Kosma 204 #6701 Napisano 27 Listopada 2018 Ja przypadkiem nabyłem coś takiego. Przykuła moją uwage kosmetyczka, bo moja sie sypie, wiec psiknalem na nadgarstek. SUPER zapach, baardzo trwaly, psikalem ok 18.00, kladlem sie spac po 1ej i lezac czulem dalej zapach. A i kosmetyczka porzadna No i cos, czego nie widzialem jeszcze w meskim secie - podrecznie 10ml, oprocz butli 100ml. Takie mini są w setach dla pań. Świetny zakup z kompletnego przypadku Versace DYLAN BLUE, nie znałem wczesniej. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #6702 Napisano 27 Listopada 2018 DSQUARED HE WOOD Używa ktoś? Zaciekawil mnie flakon, nie miałem jeszcze okazji powachać. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #6703 Napisano 27 Listopada 2018 He Wood bardzo dobry zapach trochę już zfreformułowany ale wdzięczny, testowałem podstawę, Rocky Wood, Ocean Wet Wood. Rocky chyba najlepszy, bardziej drzewny, nie mniej w moim przypadku irytował mnie ten fiołek i to w każdej wersji stąd każda pozycja została przekazana dalej;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #6704 Napisano 27 Listopada 2018 (edytowane) Hebe chyba już całkiem wyprzedaje Chopina. Dziś w Radomiu kupiłem za 24,99. Dopisek "ostatnia szansa". Stwierdziłem, że szkoda nie skorzysta i wziąłem flakon na zapas, bo z dnia na dzień podoba mi się coraz bardziej. Co do dasquared to ten fiołek jakoś w nich dziwnie gra i całość niespecjalnie mi pasowała przy zabawie z próbką. A fiołek akurat w perfumach lubię (w przeciwieństwie do irysa). Edytowane 27 Listopada 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arve_lek 1 #6705 Napisano 27 Listopada 2018 Dotychczas używałem: dior sauvage, jednak stały się zbyt popularne. Na początku mało kto używał, więc były rewelacyjne. Pomimo, że kobiety je lubią, to szukam czegoś innego. Czegoś oryginalnego. Tylko nie wiem od czego zacząć ? Metodą prób i błędów zamawiać próbki i czytać co polecacie w tym wątku i sprawdzać opinie ? Temat mnie intryguje, bo chcę znaleźć dla siebie idealne perfumy. Jako, że jestem minimalistą, więc wystarczy mi jeden zapach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #6706 Napisano 27 Listopada 2018 Hmm... jeden? Taki uniwersalny? Ciężki temat:) z takich ogólnodostępnych ale niezbyt wyszukanych może Aqua Di Gio Profumo lub Essenza? Może Mugler Pure Havane ale to już trudno dostać przynajmniej w „ludzkiej” cenie, Terre Hermes? Mercedes Select (klon aventus) Dior Homme/sport ale starsze niż 2017, YSL L’Homme? Atelier Cologne trefle pur lub oolang infinite? Nie mam szczerze pojęcia co polecić na 1 zapach, ostatnie co bym polecił to właśnie Sauvage;) wiec dla mnie to zagwozdka nie mniej polecam sprawdzić powyższe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #6707 Napisano 27 Listopada 2018 Może prada l'homme ? 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #6708 Napisano 28 Listopada 2018 A&F Fierce lub Mont Blanc Legend/Intense. S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20563 #6709 Napisano 28 Listopada 2018 Próbki,próbki,próbki i tylko własny nos i własna skóra. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krazy777 4 #6710 Napisano 28 Listopada 2018 Tom Ford Grey Vetiver Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arve_lek 1 #6711 Napisano 28 Listopada 2018 Jakiś czas temu szukałem dla siebie alternatywy i padło na: 2. Chanel Allure Homme Sport3. Chanel Bleu de Chanel4. Ermenegildo Zegna Essenze Collection Javanese Patchouli5. Creed Aventus6. Creed Green Irish Tweed Jednak jakoś mało, który mi zapach się podobał. Creed Green Irish Tweed był całkiem niezły, ale jednak czegoś mu brakowało Dzięki za sugestie. Będę szukał próbek i testował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arve_lek 1 #6712 Napisano 28 Listopada 2018 Zamówiłem: Armani Acqua di Giò ProfumoEssenzaMugler Pure HavaneTerre HermesYSL L’HommeAtelier Cologne trefle purTom Ford Grey Vetiver prada l'hommeAbercrombie & Fitch FierceDOLCE AND GABBANA INTENSOPRADA LUNA ROSSA BLACKNARCISO RODRIGUEZ FOR HIM BLEU NOIRCAROLINA HERRERA 212 SEXY MENTHIERRY MUGLER AMEN PURE MALTUltra Male JEAN PAUL GAULTIER1 Million Lucky Paco RabanneWanted By Night Azzaro Wszystko na allegro. Całość z przesyłkami: 207,44 zł. Na jakiś czas będę miał co testować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #6713 Napisano 28 Listopada 2018 Tea for two, l'istant, Platinum Egoiste, Allure home, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #6714 Napisano 28 Listopada 2018 @arve_lekGdzie te próbki kupiłeś? @brzPowiadasz, że irysa nie lubisz? To spróbuj Prada L'homme - polubisz! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #6715 Napisano 28 Listopada 2018 (edytowane) Próbowałem. Nie polubię. A przynajmniej nie na jego podstawie. Herbee, melduję, że szwagier miał fart. Flakon przyszedł, sukcesu niestety nie ma. A szkoda, bo tak bardzo lubię ten zapach. Edytowane 28 Listopada 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #6716 Napisano 28 Listopada 2018 Prada L’homme to mnie taka brzydka siostra Dior Homme, niby podobne ale Dior bardziej urokliwy:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 149 #6717 Napisano 28 Listopada 2018 Irysa znam tylko z Rasasi Abyan i AlH L'Aventure Blanche, i te mi nawet podchodzą, choć określane są jako unisex, a gdzieniegdzie nawet jako damskie. Czy któreś z wymienionych przez Was wcześniej perfum, są jakoś zbliżone do tych Arabów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #6718 Napisano 28 Listopada 2018 @brz, ok rozumiem @MHAEM, wg mnie...albo inaczej: na mojej skórze to 2 zupełnie inne zapachy i ciężko tutaj mówić o podobieństwie. Wg mnie również oba świetne! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #6719 Napisano 29 Listopada 2018 Ostatnio testowałem Rasasi Zebra - bardzo przyjemny zapach godny przemyślenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 138 #6720 Napisano 29 Listopada 2018 mnkn na tym forum można zakupić sporo dekantów czy odlewek sam tam jestemhttp://www.perfuforum.pl/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #6721 Napisano 30 Listopada 2018 Dzięki. Czytałem tam coś kiedyś nt. perfum ale jeszcze nic nie kupowałem a mam kilka pozycji które chciałbym przetestować najpierw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #6722 Napisano 30 Listopada 2018 Do konika dołączył LEN 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oldman 17 #6723 Napisano 30 Listopada 2018 Prawdziwy facet nie używa perfum, musi śmierdzieć potem, spalinami i wydzielimami łonowymi niezliczonych kobiet, które w swej ignorancji posuwa. Gahahaha ; ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6470 #6724 Napisano 30 Listopada 2018 Taaa... Kiedyś podobno mówiło się, że "potem, kuniem i tytuniem..." 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #6725 Napisano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Taaa... Kiedyś podobno mówiło się, że "potem, kuniem i tytuniem..." Są perfumy "przenoszące" do dawnych czasów - mam Ciur Ottoman ale on ponoć niczym przy Musc Koublai Khan... Edytowane 2 Grudnia 2018 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach