Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, swierszczu napisał(-a):

Salon w GM. Wchodze jako klient z ulicy. Chce się zapisać na zwykłego rolka. I jebut plaskacz w rylo. Nie. Nie bo nie. Na wsadzie ze nie bo zamknięte listy na WSZYSTKO. ŻENADA. Zostaje przy omedze. 

Jeżeli chodziło o formę rozmowy to wiem o co chodzi. Tam jest wyjątkowo nijako.

Jak chcesz w ładny sposób się dowiedzieć o braku zapisów, udaj się do Reffles 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, beniowski napisał(-a):

Po co wy do tych salonów Rolexa łazicie skoro wiecie że nic tam nie ma (poza Mariem, co to zahacza o niejako przypadkowo o salon kupując pizzę co tydzień) 🤣?

Za PWN: znajdowanie przyjemności w zadawaniu sobie cierpień lub w poddawaniu się im

Edytowane przez mario1971

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio do Rolexa w ogóle nie zaglądam, bo tam nic nie ma, co by mnie interesowało. Owszem, pojawia się coś na wystawach z napisem „For exhibition only”, ale to i tak nędza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Często bywam w G Bałtyckiej i tam chociaż ludzie się starają by nie było widać pustych slotów. A w GM to wygada tak jakby powietrze sprzedawali. Aha i nie mam ciśnienia na markę która jest marka wirtualna. Przynajmniej w pl. 

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, swierszczu napisał(-a):

Często bywam w G Bałtyckiej i tam chociaż ludzie się starają by nie było widać pustych slotów. A w GM to wygada tak jakby powietrze sprzedawali. Aha i nie mam ciśnienia na markę która jest marka wirtualna. Przynajmniej w pl. 

To ja znając rolexową rzeczywistość, do salinu w GM wysłałem nie zorientowaną żonę. Po wizycie stwierdziła, że tam jacyś kretyni pracują 😂😂

Edytowane przez sanik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, sanik napisał(-a):

To ja znając rolexową rzeczywistość, do salinu w GM wysłałem nic nie wiedzącą żonę. Po wizycie stwierdziła, że tam jacyś kretyni pracują 😂😂

Akurat żona to (jeszcze) coś dla siebie tam mogła znaleźć 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, beniowski napisał(-a):

Ale szukała zegarka dla ojca 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
42 minuty temu, beniowski napisał(-a):

Pod warunkiem, że ma wyjątkowo chudą witkę. Ja dziś przez telefon usłyszałem od Pani z Kruka,że nie przyjmują aktualnie zapisów na żaden model powyżej 28mm.  Czyli żadne DJ31,OP31 itd... nic.🤔

Co można zrozumieć o tyle,że Ci handlarze przecież muszą z czegoś żyć. Większe modele idą od bardziej obrotnych kolegów, ogryzki dla reszty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej sytuacji 30 marca do salonu R. bedzie trzeba sie udac albo z doswiadczona ochrona, albo dla zdrowia pozostac w domu. Toz to ludzie beda sie zabijac jak za Crocsami w Lidlu…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, bibbi napisał(-a):

W tej sytuacji 30 marca do salonu R. bedzie trzeba sie udac albo z doswiadczona ochrona, albo dla zdrowia pozostac w domu. Toz to ludzie beda sie zabijac jak za Crocsami w Lidlu…

Wtedy mają być premiery czy na 12 minut otworzą listy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, sanik napisał(-a):

Ale szukała zegarka dla ojca 😜

...Twoich dzieci chyba 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wtedy mają być premiery czy na 12 minut otworzą listy?

Wowczas startuje Watches & Wonders Geneva 2022, a Rolex pokazywal premiery zawsze 1. dnia targow, wiec…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, bibbi napisał(-a):

Wowczas startuje Watches & Wonders Geneva 2022, a Rolex pokazywal premiery zawsze 1. dnia targow, wiec…

Hm, no to trzeba będzie poszukać już jakiejś pizzerii w SSC albo GK ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to mogli by już przyjmować zapisy w ciemno na to co pokażą w marcu 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tylko dla inwestorów, bo im jest obojętne co kupią :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serio myślicie,że ci, którzy decydują w Kruku akurat w tym roku otworzą listy na nowości? Jasne, przyjmą zgłoszenie, a do 2 tygodni po prostu będą dzwonić, że już już są poza limitem... 

Ale kolejki przed salonami będą gwarantowane... Rzadko tak łatwo i bez wkładu finansowego można zarobić naście czy więcej tysięcy złotych...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, wieloryb napisał(-a):

Serio myślicie,że ci, którzy decydują w Kruku akurat w tym roku otworzą listy na nowości? Jasne, przyjmą zgłoszenie, a do 2 tygodni po prostu będą dzwonić, że już już są poza limitem... 

Ale kolejki przed salonami będą gwarantowane... Rzadko tak łatwo i bez wkładu finansowego można zarobić naście czy więcej tysięcy złotych...

Sugerujesz rozbić namiot pod salonem na placu konstytucji kilka dni przed premierą, jak to ludziska robili przed premierami nowych iphone'ów kiedyś. 🤣 W sumie piniądz nie śmierdzi i można upodlić się w kolejce te kilka dni. ;)

FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś na prawdę kocha Rolexa  i pragnie mieć go na ręce, sugeruje bliższy kontakt z Centralą Kruka lub romans z kierowniczką 🤣

Ludzie potrafią po 3 dni spać na ulicy, żeby kupić jakieś limitowane Adidasy, więc jeśli chodzi o łatwy zarobek, to ludzka godność potrafi dojść do poziomu rowu mariańskiego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam na instruktaż „Jak uwieść kierowniczkę/ka salonu i zdobyć (i następnie sprzedać z zyskiem) upragnionego Rolexa przed innymi inwestorami”.😀

Edytowane przez beniowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam sobie odpuszczam zapisy w tym roku. Aż tak napalony nie jestem. Zapisałem się w zeszłym roku i wystarczy. A co mam to mam. Są inne brandy, ciekawsze - Zenith z szalonym sekundnikiem jest ciekawą propozycję w cenie (prawie) suba. I nie tylko to. A właściwie, to zaraz zabiorą mi samochód (4x4) a ja sam pójdę do woja. I po co to wszystko?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
49 minut temu, beniowski napisał(-a):

Czekam na instruktaż „Jak uwieść kierowniczkę/ka salonu i zdobyć (i następnie sprzedać z zyskiem) upragnionego Rolexa przed innymi inwestorami”.😀

Wg mnie wystarczy dobrym człowiekiem być. Tak tak, to powinno wystarczyć. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sytuacja będzie pewnie taka, że jednak trzeba będzie uwieść kierownika salonu, nie kierowniczkę.

michael-scott-the-office.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
45 minut temu, facecik napisał(-a):

zaraz zabiorą mi samochód (4x4) a ja sam pójdę do woja

Zerwij naklejki może trepy się nie zetną. Mnie przynajmniej nie wezmą "do marynary" bo dzięki symulce na WKU w 1985 r. w kwitach mam daltonizm, nic więcej nie ugrałem.

Zaczynamy spekulować nowości - może wprowadzą OP 41 white dial ? z pojedynczymi indeksami ? albo Ex. 1 polar 40 mm z ceramicznym bezelem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież nie ma zapisów przez zagrożenie wojną. Rolex nie wysyła do krajów objętych konfliktami zbrojnymi, a że Putin jest za rogiem to Kruk dostał przykaz zamknięcia list. Nawet ostatnio się zastanawiam co będzie wygodniejsze w plecaku - jak będę uciekał za granicę - złoto czy roleksy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, mroova napisał(-a):

Zerwij naklejki może trepy się nie zetną. Mnie przynajmniej nie wezmą "do marynary" bo dzięki symulce na WKU w 1985 r. w kwitach mam daltonizm, nic więcej nie ugrałem.

Nic z tego. Auto nie ma naklejek i jest ulubioną platformą na ckm na bliskim wschodzie. A ja byłem w wojsku i mam stopień.

A co do oczekiwań w sprawie rolexa - wycofają starbucksa i wprowadzą hulka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi