loco50 21822 #10401 Napisano 28 Sierpnia 2021 3 godziny temu, Solve napisał(-a): Masz 365 nie używanych flakonów? Czyli każdego dnia możesz pachnieć czymś innym ale nie używasz tego - jaka jest liczba używanych zatem? Sorry za off top - ale z jakich prac macie na to wszystko kasę? 365 nie używanych flakonów to już kawał grosza, Loco ma 80 otwartych maltów a w giwerach jak twierdzi niezłe auto. Gdzie płynie ten strumień i czemu mnie omija :):):) Trzeba kraść i rabować 🤣🤣🤣 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1132 #10402 Napisano 29 Sierpnia 2021 14 godzin temu, loco50 napisał(-a): Trzeba kraść i rabować 🤣🤣🤣 Jeszcze palić i gwałcić 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21822 #10403 Napisano 29 Sierpnia 2021 O, to, to. Zwłaszcza tlo ostatnie 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotoman 2472 #10404 Napisano 30 Sierpnia 2021 Tylko pamiętajcie o kolejności 😜 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1132 #10405 Napisano 30 Sierpnia 2021 😂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21822 #10406 Napisano 30 Sierpnia 2021 Pozbawiają cnót niewieścich 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekskalibur 936 #10407 Napisano 2 Września 2021 Stan na dzisiejszy dzień.Jeszcze wszystkie pełne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1132 #10408 Napisano 3 Września 2021 (edytowane) W końcu zaktualizowałem swoje bazy w excelu, na fragrantice i na imgur więc chwalę się zakupami od początku tego roku. Co za rozstrzał 🙈 Edytowane 3 Września 2021 przez Annihilator 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #10409 Napisano 3 Września 2021 Mocna rzecz, Panie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #10410 Napisano 3 Września 2021 Skąd masz Creed Neroli i Lubin? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1132 #10411 Napisano 3 Września 2021 Nie mów, że od Ciebie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #10412 Napisano 3 Września 2021 Pewnie tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1132 #10413 Napisano 3 Września 2021 😄 Czyli zostały w rodzinie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheKubizz 522 #10414 Napisano 5 Września 2021 W dniu 3.09.2021 o 12:51, Annihilator napisał(-a): W końcu zaktualizowałem swoje bazy w excelu, na fragrantice i na imgur więc chwalę się zakupami od początku tego roku. Co za rozstrzał 🙈 Z ciekawości i korzystając z ekspertyzy Kolegi - co sądzisz o Maison Margiela Replica? Widzę, że u Ciebie fireplace - ja zastanawiam się nad whispers in the library na nadchodzącą jesień. Zapachy są nieziemskie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blut 635 #10415 Napisano 5 Września 2021 Nowy zakup, na próbę. Jakość raczej znakomita ale w stosunku do opisów w sieci lekkie rozczarowanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1132 #10416 Napisano 5 Września 2021 Godzinę temu, TheKubizz napisał(-a): Z ciekawości i korzystając z ekspertyzy Kolegi - co sądzisz o Maison Margiela Replica? Widzę, że u Ciebie fireplace - ja zastanawiam się nad whispers in the library na nadchodzącą jesień. Zapachy są nieziemskie. Mam 12 odlewek MM, które czekają na swoją kolej z tym, że Whispers akurat nie mam. Fireplace moim zdaniem warte sprawdzenia jeśli lubisz zapachy dymno- drzewno-słodkawe. 34 minuty temu, blut napisał(-a): Nowy zakup, na próbę. Jakość raczej znakomita ale w stosunku do opisów w sieci lekkie rozczarowanie. To są zapachy, które raczej trudno docenić od pierwszego razu. Ponoś kilka razy globalnie i wtedy oceń. 1872 lubię ale coś mnie w nich uwiera. No1 kompletnie nie moja bajka ale X jest boski! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21822 #10417 Napisano 7 Września 2021 Ja tak grubo jak koledzy nie gram😁. Majnstrim ale sympatyczny. Joop trochę słaby, zwłaszcza przy tym Issey 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10418 Napisano 9 Września 2021 Dziś tanioszka. Nigdy tej wersji nie miałem a jest fantastyczna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 17543 #10419 Napisano 12 Września 2021 za granicą nabyłem ostatnio Guilty Absolute (nic odkrywczego ale są świetne) i teraz już w kraju przymierzam się do Encre Noire. Zdziwiła mnie tylko rozbieżność cen (szczególnie ze np w usa te perfumy są za 30-35$) wiadomo że takie notino śmierdzi podróbkami na kilometr (co zresztą widać w opiniach klientów) ale jest dużo sklepów które oferują encre w cenie sporo niższej niż sklepy stacjonarne. Pytanie do Was czy polecacie jakieś miejsce online czy odpuścić ryzyko podrób? 0 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #10420 Napisano 12 Września 2021 Notino nie sprzedaje podrób, opinie, że zapachy są złe ( z mojego doświadczenia) są w dużej mierze od osób, które kupują markowy flakon raz na 5-6lat przykład Chanel Mademoiselle, gdzie znajoma robiła aferę, że jej pachną inaczej a miała flakon z 2012 roku… zdarzają się wpadki ale to kwestia wady produktu- od tego jest reklamacja. Kupiłem tam dziesiątki flaszek i nigdy nie miałem problemu. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #10421 Napisano 12 Września 2021 Przy takiej częstotliwości zakupów można trafić na reformulację lub zwyczajnie świeży flakon, który będzie się różnił zapachem od leciwego i utlenionego. Ale w takim Notino czy E-glazuraimarmur można też trafić na lewiznę wsadzoną perfidnie i odesłaną do nich na zasadzie zwrotu zakupów. I w żaden sposób nie sugeruję teraz, że te sklepy sprzedają syf. MOŻE się zdarzyć i tyle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 17543 #10422 Napisano 12 Września 2021 czyli generalnie nie odradzacie tego sklepu? inne online nie maja aż tak złych ocen... 0 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #10423 Napisano 12 Września 2021 Absolutnie nie odradzam Notino (lub prostychzakupów, bo to ten sam sklep, a ceny inne). Wręcz przeciwnie! Ale trzeźwy umysł należy zachować tak czy owak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blut 635 #10424 Napisano 12 Września 2021 Cześć, Już kiedyś próbowałem pytać ale bez rezultatu. Cóż, trzeba próbować. Czy ktoś pamięta? A może ma! Chętnie odkupię: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10425 Napisano 13 Września 2021 14 godzin temu, Jan napisał(-a): czyli generalnie nie odradzacie tego sklepu? inne online nie maja aż tak złych ocen... Jak dla mnie zdecydowanie na plus. Kiedyś był nawet test na YT zapachów z Notino vs te same zapachy z dwóch największych perfumerii stacjonarnych i jeśli chodzi o parametry to na 10 butelek w 9 wygrało Notino, a w 1 Douglas albo Sephora (to był Dior Savage). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach