Master Yoda 2171 #9951 Napisano 13 Lutego 2018 . Ale rzadko się zdarza by ktoś nosił tyle lat jeden i ten sam zegarek, czy to wśród gwiazd czy zwykłych zjadaczy chleba.Dziś, kiedyś to była norma, ba zegarek był przekazywany z ojca na syna, no ale wtedy zegarki nie były produkowane w Azji... To i służyły ludziom lata całe.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #9952 Napisano 14 Lutego 2018 Dziś, kiedyś to była norma, ba zegarek był przekazywany z ojca na syna, no ale wtedy zegarki nie były produkowane w Azji... To i służyły ludziom lata całe.... Ja to się za bardzo nie znam, ale Seiko to chyba zawsze produkowali w Azji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ducati 0 #9953 Napisano 14 Lutego 2018 Korzystając z trwającego właśnie zamieszania z byłym prezydentem Gruzji, zapytam co nosi Micheil Saakaszwili? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24504 #9954 Napisano 14 Lutego 2018 Ralph Lauren (na werku JLC). 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #9955 Napisano 14 Lutego 2018 Ja to się za bardzo nie znam, ale Seiko to chyba zawsze produkowali w Azji Ja też, z tego powodu z wypowiedzi kolegi zacytowałem fragment, i do niego się odniosłem w swojej wypowiedzi (oba wpisy poniżej, cytat, i odpowiedz)Dziś, kiedyś to była norma, ba zegarek był przekazywany z ojca na syna, no ale wtedy zegarki nie były produkowane w Azji... To i służyły ludziom lata całe.... Ale rzadko się zdarza by ktoś nosił tyle lat jeden i ten sam zegarek, czy to wśród gwiazd czy zwykłych zjadaczy chleba. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr.a 5 #9956 Napisano 15 Lutego 2018 Ktoś rozpoznaje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6483 #9957 Napisano 15 Lutego 2018 Prawdopodobnie Breguet, bo zdaje się, że Pan Kluczyk miał do nich małą słabość. I wcale się nie dziwię. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6333 #9958 Napisano 16 Lutego 2018 Natknąłem się na dwa ciekawe stare zdjęcia z zegarkami, które mnie zainteresowały. Boris Vian - i chyba jakiś jump hour? Co to może być? A to nikt znany, za to ze znanego w ostatnich latach zdjęcia Vivian Maier: Większa rozdzielczość tu:https://i.pinimg.com/originals/a5/40/74/a54074f8ab1fa8a96da4efc672d26248.jpg Na bogatą ta dziewczynka nie wygląda, więc zegarek tym bardziej intryguje (choć równie dobrze może to być coś za 90 centów). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24504 #9959 Napisano 16 Lutego 2018 Prawdopodobnie Breguet, bo zdaje się, że Pan Kluczyk miał do nich małą słabość. I wcale się nie dziwię. La Musicale. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72364 #9960 Napisano 17 Lutego 2018 Cała rodzina Kulczyków "notorycznie" nosi Breguet - było o tym parę artykułów nawet. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #9961 Napisano 26 Lutego 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #9962 Napisano 28 Lutego 2018 Fajna postać i fajny zegarek. Pasują do siebie 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gehaazi 374 #9963 Napisano 1 Marca 2018 Robiliśmy kiedyś takiego MG A.Very British. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #9964 Napisano 2 Marca 2018 Mi jednak bardziej podoba się MGB. Albo kwintesencja stylu, E-Type 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #9965 Napisano 3 Marca 2018 Nie do końca jestem pewien co to za zegarek: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4167 #9966 Napisano 3 Marca 2018 A kto to jest? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5253 #9967 Napisano 3 Marca 2018 Martin Lewandowski współwłaściciel KSW czyli mordobicia w polskim wydaniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24504 #9968 Napisano 3 Marca 2018 Nie do końca jestem pewienZenith Pilot. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #9969 Napisano 3 Marca 2018 Ją kojarzę, jego nie... Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krathor 666 #9970 Napisano 3 Marca 2018 A ja na odwrót jego bardzo dobrze niestety kojarzę ale jej jakoś nie... TomekCycling for Life :-)Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #9971 Napisano 3 Marca 2018 Lance - taka piękna kariera , była . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krathor 666 #9972 Napisano 3 Marca 2018 Lance - taka piękna kariera , była . Zastawiające jest czy były taka fajna gdyby nie brał EPO i nie zmuszał innych do brania. I nie żebym miał mu bardzo za złe że brał. Wszyscy wtedy brali i pewnie byśmy o nim nie usłyszeli jak by jeździł na czysto. Ja mam mu za złe głównie że zrobił z tego przedsiębiorstwo i zmuszał innych do brania oraz że niszczył ludzi którzy się temu przeciwstawiali. Nie żebym usprawiedliwiał branie - tego nie akceptuję. Ale to co robił innym było najgorsze.To kim w końcu jest at Pani? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #9973 Napisano 3 Marca 2018 Niestety takie były czasy , ze cała czołówka ( jak nie większość ) peletonu brała . Jakby nie patrzył to Lance był najlepszy z biorących doping. To co sie działo obok tego to juz inna rzecz. Rownież nie pochwalam dopingu ale jak nawet na amatorskich zawodach ludzie sie koksujący to o czym tu mowić . Dramat.Z drugiej strony obawiam sie ze dzisiaj wcale to nie wyglada lepiej. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krathor 666 #9974 Napisano 3 Marca 2018 Faktycznie dzisiaj też nie wiadomo. Szczególnie że środków i sposobów jest więcej. Np. przypadek C. Froome'a który nibyb brał to co wolno ale jakoś za dużo... Dlatego mnie nie kręcą tak bardzo Grand Tour'y... Klasyki są najlepsze i chyba jednak wygrywają lepsi, niż najbardziej "napompowani". Dzisiaj Strade Binachi... Ktoś ogląda? Na trasie niezły bałagan... Będzie epicko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #9975 Napisano 3 Marca 2018 Strade Bianche - warunki ekstremalne 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach