Łomatko 30 #576 Napisano 17 Września 2018 Jakiś czas temu kolega Martin sugerował że GPR nie podaje na bieżąco przebytego dystansu i moja wiedza teoretyczna potwierdzała to.Jednak podczas ostatniej wyprawy w Karkonosze, gdy wprowadziłem punkty pośrednie, zegarek takie dane pokazywał. Macie jakieś spostrzeżenia w temacie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martin77 7 #577 Napisano 17 Września 2018 Pokazuje dystans ale w lini prostej do punktu bądź celu, chodzi o dystans jaki rzeczywiście przebyliśmy, a ten pokazuje dopiero w aplikacji mobilnej- to są moje spostrzeżenia z wiedzy nabytej w sieci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #578 Napisano 17 Września 2018 Parówkowy.... masz odpowiednich rozmiarów gałąź. Dobrze wygląda Romek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łomatko 30 #579 Napisano 18 Września 2018 Pokazuje dystans ale w lini prostej do punktu bądź celu, chodzi o dystans jaki rzeczywiście przebyliśmy, a ten pokazuje dopiero w aplikacji mobilnej- to są moje spostrzeżenia z wiedzy nabytej w sieci.Tak jest w przypadku okreslonego startu i celu,ale gdy wprowadza się punkty pośrednie działa to jakoś inaczej, sprawdze to jeszcze raz by potwierdzić obserwację, może coś źle zinterpretowałem. Parówkowy.... masz odpowiednich rozmiarów gałąź. Dobrze wygląda Romek.19,5 też nie stanowi problemu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #580 Napisano 20 Września 2018 nie wiem czy juz było https://www.g-central.com/g-shock-35th-anniversary-magma-ocean-collection/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #581 Napisano 20 Września 2018 nie wiem czy juz było https://www.g-central.com/g-shock-35th-anniversary-magma-ocean-collection/ Bylo, wrzucilem to jakis czas temu do ''nowosci''. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #582 Napisano 25 Września 2018 Trening musi buc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #583 Napisano 25 Września 2018 (edytowane) NATO. Bardzo wygodne rozwiazanie. Edytowane 25 Września 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #584 Napisano 25 Września 2018 mój dziś poszedł do żyda zrobił miejsce applewatchowi, będę go mile wspominał byc może kiedyś do niego wrócę kawał dobrej maszynerii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #585 Napisano 25 Września 2018 Jak zazwyczaj średnio mi się podobają G na NATO, tak Romek Drugi Wielki naprawdę daje radę MZ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banalny 26 #586 Napisano 25 Września 2018 Wygląd sprawa osobista, ale obiektywnie patrząc rzekłbym że zamiana karbonowego paska na plecionkę to raczej downgrade niż upgrade... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #587 Napisano 25 Września 2018 Wygląd sprawa osobista, ale obiektywnie patrząc rzekłbym że zamiana karbonowego paska na plecionkę to raczej downgrade niż upgrade... Paski nato możesz zobaczyć np w Blancpainach, Omegach i innych. Generalnie dużo ludzi downgraduje swoje zegarki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banalny 26 #588 Napisano 25 Września 2018 Taaa... Taki owczy pęd do indywidualizacji. Jakby Casio sprzedawało na nato, to pewnie każdy by marzył o założeniu karbonu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #589 Napisano 25 Września 2018 Taaa... Taki owczy pęd do indywidualizacji. Jakby Casio sprzedawało na nato, to pewnie każdy by marzył o założeniu karbonu!Nie taaa owczy pęd a możliwość wyboru. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #590 Napisano 25 Września 2018 (edytowane) Taaa... Taki owczy pęd do indywidualizacji. Jakby Casio sprzedawało na nato, to pewnie każdy by marzył o założeniu karbonu!Ale przecież m.in. o to w tej całej zegarkowej zabawie chodzi. Gdyby tak nie było, to każdy by chodził w zegarku marki "zegarek" wyglądającym jak "zegarek" i miał w nim jedynie funkcję odmierzania czasu, jak na zegarek przystało (z małymi wyjątkami jak sądzę, bo niektórzy czasem korzystają z tych wszystkich kompasów, termometrów i innych wodotrysków). Byłoby nudnie... w ogóle wszystko byłoby nudne, gdyby nie chęć bycia "innym" Edytowane 25 Września 2018 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #591 Napisano 26 Września 2018 Dzisiaj ponownie upodlilem zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #592 Napisano 26 Września 2018 (edytowane) Rzeczywiście Edytowane 26 Września 2018 przez S.Adi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84684 #593 Napisano 28 Września 2018 Strasznie na tym nato. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #594 Napisano 28 Września 2018 (edytowane) Tak zostanie na dłuższy czas bo mu nie strasznie. Wręcz bardzo ładnie. Edytowane 28 Września 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #595 Napisano 28 Września 2018 Cokolwiek mu nie założysz to jest-wiecie-jaki Najbardziej znośny jest na bransolecie sprzed kilku stron. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #596 Napisano 28 Września 2018 Cokolwiek mu nie założysz to jest-wiecie-jaki Najbardziej znośny jest na bransolecie sprzed kilku stron.Twoje zegarki tez sa do d*py. Coklowiek bys z nimi nie zrobil. I nie ma takich stron, na ktorych wygladaja znosnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #597 Napisano 28 Września 2018 Wcale nie, bo Twoje! EOPM* _____________*End Of Piaskownica Mode 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #598 Napisano 28 Września 2018 Wcale nie, bo Twoje! EOPM* _____________*End Of Piaskownica ModeNastepnym razem jestes u pani. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #599 Napisano 28 Września 2018 Tylko nie w szczepionkę! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #600 Napisano 1 Października 2018 Życzę smacznego wszystkim „G” maniakom Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach