Karakal 71 #5151 Napisano 6 Maja 2022 (edytowane) Obydwa mechanizmy mają solar, co jest bardzo wygodne, bo zegarek nie zatrzyma się w najmniej oczekiwanej chwili z powodu rozładowania baterii, a przynajmniej nie powinien. Nikt też nie będzie w nim grzebał wymieniając baterie. Z tą ekologia to bym nie przesadzał. Czasami mam wrażenie, że ta cala ekologia to tylko modne hasło pomagające cwaniaczkom wyciągnąć pieniądze z naszych kieszeni, ale to tylko takie moje prywatne przemyślenia. Edytowane 6 Maja 2022 przez Karakal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #5152 Napisano 6 Maja 2022 (edytowane) 4 godziny temu, Karakal napisał(-a): Obydwa mechanizmy mają solar, co jest bardzo wygodne, bo zegarek nie zatrzyma się w najmniej oczekiwanej chwili z powodu rozładowania baterii, a przynajmniej nie powinien. Nikt też nie będzie w nim grzebał wymieniając baterie. Z tą ekologia to bym nie przesadzał. Czasami mam wrażenie, że ta cala ekologia to tylko modne hasło pomagające cwaniaczkom wyciągnąć pieniądze z naszych kieszeni, ale to tylko takie moje prywatne przemyślenia. Prosta sprawa: wyprodukować jeden akumulator raz na 10 lat czy 5 baterii co 2 lata i jest ekologia dzięki akumulatorowi, mniej bateria się zużywa więcej środowisko zyskuje, żeby wszyscy jeszcze do tego tak podchodzili to świat lepszy byłby Edytowane 6 Maja 2022 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18690 #5153 Napisano 7 Maja 2022 https://wornandwound.com/citizen-celebrates-star-wars-day-with-four-new-tsuno-chronographs/ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8111 #5154 Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Nowości, ale tak nie do końca. https://www.hodinkee.com/articles/citizen-launches-a-full-spectrum-of-new-automatic-dive-watches Edytowane 7 Maja 2022 przez Marak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39741 #5155 Napisano 9 Maja 2022 Pozdrawiam 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14510 #5156 Napisano 9 Maja 2022 Ale studnia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39741 #5157 Napisano 9 Maja 2022 Ale studnia Znaczy nie podoba się Tobie. Pozdrawiam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14510 #5158 Napisano 9 Maja 2022 48 minut temu, alpaczino napisał(-a): Znaczy nie podoba się Tobie. Pozdrawiam Znaczy że głęboko osadzona tarczy chyba że złudzenie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39741 #5159 Napisano 9 Maja 2022 Znaczy że głęboko osadzona tarczy chyba że złudzenie To nie złudzenie jest głęboko osadzona. Ale tak, jak pisałem wcześniej w wątku o Promasterach, na żywo jest super (IMHO). Pozdrawiam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14510 #5160 Napisano 9 Maja 2022 👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #5161 Napisano 9 Maja 2022 Godzinę temu, alpaczino napisał(-a): To nie złudzenie jest głęboko osadzona. W wodzie będzie rewelacja... Godzinę temu, alpaczino napisał(-a): jest super (IMHO). I to jest najważniejsze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27891 #5162 Napisano 9 Maja 2022 I do tego cyklop osadzony od środka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #5163 Napisano 9 Maja 2022 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #5164 Napisano 9 Maja 2022 22 minuty temu, GTB napisał(-a): Fajny... jakby nie podwójna data i stal zamiast tytanu... ale to nie ja mam być zadowolony... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #5165 Napisano 9 Maja 2022 10 minut temu, Daito napisał(-a): Fajny... jakby nie podwójna data i stal zamiast tytanu... ale to nie ja mam być zadowolony... Jeden woli córkę a drugi teściową ... podwójna data dla mnie to tylko dodatek ale tytan (szczególnie przy bransie) to duży + . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siomon 9844 #5166 Napisano 10 Maja 2022 14 godzin temu, Daito napisał(-a): Fajny... jakby nie podwójna data i stal zamiast tytanu... ale to nie ja mam być zadowolony... W tym modelu podwójna data jest fajna bo można sobie krzaczki japońskie ustawić U mnie dzisiaj taki jak ostatnio, tym razem spodenki mam dobrane kolorystycznie 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39741 #5167 Napisano 10 Maja 2022 W tym modelu podwójna data jest fajna bo można sobie krzaczki japońskie ustawić U mnie dzisiaj taki jak ostatnio, tym razem spodenki mam dobrane kolorystycznie No musisz uważać, bo "Blue Angels" nie można nosić bez odpowiednio dobranych i pasujących akcentów kolorystycznych. Pozdrawiam 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #5168 Napisano 10 Maja 2022 31 minut temu, alpaczino napisał(-a): No musisz uważać, bo "Blue Angels" nie można nosić bez odpowiednio dobranych i pasujących akcentów kolorystycznych. Pozdrawiam zgadza się - w zestawie powinna być cała gama koszul i innych dodatków kolorystycznych abyś tworzy z swoim zegareczkiem jedność 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23153 #5169 Napisano 10 Maja 2022 Tamdaradeee ... 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1596 #5170 Napisano 10 Maja 2022 ...S20FE 5G 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siomon 9844 #5171 Napisano 11 Maja 2022 15 godzin temu, alpaczino napisał(-a): No musisz uważać, bo "Blue Angels" nie można nosić bez odpowiednio dobranych i pasujących akcentów kolorystycznych. Pozdrawiam Tak jest obywatelu generale! 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39741 #5172 Napisano 11 Maja 2022 Tak jest obywatelu generale! Nooo - teraz, jak ktoś Cię zobaczy zaraz pomyśli:"Ten, to nawet zegarek ma do kompletu - pełne zgranie kolorystyczne." P.S.Twoje buty dopiero teraz zobaczyłem. No ale ja, to nawet o bieliźnie pod kolor pamiętam. Pozdrawiam 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siomon 9844 #5173 Napisano 11 Maja 2022 Teraz, alpaczino napisał(-a): Nooo - teraz, jak ktoś Cię zobaczy zaraz pomyśli: "Ten, to nawet zegarek ma do kompletu - pełne zgranie kolorystyczne." P.S. Ja, to nawet o bieliźnie pod kolor pamiętam. Pozdrawiam Ja też, mam niebieskie majty 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39741 #5174 Napisano 11 Maja 2022 Mnie to normalnie i po prostu ręki brakuje. Pozdrawiam 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128519 #5175 Napisano 11 Maja 2022 29 minut temu, siomon napisał(-a): Tak jest obywatelu generale! Kolory!!? No to co, że ze Szwecji. (wypowiedz płynnie i wyraźnie) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach