Solve 211 #9826 Napisano 27 Lutego 2021 4 godziny temu, marwol napisał(-a): Mont Blanc Explorer zobacz, do powąchania w sieciowkach Albo Mont Blanc Emblem - został mi polecony przez forumowiczów i bardzo przypadł do gustu 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23414 #9827 Napisano 27 Lutego 2021 8 godzin temu, tofiks_th napisał(-a): Koledzy pomóżcie, od dłuższego czasu szukam jakiegoś zapachu, który będzie wyczuwalny dłużej niż 3-4 godziny. Dotąd najlepsze parametry na mojej skórze uzyskal LEN extreme i sobie go chwalę. Takze Al Harmain L'aventour jest nawet ok. Ponieważ kupuje zapachy bez prób zapachowych nie chciałbym w ciemno ładować większych pieniążków. Czy możecie zaproponować coś trwałego i intensywnego w przedziałach cenowych do 50, 100 i 150 zł. Poglądowo to mój obecny skromny zestaw. Z góry dziękuję i pozdrawiam Baldessarini Ambre Oud, jak na mainstream to bardzo trwały i ciekawie ewoluuje. Armaf Tres Nuit Al Haramain Leather Oudh, skóra, maliny, agar. Przystępniejsza wersja La Yuqawam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 14805 #9828 Napisano 27 Lutego 2021 Raz jeszcze dziękuję za wszelkie sugestie, część propozycji kojarzę z forum. Poczytam na fragrantice opinie i poeksperymentujemy😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9829 Napisano 3 Marca 2021 Panowie, dwa tygodnie z Azzaro Chrome Legend i jednak się nie przekonam, nie mój typ. Jakby ktoś zechciał to tyle co na zdjęciu z butli 125ml, kupione w Notino 15 lutego. Pudełka brak. Pomijając zapach to trwałość i projekcja są zabójcze. Nigdy nic tak dobrego pod tym względem nie miałem. Oddam za 115zł z wysyłką paczkomatem InPost.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #9830 Napisano 4 Marca 2021 Koledzy pomóżcie, od dłuższego czasu szukam jakiegoś zapachu, który będzie wyczuwalny dłużej niż 3-4 godziny. Dotąd najlepsze parametry na mojej skórze uzyskal LEN extreme i sobie go chwalę. Takze Al Harmain L'aventour jest nawet ok. Ponieważ kupuje zapachy bez prób zapachowych nie chciałbym w ciemno ładować większych pieniążków. Czy możecie zaproponować coś trwałego i intensywnego w przedziałach cenowych do 50, 100 i 150 zł. Poglądowo to mój obecny skromny zestaw. Z góry dziękuję i pozdrawiam Sprawdż flankera czyli Al Haramain Laventure Knight. Świetne parametry i zapach.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 14805 #9831 Napisano 4 Marca 2021 1 minutę temu, Diego04 napisał(-a): Sprawdż flankera czyli Al Haramain Laventure Knight. Świetne parametry i zapach. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Posiadam już czystego Laventura, czy nie są to podobne zapachy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #9832 Napisano 4 Marca 2021 Zupełnie inne. Knight to klon Creed GIT.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 14805 #9833 Napisano 4 Marca 2021 Będę miał na uwadze. Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23414 #9834 Napisano 4 Marca 2021 Armaf też 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9835 Napisano 5 Marca 2021 Żona wyciągnęła mnie dziś do galerii na zakupy wiec musiała zapłacić mi za te katusze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #9836 Napisano 5 Marca 2021 Następnym razem pewnie pojedzie sama. 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9837 Napisano 5 Marca 2021 Nie pozwolę na to Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22603 #9838 Napisano 6 Marca 2021 😍Nowy upominek od żonki 😍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michszy 6711 #9839 Napisano 6 Marca 2021 Selection.. ja na ten zapach wyrwałem swoją już prawie 10 lat temu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23414 #9840 Napisano 6 Marca 2021 A nie ma jakiegoś zapachu na oderwanie🤣🤣🤣? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #9841 Napisano 6 Marca 2021 To już indywidualne kwestie. Na moją Moschino Toy Boy działa jak płachta na byka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michszy 6711 #9842 Napisano 6 Marca 2021 A nie ma jakiegoś zapachu na oderwanie? Spróbuj jakiegoś La Rive z Auchan i powinnno być dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4874 #9843 Napisano 6 Marca 2021 1 godzinę temu, loco50 napisał(-a): A nie ma jakiegoś zapachu na oderwanie🤣🤣🤣? Jest. YSL Kurous. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
disaster3 1013 #9844 Napisano 6 Marca 2021 @Adi zdziwiłbyś się Na oderwanie jest odpowiedni gagatek https://www.fragrantica.pl/perfumy/Zoologist-Perfumes/Tyrannosaurus-Rex-51353.html u mnie sieje postrach w domu (żona i córka) , mam nawet zakaz zdejmowania zatyczki z atomizera. Działa na moje lepiej jak Torfowo-Dymne whisky (po których opuszczają pokój jak sobie poleje i tylko poczują ).... czasem robię to z premedytacją🤣 jak chce sobie sam posiedzieć 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23414 #9845 Napisano 6 Marca 2021 A moja dymne malty lubi😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #9846 Napisano 6 Marca 2021 Bartku, jak to tylko odlewka, to chętnie przejmę ku uciesze Twoich dziewczyn. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 370 #9847 Napisano 6 Marca 2021 2 godziny temu, Adi napisał(-a): Jest. YSL Kurous. Nie testowałem ale ponoć ma moc obalającą: Serge Lutens Musc Koublai Khan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
disaster3 1013 #9848 Napisano 6 Marca 2021 Nie, nie, ja go lubię, a tez muszę mieć na nie coś mocniejszego niż torfowo-dymne whisky 😀 nie ma to jak podrażnić dziewczyny w domu 😂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4874 #9849 Napisano 7 Marca 2021 Sprezentowała żona. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #9850 Napisano 7 Marca 2021 Dobre te Wasze żony. Wyrazy uznania. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach