johndeacon 89 #6251 Napisano 21 Października 2018 Na niemieckim nie ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 149 #6252 Napisano 21 Października 2018 No to może gruby2000 Cię poratuje, jak by co. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gruby2000 344 #6253 Napisano 21 Października 2018 No to może gruby2000 Cię poratuje, jak by co.Jak znajdę to się odezwę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6254 Napisano 21 Października 2018 Wystarczy mi jedna butelka. Nie ma co szaleć. Najwyżej zamienię na 3 Chopiny Miraculum Bardzo mi się podobają, żałuję, że nie zakupiłem więcej w promocji 25 zł/szt w Hebe, a teraz już u mnie nie ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 149 #6255 Napisano 21 Października 2018 (edytowane) Trzymam kciuki żeby udało się z i..y i odpadam w otchłań snu, fajnie się gadało, pozdrawiam PS Od dzisiaj będę inaczej patrzył na Muta, i oszczędniej aplikował Edytowane 21 Października 2018 przez herbee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6256 Napisano 21 Października 2018 Dzięki, wzajemnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6257 Napisano 21 Października 2018 Wystarczy mi jedna butelka. Nie ma co szaleć. Najwyżej zamienię na 3 Chopiny Miraculum Bardzo mi się podobają, żałuję, że nie zakupiłem więcej w promocji 25 zł/szt w Hebe, a teraz już u mnie nie ma. Udało się jeszcze jedną butelkę zamówić Swiss Arabian Mutamayez ze sklepu i.....y. I chyba się jeszcze świeci, że jest dostępna jedna sztuka. Polecam brać w tej cenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #6258 Napisano 21 Października 2018 Ta jedna to wisi już jakiś czas. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6259 Napisano 21 Października 2018 I jaki z tego wniosek? Ja dostałem potwierdzenie na maila obydwu zamówień wiec wydaje się byc wszystko w porzadku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #6260 Napisano 21 Października 2018 Aż muszę się podzielić opinią bo wczoraj w Hebe dosłownie przeżyłem szok. Całe szczęście, że był tester tego Chopina bo gdybym kupił w ciemno to bym chyba z tydzień chodził struty (i tak trochę jestem, że w ogóle zapytałem o niego ekspedienkę). Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek wąchał coś tak okropnego, fuj! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5253 #6261 Napisano 21 Października 2018 Aż muszę się podzielić opinią bo wczoraj w Hebe dosłownie przeżyłem szok. Całe szczęście, że był tester tego Chopina bo gdybym kupił w ciemno to bym chyba z tydzień chodził struty (i tak trochę jestem, że w ogóle zapytałem o niego ekspedienkę). Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek wąchał coś tak okropnego, fuj!Miałem to samo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6262 Napisano 21 Października 2018 (edytowane) Aż muszę się podzielić opinią bo wczoraj w Hebe dosłownie przeżyłem szok. Całe szczęście, że był tester tego Chopina bo gdybym kupił w ciemno to bym chyba z tydzień chodził struty (i tak trochę jestem, że w ogóle zapytałem o niego ekspedienkę). Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek wąchał coś tak okropnego, fuj! O gustach się nie dyskutuje. Każdy ma swój. Dla mnie są naprawdę piękne. W takim razie podobne "śmierdziuchy" jak Issey Miyake l'eau de issey (uderzające podobieństwo), Zino też muszą być nieznośne dla Twojego nosa Dla mnie ohydny to jest Adidas Active Bodies ten czarny- to jest dopiero tragedia. Chciałem sobie dokupić jeszcze z 1-2 buteleczki w obecnej promocji 25 zł.szt w Hebe, niestety u mnie już wykupili w sklepie cały zapas Edytowane 21 Października 2018 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5253 #6263 Napisano 21 Października 2018 Są na a....o w podobnej cenie.Cały wagon śmierdziucha można zakupić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6264 Napisano 21 Października 2018 (edytowane) No nie takiej podobnej bo już 35 zł plus jeszcze przesyłka co przy kilku butelkach które chciałem zakupić (z racji wycofywania produkcji zapachu) robi różnicę. Wychodzi 40 parę złotych za butelkę wobec 25 zł w Hebe. Ja czekam na dostarczenie dwóch buteleczek Swiss Arabian- Mutamayez o których tu tak wiele pisano. Dostałem dziś potwierdzenie mailowe, że jednak mają te 2 sztuki które zamówiłem w nocy. Na tą chwilę wyprzedane i nie wiadomo czy będą (też produkcja wstrzymana). Edytowane 21 Października 2018 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #6265 Napisano 22 Października 2018 Mutajonez dotarł. Pierwsze wrażenie dobre można zrobić tylko raz i mutomajonez takie właśnie zrobił. Zobaczymy co będzie dalej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 149 #6266 Napisano 22 Października 2018 U mnie Muta sprawdza się przy maksymalnie czterech dniach używania go z rzędu, potem trochę męczy i nudzi ta karmelkowa słodycz, o której wspominał MHAEM. Ale i tak są spoko, chętnie ich teraz używam na zmianę z innymi, i gdyby tylko dłużej pachniały tak jak w otwarciu, to jak dla mnie, byłby to faktyczny killer za tę cenę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gruby2000 344 #6267 Napisano 22 Października 2018 No to może gruby2000 Cię poratuje, jak by co.Niestety nie ma u nas w arabskich sklepach (odwiedziłem kilka). Szkoda mi trochę 35-40F na zakup czegoś co może za chwilę wyląduje w koszu ( nie mam dostępu do testera) bo opinie widzę są tu skrajnie różne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 149 #6268 Napisano 22 Października 2018 (edytowane) Jest opcja, że nie podejdzie więc branie w ciemno jest ryzykowne. Choć czym innym jest rzucenie w błoto kilkudziesięciu funtów przeciwko niewiele ponad 50 zł Edytowane 22 Października 2018 przez herbee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gruby2000 344 #6269 Napisano 22 Października 2018 Jest opcja, że nie podejdzie więc branie w ciemno jest ryzykowne. Choć czym innym jest rzucenie w błoto kilkudziesięciu funtów przeciwko niewiele ponad 50 zł Jest jeszcze taka opcja:https://ae.pricena.com/en/product/swiss-arabian-mutamayez-edp-perfume-for-men-100ml-price-in-dubai-uae-19959599albo https://www.swissarabian.com/product/mutamayez-edp-100-ml-2/ Przelicznik dirham/złotówka: 1/1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris.top 2 #6270 Napisano 22 Października 2018 (edytowane) Jeśli któryś z kolegów jest zainteresowany, to mogę odsprzedać swój flakonik. Kupiony od kolegi na tym forum. Kupiony w ciemno. Niestety nie moje klimaty. Niewielki ubytek - maksymalnie kilkanaście „chmurek”. Brak kartonika. Odsprzedam po kosztach. Jeśli ktoś zainteresowany pisać na Priv. Edit: już znalazł nowego nosiciela. Edytowane 22 Października 2018 przez kris.top 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #6271 Napisano 23 Października 2018 Doszedł Mutamayez jest ok. Lubię taki duszące zapachy. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #6272 Napisano 23 Października 2018 Ja ostatnio zostałem zaskoczony prezentem i wrócił do mnie klasyczny Fahrenheit Dior-a. Chyba moje ulubione perfumy i absolutna klasyka. Może i trochę za ciężki na co dzień, ale lubię i noszę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #6273 Napisano 23 Października 2018 Taka ciekawostka; wczoraj na all... ktoś jednym kliknięciem kupił ok 30 szt. Bentleya Absolute po ~140 zł/szt. Przypuszczam, że ten "ktoś" to jedna z większych sieciówek, która teraz będzie sprzedawać go u siebie z marżą 300%. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #6274 Napisano 23 Października 2018 Jest jeszcze taka opcja:https://ae.pricena.com/en/product/swiss-arabian-mutamayez-edp-perfume-for-men-100ml-price-in-dubai-uae-19959599albo https://www.swissarabian.com/product/mutamayez-edp-100-ml-2/ Przelicznik dirham/złotówka: 1/1 A jakaż to opcja ?Arabusy nie wysyłają do Europy. Przynajmniej Ci oficjalni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6275 Napisano 23 Października 2018 Coś ten Mutamayez nie chodliwy. Gość miał parę dni temu 2 sztuki po 139 zł za sztukę- nie było chętnych. Teraz już ma po 109 zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach