Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

Dzień dobry,

skoro nikt się jeszcze nie odważył zadać pytania, to pozwolę sobie zacząć. Mam kilka pytań. Zacznę od najmniej przyjemnego- czy Stowarzyszenie dysponuje wystarczającymi środkami, aby forum mogło przetrwać do końca bieżącego roku? 

Czy Zarząd zainteresował się księgowością? 

Dlaczego wprowadzono na niespotykaną dotąd skalę cenzurę?

Dlaczego usunięto np. wątek pt. "Swoje 5 groszy wpłaciłem (...)"?

Proszę nie traktować tego jako ataku złośliwości. Pytam wyłącznie z czystej troski i ciekawości. 

Uprzejmie proszę o odpowiedzi. 

Pozdrawiam serdecznie,

MM

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Macieju,

to w krótkich żołnierskich słowach.

Ad. 1 Pracujemy nad tym aby zabezpieczyć środki na funkcjonowanie Forum i Stowarzyszenia na okres wykraczający poza wskazany przez Ciebie czas. 

Ad. 2. Zarząd interesuje się księgowością, jednak aktualnie nie posiada jeszcze dostępu do kont, ponieważ nie otrzymaliśmy jeszcze dokumentów pozwalających nam na złożenie wniosku do KRS, co jest warunkiem koniecznym aby uzyskać dostęp do kont bankowych i być partnerem do rozmów z bankami. Samo nasze oświadczenie jest niewystarczające. 

Ad. 3. NIe wprowadzano jakiekolwiek cenzury. Zdarzenia, które miały miejsce kilka dni temu nie były spowodowane decyzjami zarządu. W tym tygodniu ustaliliśmy jakie działania należy wprowadzić aby uniknąć takich zdarzeń na przyszłość. Część z nich została już wdrożona w systemie. 

Ad. 4. Wskazany przez Ciebie wątek dotyczący wpłat nie został usunięty, tylko schowany. W przypadku tego wątku wyczerpała się jego formuła. Kwestie finansów Stowarzyszenia, Forum będą komunikowane w inny sposób, nad którym pracujemy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Piotr Orzechowski napisał(-a):

Ad. 4. Wskazany przez Ciebie wątek dotyczący wpłat nie został usunięty, tylko schowany. W przypadku tego wątku wyczerpała się jego formuła. Kwestie finansów Stowarzyszenia, Forum będą komunikowane w inny sposób, nad którym pracujemy. 

Czy wpłat na rzecz KMZiZ można nadal dokonywać? W niedzielę będę robił przelewy i dlatego pytam.

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, ladek22 napisał(-a):

Czy wpłat na rzecz KMZiZ można nadal dokonywać? W niedzielę będę robił przelewy i dlatego pytam.

Oczywiście, można wpłacać. Ja już swoje w tym miesiącu zrobiłem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Piotr Orzechowski napisał(-a):

Zarząd interesuje się księgowością, jednak aktualnie nie posiada jeszcze dostępu do kont

Ja bym zaczął od przejęcia kont, bo kto ma kasę, ten ma władzę.

Reszta to pochodne.

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość użytkowników przegląda forum z poziomu telefonu. Banery z reklamami widoczne są z poziomu laptopa/PC.  Jeśli to nie ulegnie zmianie to nie chcę płacić za baner jeśli nie jest widoczny i na pewno inny sponsor też się nie znajdzie. Proszę to zmienić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Krzysiek82 napisał(-a):

Większość użytkowników przegląda forum z poziomu telefonu. Banery z reklamami widoczne są z poziomu laptopa/PC.  Jeśli to nie ulegnie zmianie to nie chcę płacić za baner jeśli nie jest widoczny i na pewno inny sponsor też się nie znajdzie. Proszę to zmienić :)

Ja mam w telefonie. 

IMG_20240713_015553.thumb.png.4f9e7c9b7159ab6727000f87858c5c51.png

Pozdrawiam Jacek 

"Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie mam:)

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, eye_lip napisał(-a):

A ja nie mam:)

Widoczność części reklamowej może zależeć od oprogramowania na telefonie. Ja na iOS również ich nie widzę. Nie wiem jak to wygląda na Androidzie. Będzie trzeba zapytać naszego informatyka czy da się to zmienić. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, Piotr Orzechowski napisał(-a):

Widoczność części reklamowej może zależeć od oprogramowania na telefonie. Ja na iOS również ich nie widzę. Nie wiem jak to wygląda na Androidzie. Będzie trzeba zapytać naszego informatyka czy da się to zmienić. 

U mnie na najnowszym Androidzie nie ma reklam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

U mnie na najnowszym Androidzie nie ma reklam. 

Ok, dzięki za informację. A jak u pozostałych?  @JASI a Ty jaki masz system na telefonie? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na androidzie widzę w telefonie całe forum, z reklamami jak na komputerze. Jeżeli nie chciał bym, to zmienił bym w ustawieniach przeglądarki wersję na mobilną.  Domyślnie w przeglądarkach na android jest mobilna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Piotr Orzechowski napisał(-a):

Ok, dzięki za informację. A jak u pozostałych?  @JASI a Ty jaki masz system na telefonie? 

Oczywiście info dotyczy opcji mobilnej, komputerowa nie na moje oczy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubię wersji mobilnych bo nie widać wszystkiego, zawsze ustawiam wersję na komputer, na stronach które przeglądam.

Widok wersji na komputer 

Screenshot_20240713-081232.thumb.png.131304895159eb6e042f55d15ce3734e.png

Widok wersji mobilnej

Screenshot_20240713-081255.thumb.png.7a2e97e04051c94b84b45cc9a971bbe1.png

Widok ustawień, jedno kliknięcie.

Screenshot_20240713-081636.thumb.png.cd74b52d565e4a32f076b9ef16b80e73.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak teraz mobilki? Widoczne? :)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, DawPi napisał(-a):

Jak teraz mobilki? Widoczne? :)

Na iOS teraz widać reklamy.

IMG_3614.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też. Brawo Dawid. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję skompletowania Zarządu. Osobiste gratulacje dla nowego Skarbnika. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytań brak. Miło jest widzieć jak niemożliwe jednak staje się możliwe. Szacunek!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, nie wiem gdzie zadać to pytanie, więc jak coś to poproszę o przeniesienie do innego wątku.

Czy nadal można wspomóc stowarzyszenie poprzez wykonanie przelewu na numer bankowy z początkiem  61 10 ? ( tak jak to miało miejsce z dwa miesiące temu )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi