4047 Napisano 27 Października 2017 Gdybym ja stanął przed takim wyborem, to bezapelacyjnie GIT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #4048 Napisano 27 Października 2017 GIT jest uwielbiany przez otoczenie. Ale nie każdemu podchodzi. Wiele osób narzeka, że dla noszącego (szczególnie na początku) wyczuwalna jest dziwna nuta - kilka osób nazwała ją pieczarkową . I osobiście, jako posiadasz 20 ml odlewki tego specyfiku, potwierdzam. Początek jest dziwny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2154 #4049 Napisano 27 Października 2017 Doszły próbki Montale Na nadgarstki poszły Honey Aoud i Crystal Aoud. Początek z honey sprawia wrażenie, że na głowę spadły mi te drewniane beczki z miodem razem z tym niedźwiedziem No jest moc... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4050 Napisano 27 Października 2017 Niektórym przeszkadza, że te zapachy takie są, a więc ciężkie, zwaliste i przysadziste A ja właśnie za to bardzo je lubię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach