Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość norbie

Klub Miłośników Zegarków ZENITH

Rekomendowane odpowiedzi

51 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Przepiękna jest ta limitka.

20934e621e42d6d2fc88a00cfe1c604c.jpg7159f08d3e54de36cefd6e80a3c4c2d5.jpg41834ed9a6dfb0559c10dc9e990c86bb.jpg

Dobrze wygląda na Twoim nadgarstku 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, mario1971 napisał(-a):

Przepiękna jest ta limitka.

20934e621e42d6d2fc88a00cfe1c604c.jpg7159f08d3e54de36cefd6e80a3c4c2d5.jpg41834ed9a6dfb0559c10dc9e990c86bb.jpg

Może być. Jakieś uszy tam chyba lewitują, a to brzydko wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się. Ciągle zastanawiam się nad nim. Od razu wrzucałbym na gumę, bo to bransoleta faktycznie nie bardzo pasuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobają mi się chronografy Zenitha, uważam, że najładniejsze na rynku obok Omegi. Ale to jest koszmar. ;) Doxa wygląda o klasę lepiej w tym kolorze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Podobają mi się chronografy Zenitha, uważam, że najładniejsze na rynku obok Omegi. Ale to jest koszmar.  Doxa wygląda o klasę lepiej w tym kolorze.
Zgadzam się z przedmówcą

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prośba o Waszą radę i opinie. Jestem na zakupie Zenith Chronomaster Sport i zastanawiam się nad wyborem tarczy - biała czy czarna. Mogę prosić o Wasze za i przeciw? Miałem okazję przymierzyć czarną wersję i muszę przyznać, że na żywo ten model bardzo zyskuje.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, wojregg napisał(-a):

Prośba o Waszą radę i opinie. Jestem na zakupie Zenith Chronomaster Sport i zastanawiam się nad wyborem tarczy - biała czy czarna. Mogę prosić o Wasze za i przeciw? Miałem okazję przymierzyć czarną wersję i muszę przyznać, że na żywo ten model bardzo zyskuje.

Biały! Ma większy potencjał. Tutaj masz, z dorobionym paskiem.

IMG_2350.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, wojregg napisał(-a):

Oba są niezłe, choć na bransolecie średnio wygodne. Ja wybrałbym białą wersję - jest odrobinę ciekawsza. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, wojregg napisał(-a):

I ja za białym. Wydaje się ciekawszy 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój głos też na białego - i jak pisał @mario1971 bransoleta jest jak dla mnie taka sobie, strasznie dużo polerki, słabo to wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również jestem za białym. Jest ciekawszy, czytelniejszy, totalizatory dają charakteru.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

"Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, facecik napisał(-a):

Sam nie wiem czemu tak rzadko go zakładam.

IMG_1876.thumb.jpg.919d2f03686fe7475287b23fb9895d75.jpg

Też się dziwię 😀 Wolisz zegarki EDC a Zenith mimo wszystko taki nie jest ale zawsze się miło na niego patrzy. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, kornel91 napisał(-a):

Też się dziwię 😀 Wolisz zegarki EDC a Zenith mimo wszystko taki nie jest ale zawsze się miło na niego patrzy. 

Chyba nie przepadam za chronografami. Chciałem mieć jeden w kolekcji i padło na tego. Jednak jak już go złożę to nie żałuję bo jest ciekawy kolorystycznie, świetnie wykonany i najlepiej oczywiście prezentuje się na żywo, ciesząc oko właściciela🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, facecik napisał(-a):

Chyba nie przepadam za chronografami. Chciałem mieć jeden w kolekcji i padło na tego. Jednak jak już go złożę to nie żałuję bo jest ciekawy kolorystycznie, świetnie wykonany i najlepiej oczywiście prezentuje się na żywo, ciesząc oko właściciela🙂

A ja wprost przeciwnie - chronografy od zawsze podobaly mi sie najbardziej i ten ponizej ciagle mi chodzi po glowie. Spelnia wszystkie moje wymogi oprocz jednego - szybkiej mikrolegulacji 😏

Screenshot 2025-01-05 at 19.31.18.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, artme napisał(-a):

A ja wprost przeciwnie - chronografy od zawsze podobaly mi sie najbardziej i ten ponizej ciagle mi chodzi po glowie. Spelnia wszystkie moje wymogi oprocz jednego - szybkiej mikrolegulacji 😏

Screenshot 2025-01-05 at 19.31.18.png

Tak serio - po co kupowac tego Zenka jak jest Daytona?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
8 minut temu, I_love_britney napisał(-a):

Tak serio - po co kupowac tego Zenka jak jest Daytona?

Sa 4 powody:

1. Daytona jest totalnie dla mnie nieczytelna

2. Daytona nie ma daty

3. totalizatory ozywiaja tarcze co sprawia ja ciekawsza (lubie kolory ;-)) a szklany dekiel uprzyjemnia obcowanie z zegarkiem 😊

4. Chora cena Daytony na rynku wtornym czyni ja zwyczajnie malo bezpiecznym rozwiazaniem podrozujac po swiecie 😎

Edytowane przez artme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też brałem go pod uwagę. Fajny jest. A jeśli chodzi o zastąpienie go Daytoną, to chyba jest na odwrót z uwagi na brak dostępności tego przereklamowanego wypustu Rolexa😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi