Edmund Exley 8662 #13601 Napisano 27 Września 2023 (edytowane) Patrick Ewing - mój ulubieniec z parkietów. Wrzucałem tu już jego zdjęcie z czasów kariery zawodniczej z Piagetem, a w ostatnich latach był trenerem w swoim Georgetown (z różnym skutkiem) i zakładał wtedy m.in. złotego Santosa: Edytowane 27 Września 2023 przez Edmund Exley 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingcrimson 22802 #13602 Napisano 27 Września 2023 1 godzinę temu, Edmund Exley napisał(-a): Patrick Ewing - mój ulubieniec z parkietów. Wrzucałem tu już jego zdjęcie z czasów kariery zawodniczej z Piagetem, a w ostatnich latach był trenerem w swoim Georgetown (z różnym skutkiem) i zakładał wtedy m.in. złotego Santosa: Kibicem Knicksow też byłeś?😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 8662 #13603 Napisano 27 Września 2023 46 minut temu, kingcrimson napisał(-a): Kibicem Knicksow też byłeś?😀 Oczywiście, NBA zacząłem się interesować od Igrzysk w Barcelonie, a apogeum to lata 1994-2000. Knicks dostarczyli mi wielu wspaniałych chwil, zwłaszcza jak kilka razy z rzędu wyrzucali Miami z Play-offs Szkoda, że w 1994 i 1999 przegrywali finały, Po odejściu Pata klub zaczął mnie jednak drażnić (stał się zresztą symbolem źle wydawanych pieniędzy) i gdzieś tak od 2005/05 najbardziej cieszą mnie zwycięstwa Bostonu. Do Knicks jakiś sentyment jednak został, ale do samego Ewinga dużo większy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingcrimson 22802 #13604 Napisano 27 Września 2023 27 minut temu, Edmund Exley napisał(-a): Oczywiście, NBA zacząłem się interesować od Igrzysk w Barcelonie, a apogeum to lata 1994-2000. Knicks dostarczyli mi wielu wspaniałych chwil, zwłaszcza jak kilka razy z rzędu wyrzucali Miami z Play-offs Szkoda, że w 1994 i 1999 przegrywali finały, Po odejściu Pata klub zaczął mnie jednak drażnić (stał się zresztą symbolem źle wydawanych pieniędzy) i gdzieś tak od 2005/05 najbardziej cieszą mnie zwycięstwa Bostonu. Do Knicks jakiś sentyment jednak został, ale do samego Ewinga dużo większy Knicksi grali mało efektownie, defensywnie, zdobywali malo punktów mimo to była to moja ulubiona drużyna NBA. Grali w niej świetni, twardzi zdyscyplinowani taktycznie zawodnicy no i brylantynowy Pat na ławce 😀 finały z Houston Rockets były pasjonujące i do dziś żałuję że Ewing i spółka nie zdobyli mistrzowskiego pierścienia 😀 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 8662 #13605 Napisano 27 Września 2023 6 minut temu, kingcrimson napisał(-a): Knicksi grali mało efektownie, defensywnie, zdobywali malo punktów mimo to była to moja ulubiona drużyna NBA. Grali w niej świetni, twardzi zdyscyplinowani taktycznie zawodnicy no i brylantynowy Pat na ławce 😀 finały z Houston Rockets były pasjonujące i do dziś żałuję że Ewing i spółka nie zdobyli mistrzowskiego pierścienia 😀 Dokładnie. To może w nawiązaniu do wrzuconego przeze mnie zdjęcia i na podsumowanie naszej sentymentalnej podróży: Dla mnie to właśnie było piękne i efektowne 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 14795 #13606 Napisano 29 Września 2023 Nie wiem czy było, ale warto zamieścić raz jeszcze 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 218 #13607 Napisano 29 Września 2023 (edytowane) Może to nie odpowiedni temat - ale jestem wielkim WIELKIM fanem filmów Rocky - od 1 do 6 - jak tylko gdzieś leci zawsze obejrzę - jak biegnie pod koniec drugiej części przez miasto, jak w 3 ściga się z Apollem, jak w 6 wypowiada mowę życiową do swojego syna, którego przytłacza bycie synem Rockiego - dla mnie to bardzo emocjonalne filmy a z racji ulubionej postaci przeniosłem te emocje na Slya - w domu się ze mnie śmieją, że jak odejdzie to będzie w domu normalna żałoba - i będzie - już bez śmiechu. I zdjęcie do pierwszego omawianego zegarka Edytowane 29 Września 2023 przez Solve 2 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 10078 #13608 Napisano 29 Września 2023 (edytowane) Ale to zdjęcie nie jest z Rocky’ego, tylko chyba z „Tunelu”. Edytowane 29 Września 2023 przez beniowski 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 8662 #13609 Napisano 29 Września 2023 Godzinę temu, Solve napisał(-a): Może to nie odpowiedni temat - ale jestem wielkim WIELKIM fanem filmów Rocky - od 1 do 6 - jak tylko gdzieś leci zawsze obejrzę - jak biegnie pod koniec drugiej części przez miasto, jak w 3 ściga się z Apollem, jak w 6 wypowiada mowę życiową do swojego syna, którego przytłacza bycie synem Rockiego - dla mnie to bardzo emocjonalne filmy a z racji ulubionej postaci przeniosłem te emocje na Slya - w domu się ze mnie śmieją, że jak odejdzie to będzie w domu normalna żałoba - i będzie - już bez śmiechu. I zdjęcie do pierwszego omawianego zegarka Ja nawet lubię "Rocky'ego", bo to bardzo solidne kino. Tym niemniej - decyzję Akademii, by nagrodzić ten film w roku, w którym była "Sieć", uważam za jedną z największych oscarowych pomyłek. 57 minut temu, beniowski napisał(-a): Ale to zdjęcie nie jest z Rocky’ego, tylko chyba z „Tunelu”. Tak, czytałem jakiś czas temu długi artykuł, w którym szczegółowo opisano szereg niuansów związanych z tym tematem: https://perezcope.com/2020/12/23/the-stallone-panerai-logo-story-debunked/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 14795 #13610 Napisano 29 Września 2023 2 godziny temu, Solve napisał(-a): Może to nie odpowiedni temat - ale jestem wielkim WIELKIM fanem filmów Rocky - od 1 do 6 - jak tylko gdzieś leci zawsze obejrzę - jak biegnie pod koniec drugiej części przez miasto, jak w 3 ściga się z Apollem, jak w 6 wypowiada mowę życiową do swojego syna, którego przytłacza bycie synem Rockiego - dla mnie to bardzo emocjonalne filmy a z racji ulubionej postaci przeniosłem te emocje na Slya - w domu się ze mnie śmieją, że jak odejdzie to będzie w domu normalna żałoba - i będzie - już bez śmiechu. I zdjęcie do pierwszego omawianego zegarka Czytając biografię Stallone z podziwem patrzę, czego ten facet dokonał. Ciężki poród spowodował niedowład ust przez co Stallone niewyraźnie mówił. Co praktycznie wykluczało go z mozliwości pracy aktorskiej. Jednak upór i świetny scenariusz w I części Rocky'ego spowodowały, że miliony amerykanów uwierzyło w amerykański sen. Film ten stał się inspiracją dla ludzi stąd jego popularność. Ja też uwielbiam Rockyego, zwłaszcza pierwsze dwie części. Później się już potoczyło. "Kto zabije więcej ludzi w bardziej kreatywny sposób" Godzinę temu, Edmund Exley napisał(-a): Ja nawet lubię "Rocky'ego", bo to bardzo solidne kino. Tym niemniej - decyzję Akademii, by nagrodzić ten film w roku, w którym była "Sieć", uważam za jedną z największych oscarowych pomyłek. Muszę obejrzeć 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #13611 Napisano 30 Września 2023 Les Claypool - muzyk. Breitling B-1 (na 95%) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 5186 #13612 Napisano 30 Września 2023 Godzinę temu, lewandek napisał(-a): Les Claypool - muzyk. Breitling B-1 (na 95%) PRIMUS- jedna z ulibionych kapel😌👊👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 77290 #13613 Napisano 1 Października 2023 Benicio del Toro 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 368 #13614 Napisano 1 Października 2023 Hm... tylko Casio ? Może to nie jego ręka ? 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 77290 #13615 Napisano 1 Października 2023 10 minut temu, łowca napisał(-a): Hm... tylko Casio ? Może to nie jego ręka ? 😉 Tu też nie jego 😁😁😁 O i znów Casio 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 77290 #13616 Napisano 2 Października 2023 Sting 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 88876 #13617 Napisano 10 Października 2023 Christoph Waltz, znany aktor. Równo tydzień temu obchodził urodziny (rocznik 1956). 6 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 19815 #13618 Napisano 11 Października 2023 0 📸@horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 77290 #13619 Napisano 12 Października 2023 Sean Bean , ktoś rozpozna co ma na nadgarstku 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #13620 Napisano 12 Października 2023 Omega seamaster chrono 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4772 #13621 Napisano 12 Października 2023 Nie wiedziałem gdzie wstawić, chyba najbardziej pasuje tutaj, super odcinek - Ed Sheeran i John Mayer 1 Nikt nic nie czyta, jeśli czyta to nie rozumie, jak rozumie - zapomina. St. Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6963 #13622 Napisano 15 Października 2023 Brawo Hubert !! Plus Roger z białym DJ ? 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 10078 #13623 Napisano 15 Października 2023 W dniu 12.10.2023 o 22:12, Bugs napisał(-a): Nie wiedziałem gdzie wstawić, chyba najbardziej pasuje tutaj, super odcinek - Ed Sheeran i John Mayer A mnie ten odcinek zirytował. Mayer mówi więcej od swojego goscia, wygłasza jakieś tyrady, klepie komunały i robi z siebie większą gwiazdę od Eda Sheerana. A już jak powiedział, że unikatowy PP Worldtimer z nazwą miejscowości Eda zamiast Londynu praktycznie nie ma wartości, jedynie tę sentymentalną dla właściciela (no bo kto by się zainteresował PP Eda Sheerana zindywidualizowanym pod niego), to nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4772 #13624 Napisano 15 Października 2023 A mnie ten odcinek zirytował. Mayer mówi więcej od swojego goscia, wygłasza jakieś tyrady, klepie komunały i robi z siebie większą gwiazdę od Eda Sheerana. A już jak powiedział, że unikatowy PP Worldtimer z nazwą miejscowości Eda zamiast Londynu praktycznie nie ma wartości, jedynie tę sentymentalną dla właściciela (no bo kto by się zainteresował PP Eda Sheerana zindywidualizowanym pod niego), to nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać. Fakt że Mayer jest nieco irytujący za to Ed fantastycznie normalny.Po tym filmie Kikuchi Nakagawa zamknęli zapisy na swoje zegarki z powodu dużej ilości zamówień w ciągu ostatnich dni ( a i wcześniej czas oczekiwania był ok 10 lat, Rolex się chowa, no ale Edowi sami przywieźli do hotelu )Oni mają tyle kasy że nawet na te najdroższe zegarki nie patrzą jak na pieniądze.Padło tam takie stwierdzenie które bardzo mi się spodobało, że zegarek powinien być odzwierciedleniem gustu właściciela a nie statusu. 2 Nikt nic nie czyta, jeśli czyta to nie rozumie, jak rozumie - zapomina. St. Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 6502 #13625 Napisano 15 Października 2023 Arnold kilka dni temu jako gość w talk show, APWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach