Diego04 318 #11876 Napisano 9 Września 2023 Spoko ten Issey, tylko szkoda że parametry mierne.Ja w nim wyczuwam zapach naparu z lipy.Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 174 #11877 Napisano 9 Września 2023 Diego04 niebieski Issey ma potężną trwałość, chciałbym by inne w mojej kolekcji tak żyły. Rano użyłem 3 psiknięcia i czuję do teraz wyraźnie. Do dziś nie dowierzam, że za tak małe pieniądze dostałem tak doskonały wynalazek. Jacques Cavallier byle czego nie robi. Lipy tak nie czuję za to dużo rozmarynu z mchu, lawendy i ziemistej paczuli plus trochę cieplejszych tonów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4528 #11878 Napisano 10 Września 2023 (edytowane) A ze idzie jesien- cos polecacie? Jakas lekka skora, aromatyczne….. co byscie pilecili. Na chwile obecna jestem w klimatach: TM ombre, tuscan… macie jakies seoje mocne typy np. Amouge? Edytowane 10 Września 2023 przez pawel007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 174 #11879 Napisano 10 Września 2023 Panowie czy ktoś miał kontakt z czymś takim? Cena spadła o połowę więc ciekawość większa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #11880 Napisano 10 Września 2023 A ze idzie jesien- cos polecacie? Jakas lekka skora, aromatyczne….. co byscie pilecili. Na chwile obecna jestem w klimatach: TM ombre, tuscan… macie jakies seoje mocne typy np. Amouge?Memo African Leather, Guerlain Heritage EDT, Dior eau Sauvage Extreme oraz Parfum, Chanel Antaeus.Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4528 #11881 Napisano 10 Września 2023 Diora i. Chaanel-a juz mam. A Memo….. trzeba sprawdzic. Dzieki bardzo. Z Memo tych „skora” to jest milon pińset dwa dziewińset😁- duuuuzy wybor Dzieki👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #11882 Napisano 10 Września 2023 Afrykańska raczej największą popularnością się cieszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20416 #11883 Napisano 10 Września 2023 GGA 😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4528 #11884 Napisano 10 Września 2023 „Co to Loco”-GGA? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 200 #11885 Napisano 10 Września 2023 Gucci Guilty Absolut 1 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4528 #11886 Napisano 10 Września 2023 55 minut temu, Solve napisał(-a): Gucci Guilty Absolut Dziekuje 😊 Mam kupionego juz amłaża - i wiecie co? Jest zupelnie inny niz wszystko co mialem/ i mi sie podoba- nie wiem do jakiego koszyka go wrzucic- jest pierwszym ze „stajni”. Dzis przegladalem i ida do testow. Jak ktos mial, uzywal…. im wiecej opini tym lepiej. Wybierslem kierujac sie skaldem: P. S. Amouge z zelami - promocyjnuly zakup za 500 zl- dlarego tez sie skusilem ; reszta to kandydaci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #11887 Napisano 10 Września 2023 Diora i. Chaanel-a juz mam. A Memo….. trzeba sprawdzic. Dzieki bardzo. Z Memo tych „skora” to jest milon pińset dwa dziewińset- duuuuzy wybor DziekiMogę polać Memo.Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka 1 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4528 #11888 Napisano 10 Września 2023 11 minut temu, Diego04 napisał(-a): Mogę polać Memo. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka Probke zamowie jutro- sam sklad zachecajacy 1 godzinę temu, loco50 napisał(-a): GGA 😁 A co jak sie spotkamy( a jestem juz w elku😁) i tak damo bedziemy śmierdzieli 🤣 ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 301 #11889 Napisano 11 Września 2023 (edytowane) W dniu 10.09.2023 o 10:37, pawel007 napisał(-a): A ze idzie jesien- cos polecacie? Jakas lekka skora, aromatyczne….. co byscie pilecili. Na chwile obecna jestem w klimatach: TM ombre, tuscan… macie jakies seoje mocne typy np. Amouge? Polecany African Leather jest ciekawy i długo trzyma. Trochę więcej nut ma Amouge XXV- jest bardziej przyprawowy. W kwestii długiej listy kandydatów to zamówiłbym na forum po 5ml każdego z nich, i pewnie starczy na długo. Mieć flakon, wiadomo, ale lepiej każdego dnia używać coś innego. Szczególnie przy takich cenach... Jeżeli chodzi o tańszą i ciekawszą alternatywę dla Creed Tabarome to Carolina Herrera for men (1991). W podobnych klimatach jest jeszcze D&G for men (1994) Edytowane 11 Września 2023 przez Remy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4528 #11890 Napisano 11 Września 2023 Dzieki 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuklik 522 #11891 Napisano 11 Września 2023 W dniu 9.09.2023 o 21:22, polly napisał(-a): Diego04 niebieski Issey ma potężną trwałość, chciałbym by inne w mojej kolekcji tak żyły. Rano użyłem 3 psiknięcia i czuję do teraz wyraźnie. Do dziś nie dowierzam, że za tak małe pieniądze dostałem tak doskonały wynalazek. Jacques Cavallier byle czego nie robi. Lipy tak nie czuję za to dużo rozmarynu z mchu, lawendy i ziemistej paczuli plus trochę cieplejszych tonów. Z tym akurat polemizowałbym. Być może z wcześniejszej produkcji, bo sprawdzony w sobotę we wrocławskim Hebe ulotnił się błyskawicznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 174 #11892 Napisano 11 Września 2023 Kuklik, mam 3 flakony niebieskiego i wszystkie trzymają świetnie z czego dwa są właśnie z Hebe. Może coś z nosem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2998 #11893 Napisano 11 Września 2023 4 godziny temu, Remy napisał(-a): Polecany African Leather jest ciekawy i długo trzyma. Trochę więcej nut ma Amouge XXV- jest bardziej przyprawowy. W kwestii długiej listy kandydatów to zamówiłbym na forum po 5ml każdego z nich, i pewnie starczy na długo. Mieć flakon, wiadomo, ale lepiej każdego dnia używać coś innego. Szczególnie przy takich cenach... Jeżeli chodzi o tańszą i ciekawszą alternatywę dla Creed Tabarome to Carolina Herrera for men (1991). W podobnych klimatach jest jeszcze D&G for men (1994) Mi Tabarome przywołał wspomnienia flakonu Givenchy Gentlemen z 2010 r. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuklik 522 #11894 Napisano 11 Września 2023 2 godziny temu, polly napisał(-a): Kuklik, mam 3 flakony niebieskiego i wszystkie trzymają świetnie z czego dwa są właśnie z Hebe. Może coś z nosem? Z moim być może, ale z córki i żony to nie sądzę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4528 #11895 Napisano 11 Września 2023 Narobilem halasu, pytania, podziekowania i…. znowu wzialem TH Tuscan-a w fajnej cenie 😁😁😁 Ale zaraz świeta to trza bedzie cos wziac . Dziekuje wszystkim kolegom za opinie👏👏👏👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #11896 Napisano 11 Września 2023 5 godzin temu, polly napisał(-a): Kuklik, mam 3 flakony niebieskiego i wszystkie trzymają świetnie z czego dwa są właśnie z Hebe. Może coś z nosem? Po prostu dobrze na Tobie siedzi i tyle. Miałem flakon. Trwałość max 5 godzin, z czego pewnie najwyżej godzina projekcji. Pech chciał, że ta pierwsza godzina to pierwsza z dwóch faz tego zapachu. Uwierała mnie dość mocno, bo jest dziwna - pachnie jak rozmaryn roztarty w oliwie z oliwek. Faza druga, czyli ta fajna, lekko wodno-drzewna, niestety ciuchutka. Dla mnie zapach do zapomnienia, choć niestety ten pierwszy etap zapomnieć ciężko. Tak czy owak, wciąż nie rozumiem zachwytów. Ale i klasyczny Issey mi się nie podoba. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 174 #11897 Napisano 11 Września 2023 (edytowane) Brz Zwracam szczególną uwagę na tego Isseya choćby dlatego, że żona bardzo dobrze go odbiera. Zwyczajnie zachwyca się oparami tego pachnidła. Podobnie jest z klasycznym Issey pour homme bo pachnie jej pięknie owocami a dla mnie to ropa w otwarciu. Dobrze, że są perfumy które spokojnie mogę nosić codziennie. U mnie żadne Amouage, araby, oudy i wodno-ogórkowe kompozycje które lubię a także inne ciężkie tematy nie przejdą. Na GGA wykręcało ją, tylko syn 9latek okazał zainteresowanie. Trudno dogodzić domownikom bo wszystko śmierdzi głównie olejkiem plichtowym albo starą szafą, bezdomnym, koniem łamane przez ogóry kiszone. Heh Trudna sprawa. A niebieski Issey to głównie rozmaryn z mchem, lawendą i paczuli. A jeszcze Bvlgari aqva Marine akceptują pomimo morskości, też trwałe. Edytowane 12 Września 2023 przez polly 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4528 #11898 Napisano 12 Września 2023 Mojej zone TH Vetiver śmierdział lekarstwem- bioparox jak dobrze pamietam 😁😁😁 kazdy inaczej odbiera a dzis tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20416 #11899 Napisano 12 Września 2023 UMocne 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #11900 Napisano 12 Września 2023 https://www.fragrantica.pl/perfumy/Al-Haramain-Perfumes/Khulasat-Al-Oudh-53250.html Spis nut sugeruje kompletną sieczkę. Rzeczywiście podobne do Arabi Cana? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach