-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez Wahnik
W związku z potrzebą zmian w kolekcji sprzedaję świetnego japońca na niezawodnym mechanizmie 6R35 A.
Zegarek używany sporadycznie zrobił na mnie wrażenie solidności, piękna kompozycji tarczy oraz bardzo dokładnego chodu.
Jestem drugim użytkownikiem, zegar jest dosyć nowy, do listopada br. posiada gwarancję od Dolińskiego.
Podstawowe dane :
* średnica koperty 38 mm
* średnica tarczy 32 mm
* grubość 12,8 mm
* L2L 42 mm
* pasek / w uszach 20 mm
* waga 66 g
* szkło szafir z antyrefleksem
* WR 200 m
Stan zegarka określam ostrożnie na 8/10 - posiada niewielkie mikroryski na kopercie, ale żadnych wgniotek, szkło oczywiście czyste.
nie wiem, czego jeszcze nie napisałem, proszę ewentualnie pytać na pw.
Cena kompletu wynosi 1950 PLN - ew. do symbolicznej negocjacji + dostawa InPost lub inna na życzenie kupującego. Cena nowego w sklepie 3284,00 PLN z tym, że aktualnie w sprzedaży brak.
W okolicach Warszawy możliwe spotkanie bezpośrednie.
Polecam ten zegar jako np. świetny casualowy EDC
-
-
Przez ledr
Tudor BB chrono ref. M79360-0001 (“reverse panda”)
Zegarek kupiony w Kruku w 2021r., komplet dokumentów i pudeł. Stan 9/10, trochę śladów użytkowania na bransolecie, na kopercie drobne nitki, do spolerowania.
WR 200m
Dla klienta nietargującego się dokładam gratis wysokiej jakości pasek z podkładką (czarny RubberB) pasujący idealnie do koperty.
Zegarek na idealnym chodzie – mechanizm B01 sprawuje się świetnie.
Cena: 15.900 pln
Odbiór osobisty w Bytomiu, Katowicach lub okolicach; możliwa wysyłka kurierem.
Proszę o kontakt na PW.
-
Przez Frozenn
Witam. Zegarek w świetnym stanie, pełen zestaw sklepowy. Żadnych śladów użytkowania, poza naturalnie występującą patyną. Ode mnie forumowe 8,5-9/10. Zegarek świeżej produkcji i zakupu: 02/2025. Noszony na zmianę z innymi, uszanowany i użytkowany zgodnie ze sztuką. Marki Venezianico raczej przedstawiać nie trzeba. Świetny design, materiały, trwałość i sprawdzone mechanizmy. Ten tutaj, to akurat nie lada gratka dla fanów patyny i szwajcarskich automatów :))
Trochę specyfikacji:
- 42mm średnicy bez korony
- 49mm L2L
- około 13mm grubości
- koperta, bezel, wkładka, korona z brązu
- szkło szafirowe, płaskie
- uszczelnienie 30 atmosfer
- zakręcana, sygnowana korona
- mechanizm Sellita SW200-1, automat
- pięknie szlifowane, nakładane indeksy
- szlifowany, zdobiony dekiel
- gumowy, bardzo wygodny pasek
Krótko o mechanizmie: znana i trwała konstrukcja Sellity, napędza większość zegarków w przedziale cenowym 2,5-9k zł, 26 kamieni, 4 cykle na sekundę czyli 28800 bph, wskazówka płynie miło dla oka. Mechanizm ma świetne osiągi, noszony na codzień spieszy się +1 sekundę na dobę, czasem +2, a czasem pójdzie równo bez odchyłki, uśredniając, robi +1. Świetny rezultat, bez mała jak chronometr Nie noszony, odpoczywa w rotomacie, mechanizm nie ma zastojów.
W zestawie znajduje się wszystko to, co otrzymujemy w salonie przy zakupie nowego. Począwszy od pudełek, przez komplet dokumentów: karta cyfrowej instrukcji, dowód zakupu, certyfikat, mapa Wenecji, sklepowa zawieszka, wszystko ująłem na zdjęciach. Dodatkowo dorzucam dokupiony, brązowy pasek skórzany, nigdy nie używany. Fabryczna guma jest świetna!
Obecnie cena nowego w tej konfiguracji waha się w granicach 4800 - 5200 złotych, w zależności od sprzedawcy i jego marży. Kwota jaka mnie interesuje to 3200 3100 2999 REALIZACJA Do niewielkiej negocjacji. Stanowi to około 55% ceny nowego. Koszt paczkomatu po mojej stronie, odbiór własny oczywiście również jest możliwy. Ewentualnie zaproponuj inny sposób dostawy - dogadamy się.
Zapraszam do galerii poniżej oraz do rozmów.
Pozdrawiam gorąco,
Maciej.
PS. Zdjęcia autentyczne, bez fotoszopowania i innych bajerów.
-