Lincoln Six Echo 72385 #5451 Napisano 13 Maja 2018 Kiedyś tu była dłuższa rozmowa o "perfumach inspirowanych" sprzedawanych przez.. no właśnie, zapomniałem nazwy. Takie "niby Tom Ford", etc. @radekglaz: przypomnisz, please? A może ktoś inny pamięta...? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #5452 Napisano 13 Maja 2018 (edytowane) FM 335 Dostępne na alledrogo teraz po mniej niż 40 zł / 100 ml Edytowane 13 Maja 2018 przez radekglaz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72385 #5453 Napisano 13 Maja 2018 Dzięki. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krazy777 4 #5454 Napisano 14 Maja 2018 Panowie i Panie jeśli są udzielające się w tym wątku. Jestem świeżo po 32 urodzinach i chcę sobie kupić coś na letnią pogodę, męski zapach, o dobrych parametrach i naturalności. W chwili obecnej posiadam:po goleniu PrzemysławkaIssey Miyake Nuit D'IsseyGuerlain VetiverL\Instant De Guerlain Pour HommeEnce NoireLanvin' Homme SportInvictusTed Lapidus Pour HommeGuerlain HommeIssey Miyake Pour Homme Intensei coś z Próchnika, Groma miałem ale oddałem ponad poł flakonu dla szwagra. Ostatni mój zakup to Guerlainn Homme i mi się podoba. Nie ukrywam, że większość zapachów kupiłem w ciemno czytając ten temat i praktycznie każdy mi się podoba. Ostatnio zamówiłem sobie próbki z i......y Christian Dior Cologne i Versace Pour Homme. Bardzo mi się podobają, zwłaszcza Dior. Coś możecie polecić fajnego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #5455 Napisano 14 Maja 2018 Np Mont Blanc Legend Spirit... świetne parametry... sam się waham czy nie kupić właśnie tego zapachu na wiosnę/lato. RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #5456 Napisano 14 Maja 2018 Chanel Egoiste Platinum 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #5457 Napisano 14 Maja 2018 Mercedes Benz Silver, Mercedes Benz Cologne, YSL L'Homme, Bvlgari Men, Men Extreme, Issey Miyake Fraiche albo Yuzu, Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life, Hermes Terre eau Tres Fraiche, Dior Sport 2012 bo nowy to trochę popłuczynka jak za te pieniądze;), to tak na razie z głowy, za dużo by wymieniać, polecam też sprawdzic Atelier Cologne - Bergamote Soleil, Oolang Infini, czy Trefle Pur. Penhaligon's Zizonia lub Bayolea- jak ktoś lubi wody kolońskie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #5458 Napisano 14 Maja 2018 (edytowane) ostatnio w tk-max była fajna promocja- szkoda tylko że ostatnie dwie sztuki trafiłem Edytowane 14 Maja 2018 przez CIESLUT 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #5459 Napisano 14 Maja 2018 Ten Jil zbiera dobre opinie . Napisz coś o nim . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6489 #5460 Napisano 14 Maja 2018 W Strictly zaskakują mnie dwie rzeczy: bardzo dobra, przyprawowa (goździkowa), jesienno-zimowa kompozycja i absolutny brak popularności. Fajna propozycja na chłodniejsze pory roku. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #5461 Napisano 14 Maja 2018 no właśnie zapach taki inny- rzadziej spotykany korzenny goździkowy- fajnybardzo intensywny 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiju 132 #5462 Napisano 15 Maja 2018 Kenzo Pour Homme to świetny zapach na wiosnę/lato i trzyma bardzo dobrze parametry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5463 Napisano 16 Maja 2018 (edytowane) A ja ostatnio trochę przypadkowo znowu podszedłem do YSL Body Kouros. Od razu zastrzegam, że styczności z TYM Kourosem nigdy nie miałem, a i flakon Body, który mam już od lat siedmiu czy ośmiu, jakoś do tej pory nigdy mnie za bardzo nie pociągał Tym razem jednak pełne zaskoczenie i to pozytywne. Po dość specyficznym i IMO świeżym początku - eukaliptus przychodzi z czasem tak lubiana przeze mnie w męskich perfumach ...słodycz Do tego okazało się, że z parametrami technicznymi - tu mam na myśli w szczególności projekcję, też jest ok. Od początku ta stylistyka coś mi przypominała - dominujący akord, dość nieoczywisty + słodycz... Poszparałem i okazało się, że za tymi perfumami stoi Annick Menardo, znana m. in. z taku lubianych przeze mnie Lolita Lempicka Au Masculin, w których dominującą nutą jest anyż Tak czy inaczej, Body Kourosa polecam Edytowane 16 Maja 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6489 #5464 Napisano 16 Maja 2018 Nowa wersja różni się od starej? Mam końcówkę starego Body i zastanawiam się, czy kupić w nowej butelce, czy szukać starej... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5465 Napisano 16 Maja 2018 Nowa wersja różni się od starej? Mam końcówkę starego Body i zastanawiam się, czy kupić w nowej butelce, czy szukać starej...Tego to ja nie wiem... Znam tylko taką, jak na zdjęciu poniżej. A mam ją już od ładnych paru lat... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6489 #5466 Napisano 16 Maja 2018 Aha, mam tę samą wersję, ale zostało mi malutko i bardzo oszczędzam... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5467 Napisano 16 Maja 2018 Aha, mam tę samą wersję, ale zostało mi malutko i bardzo oszczędzam...U mnie jest jeszcze pod sam atomizer, bo przez ostatnie 2-3 lata po prostu leżał na dnie pudełka, ale wygląda na to, że teraz go trochę poużywam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #5468 Napisano 16 Maja 2018 (edytowane) Mam BK od wielu lat.Zapach kupiony w erze gdy lubiłem słodycze typu Pi Givenchy. BK przypomina mi zapach wypastowanej podłogi w szkole.Używam go do kurtki skórzanej.Lolita jest podobna. A jaki jest Wasz odbiór BK? Edytowane 16 Maja 2018 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5469 Napisano 16 Maja 2018 Mam BK od wielu lat.Zapach kupiony w erze gdy lubiłem słodycze typu Pi Givenchy.BK przypomina mi zapach wypastowanej podłogi w szkole.Używam go do kurtki skórzanej.Lolita jest podobna. A jaki jest Wasz odbiór BK?IMO Lolita to ten sam typ słodyczy z tym tylko, że tam motywem przewodnim jest anyż. IMO Lolita oferuje też lepsze parametry użytkowe i ja osobiście wyżej ją sobie cenię... W BK jest faktycznie, w szczególności na początku, kiedy dominuje eukaliptus, coś ...niepokojąco intrygującego Są tacy, którym przywodzi na myśl szalet, ale IMO porównanie do wypastowanej podłogi jest trafniejsze. Z czasem jednak, podobnie jak w przypadku Lolity, zaczyna dominować słodycz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #5470 Napisano 16 Maja 2018 (edytowane) Aha, mam tę samą wersję, ale zostało mi malutko i bardzo oszczędzam...Jak byś chciał to mogę odstąpić swoją wersję pochodzącą z 2001r. z bardzo niewielkim ubytkiem.Leżakuje w ciemnej szafie razem z wynalazkami typu np.Gucci Envy, Rochas ph.Eventualnje jakaś wymiana.Napisz proszę na PW co byś miał na zbytku. Edytowane 16 Maja 2018 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5471 Napisano 16 Maja 2018 A ten "wynalazek" Gucci Envy tez chcesz odstąpić ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12882 #5472 Napisano 16 Maja 2018 ... Są tacy, którym przywodzi na myśl szalet...Szalet to bardziej standardowy Kouros Którego - swoją drogą - lubię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krazy777 4 #5473 Napisano 16 Maja 2018 Zamówiłem jednak Dior Homme Cologne i do tego w ciemno Mont Blamc Legend. Następna okazja to wezmę coś od YSL. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #5474 Napisano 16 Maja 2018 Napisz jakie wrażenia po MB Legend DziękiRG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #5475 Napisano 16 Maja 2018 A ten "wynalazek" Gucci Envy tez chcesz odstąpić ?Takie "wynalazki" chomikuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach