Enkil 7763 #526 Napisano 25 Lipca 2018 Chyba cię kocha 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #527 Napisano 26 Lipca 2018 Chyba tak, sowa miodzio ale mechanizm to jakieś bzdury... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1230 #528 Napisano 26 Lipca 2018 dzisiaj w metrze widziałem gościa co mial kawałek czaszki i mechanizm a na palcach dłoni napisane D a r k. Ten mechanizm jak zawsze "symbolizuje czas"...a to tak oryginalne jak piosenki discopolo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25168 #529 Napisano 26 Lipca 2018 Mój tatuaż nie ma żadnej symboliki. Nigdy nie szukałem wizualizacji moich celów czy osiągnięć. Ten wzór mi sie spodobał i nie stoją za tym żadne sentymentalne bzdury.Teraz, kiedy sie zdecydowałem na ten pierwszy, juz wiem ze to dopiero początek i juz jest plan na dalsza cześć. Gesendet von iPhone mit Tapatalk 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #530 Napisano 29 Sierpnia 2018 Nowy nabytek ;-) https://www.instagram.com/p/BnEQSiDnBat/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #531 Napisano 29 Sierpnia 2018 Nowy nabytek ;-) https://www.instagram.com/p/BnEQSiDnBat/Dobrze wyszło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #532 Napisano 29 Sierpnia 2018 Dobrze wyszło Dzięki, na dwie sesje i po raz pierwszy w profesjonalnym studio :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #533 Napisano 29 Sierpnia 2018 Nieporównywalny z pierwszym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #534 Napisano 29 Sierpnia 2018 Nieporównywalny z pierwszym Nie bój, nie bój, pierwszy z czasem przejdzie tuning ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #535 Napisano 29 Sierpnia 2018 Szczerze to nie rozumiem co ludźmi kieruje, żeby wchodzić do wątku, który ich nie interesuje i obrażać ludzi za ich pasje. Nie piję wódki, ale jakoś do głowy by mi nie przyszło, żeby wejść do wątku o alkoholu i obrażać tych co piją. Z mojej strony też koniec, szkoda nerwów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1098 #536 Napisano 29 Sierpnia 2018 przepraszam, może jest, ale uważam tatuowanie się za szczyt głupoty. wiesz dlaczego? ludzie ewoluują, kiedyś możesz pożałować swoich decyzji, tak jak ja. pozrawiam i wszystkiego dobrego życzę. PEACE Kazdy ma prawo do swojej opinii, jednak to, ze tak uważasz nie uprawnia cię do tego, żeby innych obrażać i nie ma tutaj najmniejszego znaczenia czy decyzja o zrobieniu tatuażu była przemyślana, czy po latach ktoś zmieni zdanie itd. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41561 #537 Napisano 29 Sierpnia 2018 Rafal super wyszedł. Maciek, szkoda strzępić klawiaturę. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #538 Napisano 29 Sierpnia 2018 Nieco pretensjonalny i za duży jak na mój gust. Ale warsztat dobry. Przedramię syna. Jakość jest problemem. Kiedy zobaczyłem jego pierwszy tatuaż kilkanaście lat temu, szlag mnie mało nie trafił. Taka tandeta była. Niedawno przykrył go czymś innym. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #539 Napisano 29 Sierpnia 2018 Jak patrzę na moje sprzed 20 lat to też widzę różnice w jakości. Nie przeszkadza mi to i nie będę przykrywał, ale fakt, że jakość wykonania, jakość sprzętu i tuszów zmieniły się bardzo na plus. A ręka syna fajna, najważniejsze, żeby on się z tym dobrze czuł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #540 Napisano 30 Sierpnia 2018 Rafal super wyszedł. Maciek, szkoda strzępić klawiaturę.Dzięki :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #541 Napisano 30 Sierpnia 2018 Nowy nabytek ;-) https://www.instagram.com/p/BnEQSiDnBat/Teraz musisz sobie kupić Samuraja, albo mogłeś sobie wytatuować sumitę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #542 Napisano 30 Sierpnia 2018 O tym nie pomyślałem, natomiast zegarki z kraju "kwitnącego wiśnia" już są w mojej kolekcji, więc chyba jest ok :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin_poznan 18 #543 Napisano 30 Sierpnia 2018 Nieco pretensjonalny i za duży jak na mój gust. Ale warsztat dobry. Przedramię syna. Jakość jest problemem. Kiedy zobaczyłem jego pierwszy tatuaż kilkanaście lat temu, szlag mnie mało nie trafił. Taka tandeta była. Niedawno przykrył go czymś innym. 20180413_191150.jpgTwój syn słucha HIM? Lub czegoś w podobnych klimatach ? Fajnie wyszedł. Ja upatrzyłem sobie biomechanikę, cały rękaw, ale póki co rozpisuję za i przeciw Pozdrawiam Wysłane z mojego ASUS_Z01KD przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #544 Napisano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) Myślałem, że już nikt nie pamięta heartagramu... Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin_poznan 18 #545 Napisano 30 Sierpnia 2018 Myślałem, że już nikt nie pamięta heartagramu...Pamięta, pamięta Ba nawet słucha od czasu do czasu. Dawne lata wracają i cieszą ucho Pozdrawiam Wysłane z mojego ASUS_Z01KD przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #546 Napisano 30 Sierpnia 2018 Nowy nabytek ;-) https://www.instagram.com/p/BnEQSiDnBat/Ładnie.Ps. Dzieci się nie boją ? 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #547 Napisano 30 Sierpnia 2018 Ładnie.Ps. Dzieci się nie boją ? Dzieci nie, ale żona tak :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #548 Napisano 30 Sierpnia 2018 Czyli kolejnych nis będzie.Dzieci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #549 Napisano 30 Sierpnia 2018 Bo tatuaże, to raczej kolejne będą :-) A dzieci starczy ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #550 Napisano 30 Sierpnia 2018 A Clockwork Orange...wl 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach