soft 0 #1301 Napisano 5 Października 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #1302 Napisano 5 Października 2006 SOft, ja bym wolal Mini Cooper S Works BBR ! 285KM to jest dopiero odlot :mrgreen: Tak wlasciwie to co lepiej jezdzi? CTR czy Miniak S ? Elo Elo , my dresiarze musimy trzymac sie razem, Sztama i joł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #1303 Napisano 5 Października 2006 osiagana agresywna i dominujaca postawa gwarantowaly wymiane plynow z "najlepsza" samica. Albo nawet ze wszystkim samicami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #1304 Napisano 5 Października 2006 ja stojac na swiatlach obok fajnego samochodu w typie np. prosiaka 911, mietka amg, albo jakiegos mocnego amerykanca czesto "prowokuje" przygazowkami, zeby posluchac ich silnika... np. na poludniu wawy pomyka sobie dodge ram srt-10 z naklejkami "suzuki" (pracownik salonu?). kiedys udalo mi sie go sprowokowac - :shock: ryk jego silnika nie ma sobie rownych - zabija :shock: Chlop sie musial poswiecic - zrzucic bieg w automacie na N i przegazowac, po czym ponownie wrzucic na D - docen (mnie sie nigdy nie chce) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #1305 Napisano 5 Października 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #1306 Napisano 5 Października 2006 to ja robilem przygazowki, nie on. on zaczekal na swiatlo i dal pelen ogien, a ja stalem i zbieralem szczeke z podlogi... Dzwiek V-ki poczawszy od V8 jest niesamowitym zjawiskiem Na wolnych obrotach cichutki bulgot, na wysokich ryk przypominajacy mysliwiec z II wojny swiatowej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #1307 Napisano 5 Października 2006 Potwierdzam Pierwszy raz mam auto z motorem V8. Z wczesniejszą V6 nie da się porównać. Mimo ze automat, jak chce to mogę ruszyć spod swiatel z jednym wielkim piskiem Nie robie tego, ale bym mogl No dobra, raz sprobowalem bo mnie gowniarz z tuningowanym Kadetem sprowokowal. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #1308 Napisano 6 Października 2006 Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #1309 Napisano 6 Października 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #1310 Napisano 6 Października 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #1311 Napisano 6 Października 2006 Nowe Clio, duzo ladniejsze niz poprzednie. I ten niebieski lakier piekny. Ale i tak mnie nie stac. :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #1312 Napisano 7 Października 2006 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #1313 Napisano 7 Października 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24417 #1314 Napisano 7 Października 2006 Jak 7 to tylko Caterham 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #1315 Napisano 8 Października 2006 Fajny Rolls, mi sie Corniche podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #1316 Napisano 8 Października 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #1317 Napisano 8 Października 2006 E tam, taki skwieracz :twisted: Nie wiem czy bym wytrzymal 5min z takim halasem Wole cos z lekkim dodatkiem chrypy. http://video.google.com/videoplay?docid=-1...q=Ferrari+Sound :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lob 0 #1318 Napisano 8 Października 2006 A to jest coś ,co mnie bierze . I sportowy i limuzyna jednocześnie.No i ta nazwa. Chyba nawet bardzo używany poza zasięgiem . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #1319 Napisano 8 Października 2006 Włoski design ogólnie jest genialny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #1320 Napisano 8 Października 2006 Achtung! Spitfire :twisted: http://img113.imageshack.us/img113/2105/jeep1yi2.jpg' alt='jeep1yi2.jpg'> 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #1321 Napisano 9 Października 2006 A takie samochody panowie? 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #1322 Napisano 9 Października 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1323 Napisano 9 Października 2006 a co myslicie o Renault VelSatis? wielkie, brzydkie i super lusksusowe w srodku, niezle silniki... tylko cos podejrzanie tanie uzywki sa i to mi daje do myslenia ;-) ciagle na tapecie jest Outback ale zanim go kupie to sie jeszcze chce porozgladac troche- podsuncie mi jakis dobry pomysl przy zalozeniach:- nowy do max 150tys (za uzywke dam polowe tego i kupie max 2-3 letnie)- samochod niezbyt rzucajacy sie w oczy (BMW, Audi, Mercedesy raczej odpadaja )- mocny silnik, jak najlepsze wyposazenie, duze w srodku narazie najbardziej pasuje mi do tego opisu Subaru Legacy, ten VelSatis namieszal mi troche w glowie, moze tez nie glupi bylby jakis SuperB (tylko niestety emerycki strasznie); mysle tez o jakims Saabie... pomozcie czlowiekowi :-) w zyciu nie kupilem samochodu uzywanego, ale patrzac na ceny chyba trzeba rozwazyc ta opcje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #1324 Napisano 9 Października 2006 Vel Satis to płynący spokój, cisza, komfort. Ja jeździłem troszkę pożyczonym, Nagib testował kilka lat - z nim pogadaj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #1325 Napisano 9 Października 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach