mario1971 67173 #1 Napisano 10 Października 2020 No i doczekaliśmy się! Brawo Iga!!! 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6580 #2 Napisano 10 Października 2020 Brawo Iga - dała dziewczyna czadu 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qsto 235 #3 Napisano 10 Października 2020 Piękny mecz i sukces!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #4 Napisano 10 Października 2020 Agnieszka była blisko ale Iga TO zrobiła. Gratulacje !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6580 #5 Napisano 10 Października 2020 Mam nadzieję, że ten temat nie jest na chwilę i Iga będzie dalej nam dostarczać tylu pozytywnych emocji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Passionat 816 #6 Napisano 10 Października 2020 Brawo Iga, coś niesamowitego!!! Dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81194 #7 Napisano 10 Października 2020 Przeszła przez turniej jak burza, zero straconych setów. Jeszcze poprawa pierwszego serwisu i ten wątek będzie długo żył. Brawo Iga🇵🇱🏆🥂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2998 #8 Napisano 10 Października 2020 Coś wspaniałego i wzruszającego! Wszystko wskazuje na to, że jeszcze wiele pięknych tenisowych chwil przed nami 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #9 Napisano 10 Października 2020 Giga IGA! Ma wszystko to czego brakowało Agnieszce. 1 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #10 Napisano 10 Października 2020 Niesamowite, że na naszych oczach w ciągu dwóch tygodni narodziła się ( prawie out of the Blue ) faworytka kultowego turnieju. 19 lat i taki kompletny zestaw. Jaka to jest teraz praca żeby zapewnić powtarzalność. Trzeba ściskać kciuki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #11 Napisano 10 Października 2020 Gratulacje, coś niesamowitego. I tak samo sobie pomyślałem, niespodziewany sukces, byleby tylko nie przewrócił w.... 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
disaster3 1012 #12 Napisano 10 Października 2020 Mistrzostwo świata!!!Ile mnie to nerwów kosztowało w pierwszym secie? No kto widział aby swoich gemów (przy podaniu) nie wygrywać. Myślałem zejdę ale suma Summarum skończyło się pięknie!! Wszystkie jej mecze oglądałem w RG (poza deblami) jakie ta dziewczyna nerwy ze stali??!!!??? 1sza runda, ok gramy, półfinał dobra jedziemy, finał proszę bardzo Piękny rozdział!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1098 #13 Napisano 10 Października 2020 Wygląda na rozsądną dziewczynę więc taki sukces nie powinien jej zaszkodzić ale pomóc. Grała cudownie, z głową, ładnie sięga po trudne piłki. Ten Rolland był po prostu jej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8036 #14 Napisano 10 Października 2020 Wielkie brawa! A kilka zagrań i stalowe nerwy zwiastują wielki talent, super! Brawo Iga! 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67173 #15 Napisano 10 Października 2020 Już po rewelacyjnym meczu IV rundy z Halep można było zakładać, że zajdzie daleko, może nawet do finału. A wskoczyła od razu na sam szczyt. Ale przejechała przez ten turniej! 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #16 Napisano 10 Października 2020 Przy takich wynikach spotkań trzeba sobie jasno i wyraźnie napisać, że zdeklasowała wszystkie zawodniczki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67173 #17 Napisano 30 Grudnia 2020 Igą zainteresował się zegarkowy gigant - tak trzymać! Iga Świątek podpisze kontrakt ze światowym gigantem. Pierwsza Polka w historii! Tenis - Sport.pl 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67173 #18 Napisano 10 Stycznia 2021 Iga Świątek zajęła drugie miejsce w Plebiscycie Przeglądu Sportowego na najlepszego sportowca Polski 2020! Mała trema podczas przemówienia, ale dała radę Plebiscyt Przeglądu Sportowego: Iga Świątek na drugim miejscu - Przegląd Sportowy (przegladsportowy.pl) 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #19 Napisano 10 Stycznia 2021 Brawo, wg. mnie zasłużyła na tytuł. 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67173 #20 Napisano 7 Lutego 2021 Tutaj, na dzień przez inauguracją AO 2021 już z Roleksem na ręce 2 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #21 Napisano 9 Lutego 2021 Ciekawym czy Iga specjalnie odpuściła poprzedni turniej rozgrzewkowy czy to była wpadka…? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #22 Napisano 9 Lutego 2021 Trzymamy kciuki, co nie? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #23 Napisano 9 Lutego 2021 5 godzin temu, Sol napisał: Trzymamy kciuki, co nie? Pewnie, że trzymamy. Ale o 5 rano się nie zrywam… 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RysiekOchodzki 1838 #24 Napisano 10 Lutego 2021 No i trzecia runda jest! Dziś nie trzeba było zrywać się o piątej, żeby cos tam zobaczyć. Zegarek obowiązkowo do wywiadu założony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #25 Napisano 12 Lutego 2021 6:4, 6:3 Brawo! 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach