RysiekOchodzki 1895 #10526 Napisano 18 Listopada 2021 @mirek 1969 @mnkn @ZlyNY - dzięki za odzew! Poniucham i oczywiście dam znać czy coś mi podeszło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6609 #10527 Napisano 18 Listopada 2021 12 godzin temu, ZlyNY napisał(-a): Potwierdzam Platinum Egoiste dla prawdziwych egoistów.😉 Tfu ,dla prawdziwych mężczyzn . Wiem bo sam używam. J wolem z czarnym zamknięciem, samo egoiste bez platinum. 13 godzin temu, mnkn napisał(-a): Rysiek, jak będziesz w perfumerii to sprawdź sobie: Acqua di Gio Profumo Chanel Bleu, Platinum Egoiste Guerlain Homme, L'Instant, Ideal Extreme Terre D'Hermes Tom Ford Grey Vetiver Versace Dreamer Viktor & Rolf Spicebomb Extreme YSL Opium I daj znać czy coś wybrałeś. Ja ostatnio katuje TF Tobacco Vanille - uwielbiam, ale Żona mowi, że 3 dni go czuje na moich ciuchach 🙂 Dużo delikatniejszy jest TF Noir Extreme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23422 #10528 Napisano 18 Listopada 2021 Ja dziś TF Grey Vetiver. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23422 #10529 Napisano 19 Listopada 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 371 #10530 Napisano 20 Listopada 2021 Ja dzisiaj. Kiedyś to był 😍, obecnie już nie aż tak bardzo - dużo podobnych nut jest w użyciu - chemia gospodarcza itd. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adiblue2 9973 #10531 Napisano 20 Listopada 2021 (edytowane) Z zapachów, które używam od lat i wciąż się nie znudziły: 1) Lalique Encre Noir - niesamowity, ponadczasowy, tak naprawdę unisex i używa go także moja żona. W jego przypadku stwierdzenie "perfumy pachną na każdej osobie inaczej" nabiera innego wymiaru. Używać z umiarem, latem polecam utemperowaną wersję Sport bo standardowa już po dwóch zaaplikowanych chmurkach potrafi przytłoczyć. Prawdziwy zapachowy kameleon pulsujący nutami i zaskakujący co raz czymś nowym, niespodziewanym, niesamowicie przyjemnym. Nie sprawdzać na bloterze, tylko testy nadgarstkowe. 2) Collistar UOMO Acqua Attiva - dla mnie to poprawiona, lepsza wersja Voyage d'Herme. Nie ma tu pudrowości Hermes, poprawiono też trwałość. 3) Kilian Light My Fire - niby coś jak Ford, ale jednak oryginalne i całościowo mniej słodkie, bardziej tytoniowo pikantne. 4) Tom Ford Tobacco Vanille - czasem za słodkie, jednak nadal jedne z moich ulubionych 5) Dior Homme Intense - kiedyś wersja podstawowa (bez intense w nazwie) była zwycięzcą. Ale potem została wykastrowana przez reformulację. Potem naprawili, teraz znowu popsuli. Jeśli ktoś lubił otwarcie z Irysem i skórą to wciąż jest jeszcze dostępny Homme Intense który pachnie jak stary dobry Homme. 6) Abercrombie & Fitch Authentic - trochę syntetyczny, "czuć" ISO E Super, ale jest niesamowity, warto zapodać na nadgarstek i poczekać jak się rozwinie zapach. Jeden z najmłodszych w mojej szafie i jeden z nielicznych z ostatnich wypustów moim zdaniem wartych uwagi. 7) Loewe 7 - goździki, kompot z jabłek, szarlotka, takie tam przyjemne klimaty. Uwielbiam. Wiele osób też zwracało uwagę na zapach jako niesamowicie przyjemny i do tego rzadko spotykany.Dzisiaj tak: Edytowane 20 Listopada 2021 przez adiblue2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23422 #10532 Napisano 20 Listopada 2021 Dziś 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1184 #10533 Napisano 20 Listopada 2021 I kolejna aktualizacja półeczki 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1918 #10534 Napisano 21 Listopada 2021 Drakkar Noir, dawno tego nie widziałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23422 #10535 Napisano 21 Listopada 2021 A kiedyś niechcący na e-glamour zahaczyłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23422 #10536 Napisano 24 Listopada 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23422 #10537 Napisano 26 Listopada 2021 Dzisiejsze strzały ppo taniości w afro piatek😁 w Rossmanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #10538 Napisano 26 Listopada 2021 Adaś, jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, jak nosisz te Kenzo. Ale kim jestem, by oceniać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23422 #10539 Napisano 26 Listopada 2021 (edytowane) 😁 fakt. Troszkę się ze mną kłóci😁. Mam nadzieję, że lokatorce się spodoba. Edytowane 26 Listopada 2021 przez loco50 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #10540 Napisano 26 Listopada 2021 Wiesz, może to najwyższy czas, żeby odnaleźć w sobie nieco wrażliwości? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23422 #10541 Napisano 26 Listopada 2021 Kurcze, Łukaszu, to jednak jest za duże wyzwanie, nawet dla twardych gości 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #10542 Napisano 26 Listopada 2021 Godzinę temu, brz napisał(-a): Wiesz, może to najwyższy czas, żeby odnaleźć w sobie nieco wrażliwości? Jak dobrze pójdzie, to jeszcze zacznie się uśmiechać do zdjęć Koledzy, znacie coś podobnego do Diesel Zero Plus Masculine? Coraz trudniej to dostać, a mój facet się uparł, że mu taki zapach na co dzień odpowiada. Ciepły, korzenny, bez wyraźnych cytrusowych czy drzewnych nut. Fragrantica coś tam podpowiada, ale póki co nie znalazłam podobieństw. I jeszcze byłoby miło jakby był niedrogi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #10543 Napisano 26 Listopada 2021 Przecież uśmiecha się cały czas! W temacie diesla pomogę ewentualnie tylko w przypadku 1.9 TDI, bo kiedyś miałem. Zapachów nie znam kompletnie (poza którymś Only the brave, bo mialem styczność z próbką, ale było to mocno słabe). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23422 #10544 Napisano 26 Listopada 2021 2 godziny temu, Carrot napisał(-a): Jak dobrze pójdzie, to jeszcze zacznie się uśmiechać do zdjęć Pani kierowniczko, czy ja się uśmiecham? Ja się uśmiecham cały czas. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ariel007 81 #10545 Napisano 27 Listopada 2021 Również z Rosmanna 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #10546 Napisano 29 Listopada 2021 U mnie w rossmanie na męskim prawie puste półki mimo to cos tam sie udało kupic rozwalaja mnie faceci co musza odpakować kazdy perfum i prysnąć nim kilka razy na reke mimo ze nie ma testerów 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 886 #10547 Napisano 30 Listopada 2021 A jak kupić zapach, nie wiedząc wcześniej jak pachnie?Co to jest "perfum"? Hogg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23422 #10548 Napisano 30 Listopada 2021 Męski zapach😁😁😁. Damski to perfuma😁😁😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #10549 Napisano 30 Listopada 2021 Z wczorajszych odwiedzin rossmana Wyszlo jakies 400zl 1 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adiblue2 9973 #10550 Napisano 30 Listopada 2021 Coś dla żony, coś dla mnie. Gucci Guilty Absolute to objawienie.Są cudowne. Jak ktoś ma blisko perfumerię polecam sprawdzić na skórze.Im więcej czasu mija od aplikacji tym robi się ciekawiej i przyjemniej. Dużo się dzieje. Projekcja silna, trwałość wysoka. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach