Lawnowerman 927 #376 Napisano 27 Czerwca 2011 http://www.missala.pl/amouage/ - zawsze możesz zamówić próbkę ( ale tylko jeden raz z danego konta ) bo to jest kwota + - 900 zł za 100 ml. Ale który?Męskich jest chyba z 10 .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #377 Napisano 27 Czerwca 2011 Ale który?Męskich jest chyba z 10 .... A ten, co Ci po opisie pasi. Polecam sprawdzić XXV, Epic i Silver. 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #378 Napisano 27 Czerwca 2011 Ja polecam Memoir. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mysz 0 #379 Napisano 27 Czerwca 2011 A co myślicie o robieniu własnych perfum?Próbował ktoś? Mnie osobiście większość męskich perfum się nie podoba. Wszystkie takie ostre i gryzą w gardło... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #380 Napisano 27 Czerwca 2011 A co myślicie o robieniu własnych perfum?Próbował ktoś? Mnie osobiście większość męskich perfum się nie podoba. Wszystkie takie ostre i gryzą w gardło... Niestety nie zrobisz samemu dobrego pachnidła. Strasznie ciężko zdobyć ekstrakty, jest to kosztowne, a połączenie ich tak, żeby dana kompozycja się trzymała i miała miły rozwój to sztuka. Ponadto dużym problemem jest utrwalenie zapachu. Powiedz, jakie zapachy lubisz, to doradzę Ci i zaproponuję kilka pozycji. 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwachus 61 #381 Napisano 27 Czerwca 2011 (edytowane) A ja mam pytanie macie jakiś sprawdzony sklep internetowy( z dobrymi cenami"niższymi niż w sklepach np Sephora") najlepiej polski gdzie sprzedają 100% oryginalne produkty? ja ostatnio kupowałem w Perfumeria Crystaline obsłyga i wysylka pierwsza klasa ale jakość produktu mnie nie przekonuje ze na pewno zapach jest oryginalny w sensie utrzymują się krócej. Edytowane 27 Czerwca 2011 przez kwachus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Calisia1 3644 #382 Napisano 27 Czerwca 2011 (edytowane) tak jak koledzy wcześniej pisali dolce i perfumeria.pl.Sklepy pewne , dobre ceny. To może teraz ja zapytam znawców.Używałem E.Armani City Glam , dla mnie odlot, ale....przestali produkować Może ktoś podpowie jakiś zapaszek , którym mogę go zastąpić, o podobnym składzie?? Głowapomarańcza, mięta pieprzowa Serceimbir, galanga, nuty ziołowe Podstawawetiweria, białe piżmo, mech Edytowane 27 Czerwca 2011 przez Calisia1 0 ,,..warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #383 Napisano 28 Czerwca 2011 tak jak koledzy wcześniej pisali dolce i perfumeria.pl.Sklepy pewne , dobre ceny. To może teraz ja zapytam znawców.Używałem E.Armani City Glam , dla mnie odlot, ale....przestali produkować Może ktoś podpowie jakiś zapaszek , którym mogę go zastąpić, o podobnym składzie?? Głowapomarańcza, mięta pieprzowa Serceimbir, galanga, nuty ziołowe Podstawawetiweria, białe piżmo, mech Na pewno spodobałby Ci się YSL M7 - genialny zapach, ale w Polsce nie ma dystrybucji. Z tego co pamiętam, ten Armani nie był szczególnie naturalny w obiorze, więc nutami raczej nie możesz się sugerować. Zobacz Moschino Forever. 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mysz 0 #384 Napisano 28 Czerwca 2011 Powiedz, jakie zapachy lubisz, to doradzę Ci i zaproponuję kilka pozycji. Generalnie to lubię zapachy owocowe a z nieowocowych to tylko zapach bzu. No i takie lekkie perfumy. A takich "słodkich" to wręcz nie cierpię. Wkurza mnie tez ten alkohol w perfumach... może jakieś nie na alkoholu? Byłem ostatnio w Sephorze i raczej nic ciekawego tam nie było. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4075 #385 Napisano 28 Czerwca 2011 Generalnie to lubię zapachy owocowe a z nieowocowych to tylko zapach bzu. No i takie lekkie perfumy. A takich "słodkich" to wręcz nie cierpię. Wkurza mnie tez ten alkohol w perfumach... może jakieś nie na alkoholu? Byłem ostatnio w Sephorze i raczej nic ciekawego tam nie było. Alkohol jako nośnik jest raczej w większości perfum. Ale w większości po paru sekundach nie czuć alkoholu bo odparowuje...a zostają na skórze same olejki eteryczne. Lubisz owocowe a nie lubisz słodkich ?? Trochę się kłóci. W dodatku mają być lekkie ...hmmm...może Armani Emporio White for men. Bardzo delikatne kminkowe ...ale w takim dystyngowanym wymiarze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #386 Napisano 28 Czerwca 2011 A ja mam pytanie macie jakiś sprawdzony sklep internetowy( z dobrymi cenami"niższymi niż w sklepach np Sephora") najlepiej polski gdzie sprzedają 100% oryginalne produkty? ja ostatnio kupowałem w Perfumeria Crystaline obsłyga i wysylka pierwsza klasa ale jakość produktu mnie nie przekonuje ze na pewno zapach jest oryginalny w sensie utrzymują się krócej. http://www.iperfumy.pl/ Super ceny i co ważne oryginalne perfumy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #387 Napisano 28 Czerwca 2011 A ja mam pytanie macie jakiś sprawdzony sklep internetowy( z dobrymi cenami"niższymi niż w sklepach np Sephora") najlepiej polski gdzie sprzedają 100% oryginalne produkty? ja ostatnio kupowałem w Perfumeria Crystaline obsłyga i wysylka pierwsza klasa ale jakość produktu mnie nie przekonuje ze na pewno zapach jest oryginalny w sensie utrzymują się krócej. Ja kupuję od lat http://www.perfumy-perfumeria.pl/?utm_source=Adwords&utm_medium=obecnaslova-dy&gclid=COCTrPSx2KkCFYRJ3godA0PHZA błyskawiczna wysyłkazamówiłem w poniedziałek o 10.00 dziś o 10.00 miałem paczkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #388 Napisano 28 Czerwca 2011 Generalnie to lubię zapachy owocowe a z nieowocowych to tylko zapach bzu. No i takie lekkie perfumy. A takich "słodkich" to wręcz nie cierpię. Wkurza mnie tez ten alkohol w perfumach... może jakieś nie na alkoholu? Byłem ostatnio w Sephorze i raczej nic ciekawego tam nie było. Sprawdź: -Carolina Herrera 212 MEN-Dior Homme Sport-Chanel Allure Homme Sport-Issey Miyake - L'Eau D'Issey 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwachus 61 #389 Napisano 29 Czerwca 2011 @PustyRZEPrzed iperfumy.pl zostałem przestrzeżony i czytałem tez opinie , czasem produkty przychodzą bez kodów kreskowych które powinny być na opakowaniach. Ciężko znaleźć coś pewnego metoda prób i błędów pozostaje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #390 Napisano 30 Czerwca 2011 @PustyRZEPrzed iperfumy.pl zostałem przestrzeżony i czytałem tez opinie , czasem produkty przychodzą bez kodów kreskowych które powinny być na opakowaniach. Ciężko znaleźć coś pewnego metoda prób i błędów pozostaje. pewni są indizio-perfumy oraz azzaro66 z allegro 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mysz 0 #391 Napisano 30 Czerwca 2011 Na allegro to nie ma co kupować bo tam są same podróby. W ogóle jeżeli jest jakaś okazja że są tańsze to na 100% podróba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dmn 9 #392 Napisano 30 Czerwca 2011 Perfumeria.pl jeszcze mnie nie zawiodła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #393 Napisano 30 Czerwca 2011 Na allegro to nie ma co kupować bo tam są same podróby. W ogóle jeżeli jest jakaś okazja że są tańsze to na 100% podróba. Widzę, że kolega specjalista jakich mało. 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hendrix89 0 #394 Napisano 30 Czerwca 2011 Oj niekoniecznie podróby. Może jak 100% to i się zdarzy, ale popatrz na marże chociażby Sephory. Jeżeli ja teraz ciągle kupuję z rabatami 20% perfumy, wielu klientów dostaje podobne oferty, albo kupony na 10%. Oni utrzymują lokale za kilkadziesiąt tysięcy co najmniej, to cena u nich będzie zawsze wyższa o kilkadziesiąt procent niż cena producenta. Ale owszem, na Allegro podróbki i kombinacje są bardzo częste. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rafori #395 Napisano 1 Lipca 2011 Polecam sklep crystaline. Siedziba w Warszawie z mozliwoscia odbioru osobistego. Kupuje tam od conajmniej 2 lat. Sprawdzone wielokrotnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #396 Napisano 10 Lipca 2011 Na wieczór polecam Serge Lutens Fille En Aiguilles. 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rikimaru75 7481 #397 Napisano 12 Lipca 2011 polecam Super-Pharm Apteka w King Cross Marcelin w Poznaniu. Ciekawy wybór perfum w dobrych cenach. Często maja fajne promocje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzie89 4 #398 Napisano 12 Lipca 2011 Mój ulubiony Jean Paul Gaultier FLEUR DU MALE - świetny i niezwykły zapach (została mi resztka ! ) a na co dzień mam Azzaro Chrome - długo i ładnie pachnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
concierge 0 #399 Napisano 19 Lipca 2011 Na ciepłe dni Lacoste RedNa chłodne dni Givenchy Play IntenseA czasem, bez względu na porę, mam ochotę na odrobinę klasyki - D&G Pour Homme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 499 #400 Napisano 19 Lipca 2011 Perfumeria.pl jeszcze mnie nie zawiodła. Podpisuję się pod tym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach