pawelb29 802 #11851 Napisano 30 Maja 2015 Mój jest pedalski? W każdym razie słyszałem, że czerwone są szybsze... W rowerach się to sprawdza 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11852 Napisano 31 Maja 2015 (edytowane) Mikołaj na temat całej reszty Twoje zdanie mnie nie interesuje, bo jeździsz Fiatem i Skodą Edytowane 31 Maja 2015 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #11853 Napisano 31 Maja 2015 to nie fiat - to Abarth 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4071 #11854 Napisano 31 Maja 2015 to nie fiat - to Abarth James Abarth 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11855 Napisano 31 Maja 2015 (edytowane) I to i to z Turynu, pewnie w jednym garażu klepane Edytowane 31 Maja 2015 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #11856 Napisano 31 Maja 2015 Ja od stycznia Iksa zajeżdżam. Póki co 16kkm i jestem Pan zadowolony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #11857 Napisano 1 Czerwca 2015 I to i to z Turynu, pewnie w jednym garażu klepane Z Tych, to prawie jak Turyn 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #11858 Napisano 1 Czerwca 2015 (edytowane) alfe trzeba lubic.mi bardzo podobaja sie te auta.. ale lubia miec kaprysy. Alfie można wybaczyć Passat dlatego musi być niezawodny bo nie jest Alfą Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #11859 Napisano 2 Czerwca 2015 Ale Passat nawet nie jest niezawodny... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #11860 Napisano 2 Czerwca 2015 Tak stereotypowo pisałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #11861 Napisano 2 Czerwca 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #11862 Napisano 2 Czerwca 2015 Chamskie... ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #11863 Napisano 2 Czerwca 2015 Ale życiowe...niestety. wymęczone z fona.... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #11864 Napisano 2 Czerwca 2015 Js z Alfą mam tak, że w sumie mogę tylko powiedzieć, że to w miarę ładne auta. Żadnej nigdy nie miałem, i nie wiem jak jest z ich awaryjnością. Mogą natomiast powiedzieć, że Ford gówno wort, to czyste pieprzenie. Mam same Fordy od wielu lat i cieszę się bardzo wygodną, szybką i bezawaryjną jazdą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PistolPete 1816 #11865 Napisano 2 Czerwca 2015 A to ja wrzucę jeszcze fotki. Maserati to to nie jest ale tęsknię za tym samochodem. Zawsze jak wsiadałem za kóło od razu na twarzy pojawiał się banan. Przy innych samochodach też (mówimy o pewnej kategorii cenowej) ale nie taki sam .Poza tym 6 godzin się narobiłem przy myciu i woskowaniu a lakier był już 8-letni. Kto lubi, ten uśmiechnie się. Kto nie (haterzy, sceptycy i "racjonaliści" ), ten będzie miał pożywkę. trochę nierówno lampą doświetliłem ale nie było czasu poprawiać bo kombajn nadjeżdżał Teraz nic tylko czekać na premierę Giulii oby wyglądała jak z ostatnich "przecieków". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartq88 3 #11866 Napisano 2 Czerwca 2015 Silnik 2.4? Widać że zadbana sztuka i sam trochę "choruję" na takiego SportWagona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #11867 Napisano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Bellisima Jeżeli ktoś kocha auta, to nie przejdzie obojętnie. Piękna sztuka, a i diesele JTD to bardzo udane konstrukcje. W końcu Fiat to prekursor Common Raila Swego czadu jeździłem Puntem 1.2 8v. Mocy miał tyle co sałata w lodówce, ale silnik nie do za.... se dokończcie Zwróciłem jeszcze uwagę na bardzo dobre zdjęcia tej Alfy. Czym robione?No i gratki dla autora oczywiście Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #11868 Napisano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Zwłaszcza moduł zapłonu i te pier.... linki wybieraka biegów... super fura Srunto oczywiście... ale bez urazy Alfa piękna, ale się boję... Edytowane 2 Czerwca 2015 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #11869 Napisano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Zwłaszcza moduł zapłonu i te pier.... linki wybieraka biegów... super fura Srunto oczywiście... ale bez urazy Alfa piękna, ale się boję...Zwłaszcza moduł zapłonu i te pier.... linki wybieraka biegów... super fura Oj tam oj tam...Przynajmniej tanie to były tematy, a nie jak teraz. Panie 3 tysie to, 2 tysie tamto... Oczywiście mam na myśli nowe auta.Ja nie wiem jak to jest ale w każdym Fiacie, którego miałem sposobność dosiadać przeciekał zbiornik paliwa. W każdym jednym, od Malucha, Seiczento, Punto, Uno itd. To jakaś zmora tej marki. Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 387 #11870 Napisano 2 Czerwca 2015 No i zamówiony. Jak zwykle dzięki szanownemu forum (tutaj szczególne podziękowania dla Tomka) budżet udało się przekroczyć Dostawa listopad. 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2414 #11871 Napisano 2 Czerwca 2015 Gratulacje, będziesz zadowolony. A z budżetem zawsze tak jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #11872 Napisano 2 Czerwca 2015 Panowie.Wybranka niedlugo bedzie zdawac egzamin na prawo jazdy.jakie auto byscie polecili?raczej powiedzmy budzetowe, ale porzadne. (wiadomo pierwsze auto+kobieta)raczej auto miejskie... latwe do parkowania, zwrotne, ale tez nie z blachodektury...mowiac wprost (odpukac) wrazie co, zeby bylo dosyc bezpiecznie.absolutnie niemam zaznajomienia z autami z tego segmentu... bo nigdy nie bylo potrzeby kupowac dla kobiety. za wszelkie podpowiedzi dziekuje z gory pozdrawiam angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #11873 Napisano 2 Czerwca 2015 (edytowane) http://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=c%20330&source=web&cd=&sqi=2&ved=0CAUQjhw&url=http%3A%2F%2Fpl.wikipedia.org%2Fwiki%2FUrsus_C-330&ei=5RluVdj4McqGywPI8IDABQ&bvm=bv.94911696,d.bGQ&psig=AFQjCNFGrOJNaJ7sqHINkL3A1O7CRGBqmg&ust=1433365282632206 :-) :-) Spełnia wszystkie kryteria..diesel:-) Edytowane 2 Czerwca 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #11874 Napisano 2 Czerwca 2015 haha jak luba jutro wstanie, to jej pokaze ta propozycje napewno sie ucieszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #11875 Napisano 2 Czerwca 2015 Przyczepka jest na zakupy..... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach