Paweł Bury. 5729 #501 Napisano 22 Lipca 2018 I wytatuowałeś sobie współczesną kwarcową replikę zegarka kieszonkowego z centralną sekundą ? Jest taka strona KMZiZ warto było zapytać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pjord 2 #502 Napisano 22 Lipca 2018 Vandit, uważam, że najpierw powinno się wiedzieć w jakim stylu chce się robić dziarę. Następnie wybrać artystę, który się w tym stylu specjalizuje, a na samym końcu artysta projektuje Ci wzór i przenosi na skórę. Także sprecyzuj co by to mniej więcej miało być i w jakim stylu. Do dobrego artysty warto przejechać się kilkaset kilometrów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4012 #503 Napisano 22 Lipca 2018 Paweł jeżeli chcilbym robic jakis konkretny zegarek realistyczny to pewnie i bym zapytal, ale to dla mnie rodzaj zegarka nie miał znaczenia. Mial to byc zegarek z godzina i data narodzin w stylu zegarka kieszonkowego, taki projekt dostalem i taki mi sie spodobal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #504 Napisano 22 Lipca 2018 Paweł jeżeli chcilbym robic jakis konkretny zegarek realistyczny to pewnie i bym zapytal, ale to dla mnie rodzaj zegarka nie miał znaczenia. Mial to byc zegarek z godzina i data narodzin w stylu zegarka kieszonkowego, taki projekt dostalem i taki mi sie spodobal I tak trzymać ! Pomysł z godziną super ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #505 Napisano 22 Lipca 2018 A to 1:40 czy 13:40? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #506 Napisano 22 Lipca 2018 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7763 #507 Napisano 22 Lipca 2018 No, nareszcie zostało to ogłoszone w telewizji :D 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #508 Napisano 22 Lipca 2018 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4012 #509 Napisano 22 Lipca 2018 A czy to ma dla Ciebie jakies znaczenie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #510 Napisano 22 Lipca 2018 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #511 Napisano 22 Lipca 2018 Dajcie linka do robienia tych niusow Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #512 Napisano 22 Lipca 2018 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #513 Napisano 22 Lipca 2018 Hehehrhe noo daaaj Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #514 Napisano 22 Lipca 2018 Bardzo proszę http://breakyourownnews.com/ 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #515 Napisano 23 Lipca 2018 Vandit, uważam, że najpierw powinno się wiedzieć w jakim stylu chce się robić dziarę. Następnie wybrać artystę, który się w tym stylu specjalizuje, a na samym końcu artysta projektuje Ci wzór i przenosi na skórę.Także sprecyzuj co by to mniej więcej miało być i w jakim stylu. Do dobrego artysty warto przejechać się kilkaset kilometrów. target juz mam od dawna...na pewno przedramię i na pewno cos z biomechaniki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #516 Napisano 23 Lipca 2018 target juz mam od dawna...na pewno przedramię i na pewno cos z biomechaniki u Juniora napewno krzywdy Ci nie zrobią, ale tanio raczej nie będzie z własnego doświadczenia mogę jeszcze polecić http://www.szolcart.com 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość The Lord #517 Napisano 24 Lipca 2018 Jak już pisałem w tym temacie, tylko patologiczne jednostki robią sobie tatuaże Całe szczęście, że jest jeszcze mnóstwo tych normalnych. Nie oceniaj książki po okładce. Mnie czasem korci, że pójść w klimaty religijne, ale jakoś nie mogę się zebrać... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość The Lord #518 Napisano 24 Lipca 2018 Bardzo ładny. Jesteś wierzący (pytam z czystej ciekawości, bez zaczepki )Tak, jestem wierzący. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1230 #519 Napisano 24 Lipca 2018 Temat pewnie był już kiedyś poruszany, ale Lord pomyśl zanim zrobisz tego typu tatuaż ,że te detale po latach będą zanikały...wtedy może to troszkę wręcz karykaturalnie wyglądać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość The Lord #520 Napisano 24 Lipca 2018 Temat pewnie był już kiedyś poruszany, ale Lord pomyśl zanim zrobisz tego typu tatuaż ,że te detale po latach będą zanikały...wtedy może to troszkę wręcz karykaturalnie wyglądać. Dzięki serdeczne za podpowiedź. Słyszałem, że są jakieś kosmetyki do pielęgnacji tatuaży, ale nie wiem czy to pomaga. Kompletnie nie znam się na tym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1230 #521 Napisano 24 Lipca 2018 (edytowane) Dużo jest o tym na youtube, tatuażyści prowadzą swoje kanały. tutaj co wyszukałem na szybko. Edytowane 24 Lipca 2018 przez 70soul 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #522 Napisano 24 Lipca 2018 W tych pokazanych degradacja następuje b. szybko .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #523 Napisano 24 Lipca 2018 Nie wiem czym te tatuaże były robione, ale mojego sąsiada więzienne wyglądają wyraźniej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25166 #524 Napisano 25 Lipca 2018 Na świeżo, dzisiejszy To jest mój pierwszy tatuaż, plan jest na cały rękaw. Gesendet von iPhone mit Tapatalk 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #525 Napisano 25 Lipca 2018 Do licha, coś dla mnie. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach