Gość Kwiatek #5526 Napisano 2 Czerwca 2020 Jak się wszyscy chwalą swoimi zdjęciami ze zwierzętami to ja też Tam gdzieś jest pszczoła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #5527 Napisano 2 Czerwca 2020 Bardzo pozytywne to zdjęcie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67088 #5528 Napisano 2 Czerwca 2020 Pszczoła trochę mało ostra 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5529 Napisano 2 Czerwca 2020 Jaki fotograf takie zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5530 Napisano 2 Czerwca 2020 Ja na trzeźwo też robię nieostre zdjęcia. 2 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9680 #5531 Napisano 2 Czerwca 2020 (edytowane) Drodzy fotografowie - zapraszam was po raz kolejny do bardzo wdzięcznej fotograficznie edycji konkursu. Wystarczy kliknąć w grafikę aby przejść do wątku A żeby nie było, że sam nic nie wrzucę to kilka moich fotek innych niż zegarki Edytowane 2 Czerwca 2020 przez Masu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #5532 Napisano 2 Czerwca 2020 Nawet nie ma startu do zdjęć kolegów ale mi się podoba. Moje wlasne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1230 #5533 Napisano 4 Czerwca 2020 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1329 #5534 Napisano 4 Czerwca 2020 W temacie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 873 #5535 Napisano 4 Czerwca 2020 52 minuty temu, 70soul napisał: Słuszną linię ma nasza władza. Radom jest nie do poznania. 2 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #5536 Napisano 4 Czerwca 2020 Dorzucę historyczny widok z WTC, 10 lat przed atakiem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1329 #5537 Napisano 5 Czerwca 2020 @PiotrX W temacie ... 2 lata przed tragedią 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9680 #5538 Napisano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Kilka fotek pewnego mostu na Kaszubach. Wyjątkowo malownicza okolica. Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Masu 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1230 #5539 Napisano 5 Czerwca 2020 W dniu 4.06.2020 o 22:05, PiotrX napisał: Dorzucę historyczny widok z WTC, 10 lat przed atakiem. Lekkie "zazdro" mam, w tym roku chciałem lecieć do NY, ale sytuacja się zmieniła, jeszcze paszport z czipem muszę zrobić (co planowałem na początek kwietnia) więc już nawet jak loty powrócą to się nie wyrobie pewnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuklik 519 #5540 Napisano 5 Czerwca 2020 3 godziny temu, Masu napisał: Kilka fotek pewnego mostu na Kaszubach. Wyjątkowo malownicza okolica. A dlaczemu ten most wybudowany do "góry nogami" jest, czy mnie się wydaje ? ???? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5541 Napisano 5 Czerwca 2020 8 minut temu, Kuklik napisał: A dlaczemu ten most wybudowany do "góry nogami" jest, czy mnie się wydaje ? ???? Takie konstrukcje też są, tu masz przykład... Pozdrawiam Jacek 2 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9680 #5542 Napisano 5 Czerwca 2020 14 minut temu, Kuklik napisał: A dlaczemu ten most wybudowany do "góry nogami" jest, czy mnie się wydaje ? ???? A kto by ich tam wiedział Ważne, że jest ładny i jak na niego wszedłem to się nie zawalił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1230 #5543 Napisano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Wracając jeszcze do Londynu (chociaż autor z linka ma jeszcze kilka innych miast) ciekawe są zdjęcia 360 w wysokiej rozdzielczości. https://360gigapixels.com/london-80-gigapixel/ Edytowane 5 Czerwca 2020 przez 70soul 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11500 #5544 Napisano 5 Czerwca 2020 3 godziny temu, Kuklik napisał: A dlaczemu ten most wybudowany do "góry nogami" jest, czy mnie się wydaje ? ???? Można do góry, albo na dół. Konstrukcja kratownicowa, wszystko jest wyliczone na przenoszone obciążenia. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #5545 Napisano 6 Czerwca 2020 Własnie wróciłem z tygodniowego wędkowania. Przez równy tydzień mieliśmy co wieczór gościa złodziejaszka. Raz zaiwanił nam siatkę PVA, innym razem torbę z zanętą a wczoraj wieczorem próbował zaiwanić wędkarska wagę elektroniczną. Gospodarz mówił ze on tak od połowy kwietnia grasuje po domkach i albo coś wyżebrze albo coś zwędzi. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5728 #5546 Napisano 6 Czerwca 2020 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9680 #5547 Napisano 6 Czerwca 2020 @ptaku ale pocieszny lis! Swoją drogą to fotka robiona jakimś telefonem z trybem nocnym? Pochwal się czym bo fajnie wyszło światło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #5548 Napisano 6 Czerwca 2020 Tryb auto Samsung S10 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5549 Napisano 7 Czerwca 2020 lisek super odważny. stołówka za darmo zazdroszczę wam tych wizyt w USA i oglądania takiej panoramy. ja ze zdjęć z "wysoka" mam tylko fotkę z wieży świątyni w Niepokalanowie ???? 3 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #5550 Napisano 7 Czerwca 2020 31 minut temu, abir napisał: zazdroszczę wam tych wizyt w USA i oglądania takiej panoramy. ja ze zdjęć z "wysoka" mam tylko fotkę z wieży świątyni w Niepokalanowie ???? Dzieki za łapkę Szkoda że w tamtych prehistorycznych czasach nie było cyfrówek, nie zawsze człowiek miał przy sobie aparat, więcej kręciłem jak fotografowałem, jednak zdjęcie to zdjęcie. Twoja panorama jest na miarę możliwości, a ptaszki nie do pobicia 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach