Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

45 minut temu, Dorian06 napisał(-a):

AK jest w ogóle dostępny

Zapisałem się na początku czerwca. Z tego co widziałem do salonu w tym czasie przyszły dwie sztuki (może przyszło więcej ale dość rzadko tam bywam). Niestety nie dla mnie.

"Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta." - Stanisław Lem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
57 minut temu, bibbi napisał(-a):

Moja sztuke odbieralem w polowie wrzesnia. 

B7E15B86-3657-4382-9F57-E1684032EFC4.jpeg

Długo czekałeś

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio na fb ktoś się chwalił ze zielonego op36 doczekał się po prawie 4 latach

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czekam na OP srebrnego 41 mm od 05.11.2021 - zapis w SCC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytam, bo może zapisałbym się na kolorowego OP🤔

Tylko zastanawiam się czy się nie wygłupię.  😉 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś chciał odebrać DJ36 mint green na żubili w Krakowie to niech napisze PW.

1dFQTya.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jakby ktoś chciał odebrać DJ36 mint green na żubili w Krakowie to niech napisze PW.
A jaki bezel?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fluted, widziałem dziś w gablocie.Ehh gdyby to byl 41... 36 jest spoko ale po prostu 41 lepiej mi leży 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.11.2024 o 12:31, piteks napisał(-a):

Ja równo rok temu zapisałem się na polara. Dzisiaj dzwoniłem do salonu z pytaniem czy za mojego życia jest szansa na odbiór. Bardzo miły Pan coś tam sprawdzał i podobno jestem już trzeci w kolejce więc bliżej niż dalej. Zobaczymy🤔

Gratulacje dla kolegi @rafalmosty  🥂

Hmm kilka postów wcześniej ktoś pisał, że nie ma opcji żeby sprawdzić miejsce w kolejce 🤔 zapewne co salon to obyczaj, ale mnie ostatnio zbyli nic nie sprawdzając nawet i twierdząc że "jeszcze że 3 miesiące" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, bober5264 napisał(-a):

A jaki bezel?

Gładki.

1dFQTya.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Jan napisał(-a):

widziałem dziś w gablocie.

Mają coś fajnego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co zwykle czyli różne TT plus właśnie DJ mint zauważyłem. Niestety nie miałem czasu zaglądnąć i zobaczyć co więcej może uda się z końcem tygodnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie laika (jeżeli chodzi o kupowanie nowych zegarków), ale czy żeby dostąpić zaszczytu zamówienia np. Explorera I 36mm z Kruka (z jakimś tam bliżej nieokreślonym terminem realizacji) klient musi się udać bezpośrednio do butiku Rolexa (np. Galerii Bałtyckiej w Gdańsku), czy można dokonać takiego zamówienia w dowolnym punkcie Kruk?

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, MasterMind napisał(-a):

Pytanie laika (jeżeli chodzi o kupowanie nowych zegarków), ale czy żeby dostąpić zaszczytu zamówienia np. Explorera I 36mm z Kruka (z jakimś tam bliżej nieokreślonym terminem realizacji) klient musi się udać bezpośrednio do butiku Rolexa (np. Galerii Bałtyckiej w Gdańsku), czy można dokonać takiego zamówienia w dowolnym punkcie Kruk?

Jak pytasz o Gdańsk, to jedyny salon Kruka, gdzie można zapisać się na Rolexa. W innych miastach, też masz tylko wyznaczone butiki. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W moim wspaniałym mieście (Bydgoszcz) nie ma butiku Rolexa. Najbliższy jest w Poznaniu. Jak rozumiem, gdybym na przykład chciał w ciemno zamówić Tudora BB54, to też czeka mnie wycieczka...

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, MasterMind napisał(-a):

ExI 36 nie jest jakimś hot modelem więc może uda się bez wizyty - kiedyś był doradca p. Michał z którym można było załatwić coś telefonicznie, nie widzę teraz tej opcji.

Na stronie Kruka jest formularz kontaktowy dla zainteresowanych Rolexem, spróbuj skorzystać z niego, może da się coś zrobić. Pojechać zawsze możesz, niestety tylko do salonów Rolexa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.11.2024 o 19:54, mario1971 napisał(-a):

Mnie osobiście Jubitom dwa razy w konia zrobił z limitkami Moona na 45 i 50-lecie. Wpłaciłem zaliczki z zapisem o 10% gwarantowanym rabacie z karty. Przed odbiorem przepraszali, że nastąpiła zmiana warunków i albo odbieram na golasie, albo zwrócą mi zaliczkę. 

zdarza sie

Edytowane przez I_love_britney

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z opowiesci z drugiej reki wiem, ze z 2 lata temu dawalo sie zapisac zdalnie via mail do centrali (wlasnie chyba przez ten formularz).

Dla wtajemniczonych dodam, ze w Świeciu niestety tez nie ma butiku Rolexa.

bibbi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj zapytać przez formularz. 

Edytowane przez mario1971

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz iść do butiku Rolexa. W Kruku z biżuterią Cię nie zapiszą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisałem już jakiś czas temu o tym jak wygląda sprawa dostępności Rolexa na lotnisku Schiphol. 

Jak to się mówi - do trzech razy sztuka, w ich drugim nowym butiku udało mi się ustrzelić Suba. 

Zegarki są na zapleczu. Trzeba dobrze zagrać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
On 11/12/2024 at 8:55 PM, mariusz1986 said:

Hmm kilka postów wcześniej ktoś pisał, że nie ma opcji żeby sprawdzić miejsce w kolejce 🤔 zapewne co salon to obyczaj, ale mnie ostatnio zbyli nic nie sprawdzając nawet i twierdząc że "jeszcze że 3 miesiące" :D

Z mojego doświadczenia nie ma czegoś takiego jak ‘miejsce w kolejce’. Ta gra nie działa na takiej zasadIe. Lista może i jest , ale kolejność na niej zależy tylko i wyłącznie od widzimisie AD i dodatkowo, ciągle się zmienia. 

Edytowane przez Walezy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Walezy napisał(-a):

Pisałem już jakiś czas temu o tym jak wygląda sprawa dostępności Rolexa na lotnisku Schiphol. 

Jak to się mówi - do trzech razy sztuka, w ich drugim nowym butiku udało mi się ustrzelić Suba. 

Gratuluję i czekam na fajne fotki! 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluje przede wszystkim ceny, bo ta jest na poziomie analogicznym jak dla podrozujacych poza UE, jak rozumiem.

bibbi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minutes ago, bibbi said:

Gratuluje przede wszystkim ceny, bo ta jest na poziomie analogicznym jak dla podrozujacych poza UE, jak rozumiem.

bibbi

Dzięki. W związku z tym że nowy butik jest w strefie terminali pbslugujacych loty tylko w EU, cena byla z podatkiem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi