pawel007 4823 #14001 Napisano 1 Lutego W dniu 29.01.2026 o 13:53, Valygaar napisał(-a): Będę wdzięczny za edycję Twojego wpisu o tę nazwę w późniejszym terminie. Prosze 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 6179 #14002 Napisano 1 Lutego 30 minut temu, pawel007 napisał(-a): Prosze Dzieki, zamówiłem plus drugi podobny ale nico inny skład z Clinique. Potestuje i zobaczymy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 71468 #14003 Napisano 2 Lutego 6 godzin temu, Valygaar napisał(-a): Dzieki, zamówiłem plus drugi podobny ale nico inny skład z Clinique. Potestuje i zobaczymy. Zrób fotkę przed i powiedzmy po miesiącu użytkowania. Zobaczymy, czy to działa. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 73410 #14004 Napisano 2 Lutego 14 godzin temu, zegarek_watch napisał(-a): Jako facet po 40 proponuję A co Wy z tym wiekiem macie za problem, ja mam 50 z dużym plusem i co młodzieżowym nie mogę się psiknąc bo 40 , dajcie spokój, wiek to tylko cyfra 😁 😁 😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musa19 3951 #14005 Napisano 2 Lutego Jeśli ktoś lubi klimat Terre d'Hermès (i nie spieszy mu się z wydawaniem milionów monet na Isola Blu), to zdecydowanie polecam Sospiro Basso👌 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23396 #14006 Napisano 2 Lutego Ja nie używam kremów bo boję się,że zaszkodzą mojej urodzie 🤣🤣🤣 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4823 #14007 Napisano 2 Lutego 59 minut temu, loco50 napisał(-a): Ja nie używam kremów bo boję się,że zaszkodzą mojej urodzie 🤣🤣🤣 Bo ty Loco nie masz zmarszczek mimicznych- bo ty masz twarz "ze stali"...nie mimiczną 😄😄 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 367 #14008 Napisano 2 Lutego 4 godziny temu, loco50 napisał(-a): Ja nie używam kremów bo boję się,że zaszkodzą mojej urodzie 🤣🤣🤣 Myślę że to spalony proch i opary smarów broni działają lepiej niż niejeden krem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 219 #14009 Napisano 2 Lutego 6 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): A co Wy z tym wiekiem macie za problem, ja mam 50 z dużym plusem i co młodzieżowym nie mogę się psiknąc bo 40 , dajcie spokój, wiek to tylko cyfra 😁 😁 😁 no zależy czym... ja po 40 już np strongera nie używam ani invictusów, erosów, le male i innych JPG choć mam i nie dlatego, że nie lubię ale po prostu są zbyt młodzieżowe, szkolne i imprezowe. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 73410 #14010 Napisano 2 Lutego 7 minut temu, polly napisał(-a): no zależy czym... ja po 40 już np strongera nie używam ani invictusów, erosów, le male i innych JPG choć mam i nie dlatego, że nie lubię ale po prostu są zbyt młodzieżowe, szkolne i imprezowe. A ja dobijam do 60 i się psikam tym co mi się podoba, tak czuję się młodzieżowo, mi ma się podobać i ja mam się czuć w tym dobrze 😁😁😁 Ty po prostu dziadziejesz 😉😉😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 73410 #14011 Napisano 2 Lutego 4 godziny temu, polly napisał(-a): no zależy czym... ja po 40 już np strongera nie używam ani invictusów, erosów, le male i innych JPG choć mam i nie dlatego, że nie lubię ale po prostu są zbyt młodzieżowe, szkolne i imprezowe. A czym będziesz się psikał po 50-60 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6584 #14012 Napisano 2 Lutego 11 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): A czym będziesz się psikał po 50-60 🤔🤔🤔 W tym wieku Tomku to tylko zostaje zapach kadzidła, wody święconej i dużo modlitwy 🙏🤭 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olo_H 177 #14013 Napisano 2 Lutego 😉😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 73410 #14014 Napisano 2 Lutego 51 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a): W tym wieku Tomku to tylko zostaje zapach kadzidła, wody święconej i dużo modlitwy 🙏🤭 Może i tak, ale widzę że tu się niektórzy mocno ograniczają. Ale mój Tata to zawsze mówił że wstyd i nie wypada to tylko z gołą d*pą latać 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 219 #14015 Napisano 2 Lutego Póki co spryskuje się regularnie Tomkiem F Black Lacquer. Mam też dopisek w testamencie by tak pachniała moja trumna a buty Tuscan Leatherem. Kadzidło też się zgadza. ⚰️ SWY sztuk trzy zostawię synowi na podrywy dupeczek. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6584 #14016 Napisano 3 Lutego 1 godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): Może i tak, ale widzę że tu się niektórzy mocno ograniczają. Ale mój Tata to zawsze mówił że wstyd i nie wypada to tylko z gołą d*pą latać 😁😁😁 A propo gołych du* to mi tata kiedyś powiedział, że d*py to mają wszystkie fajne ale do srania 🤭😁😁😁 idąc przez życie mogę stanowczo powiedzieć, że miał w tym dużo racji 😆 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 160399 #14017 Napisano 3 Lutego Taki dzisiaj dostałem od mojej lepszej połówki. Muszę przyznać, że bardzo fajny. Jutro zrobię mu dłuższy test w warunkach roboczych😉 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lupusrex 661 #14018 Napisano 3 Lutego (edytowane) Dobra żona to skarb 😁 Edytowane 3 Lutego przez Lupusrex 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 210 #14019 Napisano 3 Lutego I jak ten Vesevo? 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lupusrex 661 #14020 Napisano 3 Lutego (edytowane) Godzinę temu, Solve napisał(-a): I jak ten Vesevo? Zapach zbliżony do Hermesa. Baaaardzo trwały. Dużo trwalszy od Hermesa. Mi pasuje. Cenowo podobnie. Edytowane 3 Lutego przez Lupusrex 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musa19 3951 #14021 Napisano 6 Lutego Bardzo lubię... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 17392 #14022 Napisano 6 Lutego Opakowanie piękne, zawartość też. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lupusrex 661 #14023 Napisano 6 Lutego W dniu 3.02.2026 o 16:58, rafalmosty napisał(-a): Taki dzisiaj dostałem od mojej lepszej połówki. Muszę przyznać, że bardzo fajny. Jutro zrobię mu dłuższy test w warunkach roboczych😉 słyszałem dobre opinie na temat produktów tej firmy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 160399 #14024 Napisano 6 Lutego (edytowane) 13 godzin temu, Lupusrex napisał(-a): słyszałem dobre opinie na temat produktów tej firmy To był zakup niespodzianka, więc niekonsultowany ze mną😉 zapach jest taki orientalno-drzewny, ale w takiej tonacji old school. Lubię takie klimaty👌 projekcja i trwałość na dobrym poziomie (mogłoby przy tej cenie być ciut lepiej). Ogólnie pozytywnie odbieram ten zapach👍 dostałem też inne próbki z tej stajni i są także obiecujące. Edytowane 7 Lutego przez rafalmosty 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2288 #14025 Napisano 9 Lutego IMHO solidny i dopracowany zapach.Świetne parametry.Wolę to niż Ropionowskie Papilefiko.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach