Paulus57 128924 #4701 Napisano 2 Lutego 2022 2 minuty temu, unadarek napisał(-a): ..ale przyznasz rację że solar plus dokładność niesamowita oraz jakość - to jednak robi swoją robotę - nie ujmując nic GS Gdybym miał dużo kasy, to nie musiałbym mieć takich dylematów. Zresztą, nawet bogaci nie mogą mieć wszystkiego, zawsze chce się więcej . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4702 Napisano 2 Lutego 2022 1 minutę temu, Paulus57 napisał(-a): Gdybym miał dużo kasy, to nie musiałbym mieć takich dylematów. Zresztą, nawet bogaci nie mogą mieć wszystkiego, zawsze chce się więcej . to fakt ale jest jedno ale .....za jakiś czas by Ci się znudziła tka po ludzku znudził a jak masz dużo tańszych ten proces jest rozłożony na dłuższy okres 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128924 #4703 Napisano 2 Lutego 2022 1 minutę temu, unadarek napisał(-a): to fakt ale jest jedno ale .....za jakiś czas by Ci się znudziła tka po ludzku znudził a jak masz dużo tańszych ten proces jest rozłożony na dłuższy okres Dlatego mam 60 a nie 2-3 . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4704 Napisano 2 Lutego 2022 Teraz, Paulus57 napisał(-a): Dlatego mam 60 a nie 2-3 . heheheh..będę Cię gonił .... fajne na 2 miesiące noszenia ale celem powinien być rok - codziennie inny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28020 #4705 Napisano 2 Lutego 2022 heheheh..będę Cię gonił .... fajne na 2 miesiące noszenia ale celem powinien być rok - codziennie inny To nie dwa miesiące, tylko liczba sekund w minucie i minut w godzinie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39840 #4706 Napisano 2 Lutego 2022 A tymczasem ja sobie "osładzam" brak jednego drogiego sikora tuzinami tańszych. Właśnie dzisiaj zawitała do mnie długo oczekiwana...JAJECZNICA!Pozdrawiam 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7909 #4707 Napisano 2 Lutego 2022 (edytowane) 4 godziny temu, Paulus57 napisał(-a): Jestem jak najdalszy od pogardzania ( ) Citkami, sam mam ich 5, czyli jeden więcej, niż Seiko, ale dla mnie "zegarkowym Graalem" jest GS. Przynajmniej kwarc . De gustibus ... Wybierajac miedzy tymi dwoma ostatecznie wg mnie nie ma zlej decyzji Powodzenia z graalem! Edytowane 2 Lutego 2022 przez cordi7 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128924 #4708 Napisano 2 Lutego 2022 15 minut temu, cordi7 napisał(-a): De gustibus ... Wybierajac miedzy tymi dwoma ostatecznie wg mnie nie ma zlej decyzji Powodzenia z graalem! Dzięki, ale to jeszcze musi potrwać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4709 Napisano 2 Lutego 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, alpaczino napisał(-a): A tymczasem ja sobie "osładzam" brak jednego drogiego sikora tuzinami tańszych. Właśnie dzisiaj zawitała do mnie długo oczekiwana... JAJECZNICA! Pozdrawiam ... niech się bezawaryjnie nosi i z ręki nie spada - jest fajowy 👍 Edytowane 2 Lutego 2022 przez unadarek 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39840 #4710 Napisano 2 Lutego 2022 15 minut temu, unadarek napisał(-a): ... niech się bezawaryjnie nosi i z ręki nie spada - jest fajowa 👍 Dzięki Nareszcie się doczekałem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128924 #4711 Napisano 2 Lutego 2022 2 godziny temu, alpaczino napisał(-a): A tymczasem ja sobie "osładzam" brak jednego drogiego sikora tuzinami tańszych. Właśnie dzisiaj zawitała do mnie długo oczekiwana... JAJECZNICA! Pozdrawiam Witaj w Klubie Miłośników Drobnicy!. Bardzo fajny model i ciekawej wersji kolorystycznej, poza tym to jak na moje zegarki taka drobnica nie jest. Radio controlled i eco-drive? Zakładam, że kosztował 1-1,5k. Prawdziwa drobnica, to chińczyki, Timexy i Casio (oczywiście najtańsze modele). Gratuluję. Będzie grał z wieloma paskami w odcieniach brązu i nie tylko. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39840 #4712 Napisano 2 Lutego 2022 1 godzinę temu, Paulus57 napisał(-a): Witaj w Klubie Miłośników Drobnicy!. Bardzo fajny model i ciekawej wersji kolorystycznej, poza tym to jak na moje zegarki taka drobnica nie jest. Radio controlled i eco-drive? Zakładam, że kosztował 1-1,5k. Prawdziwa drobnica, to chińczyki, Timexy i Casio (oczywiście najtańsze modele). Gratuluję. Będzie grał z wieloma paskami w odcieniach brązu i nie tylko. Dziękuję 🤝 No właśnie zaraz będę mu dobierał nowe "gacie", bo także uważam, że w różnych tonacjach będzie mu "do twarzy". 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4713 Napisano 2 Lutego 2022 48 minut temu, alpaczino napisał(-a): Dziękuję 🤝 No właśnie zaraz będę mu dobierał nowe "gacie", bo także uważam, że w różnych tonacjach będzie mu "do twarzy". 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39840 #4714 Napisano 3 Lutego 2022 No więc pasek najbardziej podpasował mi w ciemnym brązie - moim zdaniem współgra z tarczkami w tym samym kolorze a moje estetyczne oczekiwania dopełnia zapięcie typu IWC. Pozdrawiam 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84775 #4715 Napisano 3 Lutego 2022 4 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #4716 Napisano 3 Lutego 2022 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66072 #4717 Napisano 3 Lutego 2022 Ten ciemnobrązowy pasek do „jajecznicy” - trafiony w punkt. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39840 #4718 Napisano 3 Lutego 2022 4 godziny temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Ten ciemnobrązowy pasek do „jajecznicy” - trafiony w punkt. No naprawdę mi się podoba - (może to nieskromnie, ale...😊) nie mogę się napatrzeć, bo w naturze wygląda jeszcze lepiej. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128924 #4719 Napisano 3 Lutego 2022 2 godziny temu, alpaczino napisał(-a): No naprawdę mi się podoba - (może to nieskromnie, ale...😊) nie mogę się napatrzeć, bo w naturze wygląda jeszcze lepiej. I oto w tym właśnie chodzi, nie tylko "jarać się" poszukiwaniem i zakupem, ale przede wszystkim posiadaniem. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2240 #4720 Napisano 4 Lutego 2022 Pospamuję trochę moim NY0087-13EE 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84775 #4721 Napisano 4 Lutego 2022 I drugi eco drive w kolekcji 9 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17826 #4722 Napisano 6 Lutego 2022 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43646 #4723 Napisano 6 Lutego 2022 (edytowane) U mnie nuda, niezmiennie Edytowane 6 Lutego 2022 przez lysolek007 6 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #4724 Napisano 6 Lutego 2022 32 minuty temu, lysolek007 napisał(-a): U mnie nuda, niezmiennie Wcale się nie dziwię W dniu 4.02.2022 o 12:10, kornel91 napisał(-a): I drugi eco drive w kolekcji Wrzucałeś gdzieś zdjęcie obu obok siebie? w sensie jajecznica przy niebieskim? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84775 #4725 Napisano 6 Lutego 2022 Piotrek chyba nie ale wielkość identyczna. Proszę bardzo. 12 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach